reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
My już po kościele i po obiadku. Ja się relaksuję a płeć męska majsterkuje:-).

Marz o jacie spory ten mandat:no:współczuję

Maltanka a gdzie do zoo wybieracie się?

Madzienka super że zakupy udane:tak:

Misia zdrówka dla mamy,

Anaconda szkoda że wyjazd do mamy nie wypali,

reklama
Hej,
My już po zupce,szarlotka na płatkach się piecze i zaraz trzeba się zabrać za drugie danie...a poza tym leniu****emy ;)

Marz współczuję mandatu:(
Na usg ok,mały waży już 1900 :D no a w ostatnim tygodniu lipca mam się umawiać na cc gdzieś na 6-8sierpnia:-o a my nic nie przygotowani:(
Mama jest na pulmunologii,robią jej badania bo non stop od 2 lat ma zapalenia płuc :(
Ta siedmiolatka właśnie zdała z maksymalną ilością punktów do szkoły muzycznej,śpiewa i chodzi na balet...więc myślałam coś w tym kierunku...
Anaconda masakra z tymi książkami:-\ aj,niedobra synowa...nie chciała do teściowej jechać:D
Maltanka powodzenia na usg...i udanego wyjazdu do zoo...
Sienio mam podobnie...niby wolne ale pół dnia ucieka:S
Talia ja mam tablet Samsung galaxy tab 3...i póki co bez zarzutu...a jakby się zepsuła mi komórka to może ją zastąpić bo ma taką opcję :D

Witajcie, my na działeczce dzis polezakowalysmy, pogoda póki co jest ok...

Marzenka
mega wyprzedaże w h&m, ceny zaczynają się od 10zł.

Elizka jak samopoczucie?

Anaconda udanego weekendu, nawet bez wizyty u teściowej..

Misia już niedaleko...moja sąsiadka właśnie urodziła tej wagi maluszka w 33tc

Talia mój paweł też poleca lenovo

Maltanka w hm..uwielbiam ten sklep :-)

miłego i spokojnego weekendu

Ostatnia edycja:
Witam. Wczoraj zaliczylam up z chlopakami i bylam pierwsza tak wiec wizyte szybko zaliczylam, A potem pojechalismy do bugii a tam zamkniete i dopiero od 15 otwieraja tak, wiec zabralismy sie z tamtad....pojechalismy do jupi parku chlopaki sie pobawili... zjedlismy lody i wrocilismy do domu.... A mnie cos brzuch boli i chyba trza sie wybrac zrobic jakies badania...
Misia: Zdrowia zycze twojej mamie:tak:
Marz: Wspolczuje mandatu
Madzienka: Super, ze pogoda dopisuje na dzialeczce:tak:

sienio no ja nie wiem jak to i z naszym wyjazdem będzie bo jutro deszcz zapowiadają i chłodniej

justyna do Zamościa

madzienka a jak ci się gatunkowo te rzeczy trafiają? ja kupowałam parę rzeczy Hubertowi i powiem ci, że się zraziłam tylko jedna bluzka się trafiła w której jeszcze chodzi, a tak to po pierwszym praniu szmaty się zrobiły, P jak kupował bluzy to samo, zaraz się zmechaciły:baffled:

Witam w ten piątkowy poranek:-)

Amanda z Martynką jeszcze w przedszkolu więc się delektuję tą chwilą spokoju po pracy:rofl2:
Wczoraj moje dziewczynki zwerbowane przez siostrę zakonną (mają z nią religie) brały czynny udział w procesji a mianowicie niosły szarfy a Amandzia od przed ostatniego ołtarza niosła nawet tą poduszkę:tak:
IMG_4012.jpg

Motylla fajnie że się chłopaki wyszalały w Jupi parku:tak:
Oj nie dobrze że Cię tak brzuch boli :no:
Maltanka i jak wybrałaś się dziś do Zoo czy nie bardzo?:sorry:
Madzienka niezła promocja w tym H&M:tak:
Misia oby w szpitalu w końcu doszli u Twojej Mamy do przyczyny tych ciągłych zachorowań na zapalenie płuc:confused:
Dużo zdrówka jej życzę:tak:
Marz współczuję mandatu:no:

Załączniki

• IMG_4012.jpg
    IMG_4012.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 49
Misia ładnie już Krzysio waży:tak:
Justyna co tam ciekawego Twoi chłopcy wczoraj wy-majsterkowali ;-)
Talia co to tabletów to moje dziewczynki mają po Goclever quantum785 i moim zdaniem nic lepszego dla tak małych dzieci nie warto kupować...co innego dla siebie:rofl2:
Eliza kciuki za Czarkowy poniedziałkowy egzamin zaciśnięte:-)
Madzienka fajnie że udało Ci się kupić dla Lenki takie maleńkie buciki do wody :tak:
Anaconda co za cena :szok: a gdzie tu jeszcze zeszyty i inne przybory:crazy:

Dobra zmykam po dziewczynki póki jeszcze pamiętam że mam je odebrać ;-):-D

hej dziewczyny... sorry że nic nie piszę ale jakoś ostatnio nie mam weny.... jakaś deprecha mnie łapie wiedząc że dziecko urodzi się lada moment a my jeszcze nie gotowi z domkiem.... a u mamy nie ma już miejsca....oj czas nie jest naszym sprzymierzeńcem :crazy::crazy::crazy:
ale czytam Was na bieżąco...

marzenka współczuję mandatu.... ale tak to jest jak się człowiek śpieszy....

misia super maluszek rośnie... ja na usg idę w środę....

madzienka jak tam na działce???? kiedy wracacie????

aluśka super się dziewczynki zaangażowały w procesji

miłego dnia życzę a ja biorę się za jakąś robotę.... mieszkanie trzeba odgruzować trochę jakieś prasowanie i pranie....

Witajciie

elizka no przestań, nawet jaksię wprowadzicie po porodie to się nic nie stanie, u Ciebie to tylko kwestia czasu, a pomyśl, ze ludzie zyja w takiej ciasnocie bez zanych perspektyw. Może i marne pocieszenie, ale.... taki problem to nie problem:tak:
aluska super dziewczyny masz:tak:

Ja dziś rano zawiozłam Julkę do teściów a teraz czeka mnie miły wieczór w super towarzystwie:tak: więc zmykam

reklama
Sienio wiem wiem człowiek jak musi to się umie zorganizować ale jakoś mnie to przeraża... baw się dobrze wieczorem ja też mam taki zamiar :p

Do góry