reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka wyjeżdżamy dopiero w piątek,

Anaconda współczuję sporych wydatków na książki, ile cię one wyniosły?

Madzienka i jak komary nie podziabały Julci?
Udanego weekendowania na działeczce:-)

Ja już wykąpana, dosycham:-Di zaraz śmigam po dziecko i na basen:tak:

reklama
Hej

Madzienka czekam na info od Twojego slubnego na temat tych tabletów, życzę dobrej pogody oczywiscie i swietnie mmieć siostrę w takiej niedalekiej w sumie odległosci

Anaconda wiesz co z ta włoszka to zawsze raźniej, tu na zawsze zostać nie myslimy bo na takich zasach jak teraz sienie da a to nie jest "normalna" emigracja ma duzo wiecej plusów, a za krajem sie tęskni:-) tez zyczę udanego i pogodnego długiego weekendu

Sunday współczuje wydadków nieplanowanych, też Ci radzę nie rezygnować z wakacji a jak juzmusisz to zdradż gdzie i w jakim terminie, my mamy ochotę na zakopane tylko na krócej i jeszcze nic nie mamy zarezerwowane

Eliza wypoczywasz??? jeszcze Ci chyba nie spieszno do rozpakowania
Sienio czas dla dzieci biegnie wyjatkowo szybko dla dorosłych moze z lekka wolniej:sorry2::sorry2:

My się jutro byczymy w domu Z do pracy bo wolnego nie ma a my chyba zwiedzimy procesyjne ołtarze bo miasto strojeone dziś jej na potegę. Tu jakoś jeszcze komarów nie spotkałam dziwne bo ponoć łatwo nabawić sie kleszcza a co oni robia ze komarów nie ma nie wiem.

Hej dzisiaj trochę poleżałam żebyście nie krzyczały :p tylko trochę poprasowałam i byłam z Czarkiem na karate bo w pon ma egzamin
Talia u Was nie ma komarów bo wszystkie są u nas ;-)
Sunday współczuję awarii samochodu... to zawsze boli... ale trzymam kciuki żebyście jednak pojechali na urlop...
madzienka jak tam Julcia bardzo pogryziona wróciła??? Fajne że siostra Was odwiedziła życzę pogody na weekend i udanego wypadu na działkę... fajnie że macie takie miejsce
Maltanka wyprawy do takich sklepów jaj auchan zawsze kończą się pustym portfelem bo zawsze coś...
Sienio Julcia do szkoły no nie mogę ale to już duża dziewczyna a jak ona na to patrzy cieszy się czy nie bardzo????

Witam się po dłuższej nieobecności....nie wiem komu mam co napisac mój dzień był mega wyczerpujący wyglądam i się czuje jak z krzyza zdjeta dobrze ze jutro wolne i to długie wolne. W zeszłym tygodniu zrobulam sobie trochę wolnego ale to za prawa infekcji Bartka nie wiem już czy pisałam czy nie już jest ok....dzisiaj Mati miał dzień rodziny i zakończenie roku naszczescie on zostaje wiec na prawdziwe zakończenie roku przedzkolnego za rok boniestety wczoraj wciągu dnia zaplanowali warszaty na których musiałam być co mni strasznie zdolowao ale wyliczyłam sobie wzytko i postanowiłam pojechać chocia na godzine. Obliczylam sobie o której musze wyjechać i tak zrobiłam ale niestety nie djchalam na czas bo capna mni patrol video rejetratorem na marginesie dwie panie i tak w ciągu pieciu minut zarobiłam 300zl mandatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już lepiej z facetami się dogadać jak z baba a z dwiema to już wgole masakra.......
Dodatkowo pozegnalam dzisiaj kolezanke i już czuje skutki jej zatepstwa czyli wyjazd na tydzień w ipcu do wrocławia dobrz z zalanowalam sobie pierwszy urlop wakacyjny od 7 lipca to trochę akumulatorki podladuje....także jade jedyny plus to to ze nie bylam we wroclawiu a chciałam tam się znaleźć i go zwiedzic i to że będzie to tmat dodatkowo platny za każdy wyjazd a zdarzyć może się 4 razy....
Dodatkowo czuje już bol na @ wiec jak sie polozylm tak wstać o dzisijszym dniu nie mogę...mam nadzieje ze pogoda dopisze bo zamierzamy zapakować rowery i wybywamy na dzialke.....

Madzienka ja w wakacje planuje poechac do siostry i spędzić troche z nia czas bo jest na macierzyńskim to jedyna okazja aby poprzebywać troch ze sobą....jak J nie wrucila pogryziona???
Talia jakie autko dla Ciebie wybraliście???i jak sytuacja u meza w peacy dostanie wolne???
Sunday jak Twoje przygotowana do zakoncenia???
Eliza lez lez i odpoczywaj już nieduzo zostało ale najważniejsze aby nic przed 37tyg się nie zadziało..
Maltanka jak H i jego wysypka i jak Twoje samopoczucie idziesz na usg???
Anaconda narzędzia do nauki dla dzici typu książki owinny być zdecydowanie tansze...miłego weekendu...
Sienio super ze była możliwość wymiany na nowy sprzęcik...

