reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

talia ja juz wybrałaj jakiegos Asusa 10cali, miałam ochote na lenovo yoga, bo ta podstawka jest przydatna baeria podobno nawet do 16godzin działa, ale jakoś w sklepie o nim zapomniałam:sorry: no nic mejmy nadzieję, ze ten tez bedzie ok. W UK mieszialiśmy 2 lata, więc nic mnie nie zaskoczyło, jesyne co mi sie podoba to ten luzik finansowy:tak:
madzieńka wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszej rocznycy, długich lat w zgodzie i obyście dalej się wzajemnie pozytywnie zaskakiwali:tak::-D

Zaraz trzeba sie zbierać po Julcię, zastanawiam się czy ją zapisać na lipiec do przedszkola. Wczoraj było zaończenie roku, dziś dostała Jula dyplom i księżkę o słynnnych Polakach, super prezent pamiatka:tak:

reklama
Hej... żyje po wizycie bez zmian anemia ciut się pogłębiła brzuch boli z powodu skurczy kazał leżeć no i zrobić usg u dr Szymuli nie wiem czemu mi sam nie zrobił ale byłam jakaś zamulona że nie zapytałam
Dzisiaj zawiozłam zwolnienie do pracy chwilę pogadałam z dr i chwilę z dziewczynami a potem pojechałam jeszcze w odwiedziny na dziewanny i tam się trochę zasiedziałam byłam z dzieciakami na placu i wiecie kto siedział obok mnie na ławce???? Ten chudy z kabaretu smail nie wiem jak ma na imię...
Madzienka to siostra przyjechała z wawy???
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dużo miłości

Tali super że Gabi chce chodzić na takie zajęcia a języka szybko się nuczy
sienio asus to dobra firma ja mam laptopa z tej firmy i nie narzekam
Justyna jak tam przeszła senność

my już po przedszkolu i zaraz zmykamy na plac zabaw
była u mnie sąsiadka wracając z pracy i przyniosła mi czekoladki :) i mówi, że sezon się zaczął w szkolnictwie:-D

talia
w sumie to jeszcze żadnych imion nie obstawiamy, nie zastanawiałam sie nad tym, jakoś wogóle jestem do tyłu ze wszystkim, super, że Gabi się tam tak dobrze czuje

eliza ale ten czas leci ty już tylko patrzeć

Madzienka Wszystkiego Najlepszego!!!

Załączniki

• kwiaty19.jpg
    kwiaty19.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Witajcie. Już chyba wszystkie o mnie zapomniałyście więc jakby co to się przypominam :tak: :-p
Miałam nie pisać bo ostatnio tylko siedzę w kompie i dziergam, kawy pije ze 3 w ciągu dnia bo inaczej nie funkcjonuje. Ale dzisiaj usiadłam do kolejnych wypocin, a tu zonk bo nie da się zapisywać na domowym kompie tylko od razu drukować trzeba, a sorry nikt mi na toner nie odda :eek: więc tylko dwa arkusze zrobiłam i siedzę, czeka mnie dzierganie po godzinach w robocie.

Po za tym auto nam się zepsuło już trzeci tydzień stoi u mechanika, ale dzisiaj się okazało, że na szczęście to nie to czego baliśmy się najbardziej (czyt. 2500zł.) tylko coś o 5 razy tańsze, ale co to ja już nie kumata. Przez ten samochód niestety nasze wakacje stoją pod wielkim znakiem zapytania, więc jakby któraś chciała- jeśli nam się nie uda- to mogę odstąpić rezerwacje tygodniową w górach...???

Maksio ma narzeczoną, więc poważne sprawy już mamy...:-p A tak po za tym to odlicza do wakacji. Jakiś katar ma w nosie, ale chyba nic poważnego, bo szał jest:tak:

maltanka jak tam? rośniesz?
u mnie na razie żadnych słodkości nie ma...ale jeszcze czas ;-)

elza o jej trzymam kciuki za Ciebie, oby wyniki się poprawiły no i skurcze ustały :tak:

sienio chorobcia ja pamiętam, jak Julka jeszcze do przedszkola nie chodziła, a tu już koniec... czas pływanie:tak:

Madzienka jutro w Mabookta na Popiełuszki są "warsztaty na dzień taty" - na FB jest info...
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy:-)
Gratulacje dla szwagra :-)

talia ale super atrakcje ma Gabi, będzie artystka jak nic :tak:

Justyna to witaj w klubie, ja też chodzę jak neptyk :eek: Parasole ogrodowe???

misia dobrze, że ze zdrówkiem się wyklarowało :tak:

mandziula super! brawa dla Zosieńki!!! Duża panna już :tak:

aluśka bo tak naprawdę to nic nikt nie wie, tylko tyle że nie można nam współpracować z wydawnictwami, u nas musieliśmy podpisywać deklarację, że znamy "prawo" i nie będziemy go łamać...