Reszte nie pamiętamp:baffled:rzepraszam i pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorowa porą...ale nie chce mi się pakować...ale uradowana jestem bo obkupiłam dziewczyny na wyprzedażach, chrześniak tez coś dostał, takie chłopięce rzeczy upolowałam...a pomyśleć że to dopiero początek...i jeszcze udało mi się w końcu kupić buciki do wody dla Lenusi rozmiar 20/21....

Jula wróciła mega zadowolona...odkomarzanie Lublina chyba poskutkowało bo Julka bez ugryzień wróciła:tak:

Talia, tak jak wspomniałam najlepiej na adroidzie, zwróć uwagę na pamięć RAM (min 1GB), rozdzielczość ekranu, na liczbę procesorów(jeśli ma służyć do grania...najlepiej 4-rdzeniowy)...

Marzenka uuuuuuuuuu, zaczynasz zbierać kolekcję jak Paweł...:baffled:
danego rowerkowego weekendu

udanych weekendów...

Witam się,
u nas jak zwykle dzień leci za dniem:no: wczoraj zaliczona wizyta u gina i usg:tak: w poniedziałek Natalki pianino, dziś taniec...więc codziennie coś;-)w przyszły wtorek Natalka dostała zaproszenie na urodziny, więc doszło mi myślenie o prezencie dla 7 latki:confused:a jeszcze mama w szpitalu:-(więc generalnie nawet nie nadrabiam bo padam:sorry2:

Madzienka w H&M tak zaszalałs???do kiedy i jaka promocja tam jest???
O nie nie nie mój P w tym temacie już jet wzorowym kierowcą wyzerowane konto i saldo:-p
Misia po usg wszystko ok???co się stało ammie a na urodziny gra chyba najbezpieczniejsza jeśli nie zna się zainteresowań.

A ja się przespałam ok 20 wiec później połozylam B do spania i wzielam się na weeknd za mieszkanie wiec teraz tylko brakuje mi browaka ale P nie ma wic nie ma kto mi dostrcyc:baffled:

Witam :-):-)
Mam nadzieję że będzie piękna pogoda bo zamierzam ten wolny czas dobrze wykorzystać :tak::tak:
Niestety plany trochę uległy zmianie bo J jutro pracuje więc zamiast jechać do mamy zostajemy w domu, oczywiście już teściowa dzwoniła żeby do niej jechać ale jakoś udało mi się wymigać ;-):-p
Madzienka udanego wypoczynku na działce :tak::tak: oj a kiedy mi będzie dane spotkać się z siostrzyczką :-:)-(
Justyna książki dla Mai wyniosły mnie 400zł, nie wyobrażam sobie ile wynoszą do klasy 4-6 :crazy::crazy:
Marz współczuję mandatu, ja też tylko patrzeć jak kiedyś oberwę zwłaszcza za moje wracanie z drugich zmian :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Elza widzę że Czarującemu spodobało się karate (i bardzo dobrze) :tak::tak: moja Maja ostatnio wymyśliła że chciałaby chodzić na konie :tak::tak::szok::szok:
Miłego dnia życzę :-):-)

Witajcie
Pogoda póki co zapowiada się ładna, my dzisiaj mamy gości,a jutro może do Zoo sie wybierzmy jak pogoda dopisze.

Marzenka u H juz po wysypce sladu nie ma, ja niby tez czuje sie ok,a na usg ide w srode. Mandatu wspolczuje...bolalo co?

Misia co sie stalo ze mama w szpitalu?

Madzienka udanego odpoczynku na działce, gdzie tak zaszalałaś z zakupami?

Anaconda aż tyle na ksiażki? o kurcze. I jak gdzie sie wybieracie dzisiaj?

reklama
Witajcie

Jak Wam mija świąteczny dzień? Ja jakoś nie bybię śiąt kościelnych, taki dzień zawieszszenia nie wiadomo co robić:sorry:
talia ja bym Ci poleciła Lenovo Yoga 10 czytałam opinie i bateria trzyma do 16 godzin a to ważne,zeby co chwila nie biegać i ładować. Miałam go brać, ale był tylko ten mniejszy w sklepie a juz nie chciałam czekać. Wybrałam Asus memo pad i podobno ez ok, ale kiano w teście wypadł lepiej. Moja opinia to opinia laika, wiec jakby coś to rączki umywm:-D;-)
marz nie zazdroszczę mandatu, fakt z babami nie da się dogadać:laugh2: sama taka jestem w pracy:sorry: nie znoszę tego uczucia "co ja bym za to mogła kupić":confused2: oby więcej takich wpadek nie było:tak: Powodzenia na nowym stanowisku:tak:
anaconda szkoda, ze plany się pozmieniały:sorry: co z Twoją umową? zostajesz?
maltanka udanego spotkania no i oby udało się wreszcie zoorganizować wycieczkę do zo, ja już straciłam nadzieję, ze kiedyklwiek tam pojedziemy:-p:-D ale ostatnio artakcjii i tak było dużo
misia szybkieo powroty mamy do zdrowia!

Ostatnia edycja:
Do góry