Matko już po 19...:szok:

Witajcie

sunday oj też mi się nie chce wierzyć, ze Julcia idzie juz o szkoły, pamiętam jeszcze to nasze piewsze sotkanie na placu zabaw jak tam jeszcze pracowałaś:tak: z wakacji nie rezygnuj dacie radę finansowo a taki kilkudniowy wypad jest niezwykle potrzebny:tak::tak: no i baaardzo zazdroszczę Ci tego długiego wolnego
elizka czy ty magłabyś poleżeć w łóżku jak lekarz prosił? no naprawdę prosisz się o lanie:-p

Witam,

Ja już po zakupach na długi weekend, zaraz zabieram się za obiadek na jutrzejszy dzień;-)

Talia w tym roku nie przetwarzam truskawek ponieważ mam jeszcze sporo słoików z zeszłego roku...w tym sezonie truskawkowym spożywamy je kilogramami na "surowo";-)albo z makaronem.

Madzienka wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu:-)

Sunday trzymam kciuki aby Wasze wakacje jednak zostały zrealizowane!

Eliza
a gdzie tam, ziewałam non stop już myślałam że mi szczęka z zawiasów wypadnie:-D
Leż, leż i jeszcze raz leż. Odpoczywaj i mam nadzieję że skurcze ustąpią a wyniki poprawią się:tak:

Maltanka jak tam wczorajsze wyjście na plac, komary Was nie zjadły? U nas na placu komarów jest masa, wczoraj smarowałam buziaka Michała olejkiem waniliowym i chyba to działa bo nie pchały się tak na twarz:tak:

Sienio i co, zapisałaś Julcię do przedszkola na lipiec?

Witam :-):-)
Maja w szkole a ja w trakcie gotowania obiadu :tak::tak:
Jeszcze tylko dziś i długi weekend - ależ się cieszę :tak::tak::-):-)
Maltanka tak teraz mam drugą zmianę dlatego twinguś stoi z rana na parkingu :tak::tak:
Madzienka wielu szczęśliwych lat razem :tak::tak:
Sienio zobaczysz jak pierwsza klasa Julci szybko zleci, ja pamiętam jak we wrześniu prowadziłam zagubioną Maję a tu już koniec roku szkolnego :szok::szok:
Justyna ostatnio u teściowej była taka plaga komarów że mi obrzydziła pobyt na wsi, koniecznie muszę zakupić coś skutecznego przeciw komarom bo inaczej się nie da usiedzieć :no::no:
Talia dobrze że chociaż macie tą włoszkę to zawsze raźniej ;-);-)
Sunday mogę Cię pocieszyć że nasze wakacje też pod znakiem zapytania bo Jackowi nie chcą dać urlopu w wakacje :crazy::crazy: a naprawy auta nie zazdroszczę :no::no:
U nas w szkole jest już lista podręczników na nowy rok szkolny i właśnie uszczupliłam portfel o kilkaset zł :baffled::baffled:
Miłego dnia :-):-)

Witajcie
Dzisiaj znowu mam lenia, muszę ogarnąć łazienkę i wyjąć zmywarkę - nie lubię tego robić:-p

anaconda
takie te książki drogie?

justyna mnie komary nie gryzą za bardzo, dopiero jeden gdzieś w nogę, u Huberta też nie zauważyłam na razie:-D wyjeżdżacie na cały weekend?

reklama
Witajcie...ja już po kawce, biorę się za obiad...
Julka dziś na wycieczce w ogrodzie saskim albo botanicznym(???)...mam nadzieje że ją komary nie zjedzą
my jutro planujemy wypad na działkę...na jak długo okaże się, czy pogoda pozwoli....

dzięki wszystkim za życzenia!!!!

Elizka leż i odpoczywaj.....
tak przyjechała...mam nadzieje ze na wakacje będzie w Lublinie częściej...

Justyna udanego weekendu...

Anaconda plany weekendowe nie uległy zmianom....nasz cały wolny???

Sunday pewnie ze pamiętamy...zaglądaj do nas częściej....
wydatku związanego z autkiem współczuję....

Sienio super nagrodę dostała Juleczka....w wakacje już nie będzie chodziła???
jak tam ta wasza szkoła??zakończa do wrzesnia??słyszałam że na razie basenu nie będzie...

Do góry