reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sienio super że wyjazd udany niestety powrót do rzeczywistości bywa trudny... mi się absolutnie nie śpieszy ale wyjeżdżałam do siostry za wawe więc lepiej było mieć torbę spakowaną wiesz przezorny... na szczęście się nie przydała..
Justyna z tego co słyszałam najbliższy weekend ma być brzydki ale wszelkie zażalenia kieruj do anacondy bo ma wolne :-) ;-)
madzienka jak tam leń minął???
Super takie spotkanie grillowe na piżegnanie przedszkola
Anaconda no właśnie co z Mają dlaczego musiałaś iść z nią do dermatologa???
mandziula ale Ci fajnie z tym podjazdem i równiutkim podwórkiem i brawa dla Zosi za odpieluchowanie szybka z niej dziewczyna
Maltanka a jak dzisiaj się czujesz???

reklama
justyna z pogodą różnie może być, bo właśnie anaconda ma wolne:-D

sienio oj powrót do rzeczywistości zawsze jest trudny

madzienka fajnie, że piknik się udał, ps. tak Hubert zostaje w przedszkolu i z tego co wiem tylko jedna dziewczynka idzie do zerówki szkolnej, reszta dzieci zostaje

eliza
fizycznie ok, ale jakoś naszło mnie na rozmyślania, a do tego mały jeszcze mało ruchliwy dzisiaj i niedługo wariacji dostanę

Hej
Gabi śpi Z pojechał do pracy a ja nasłu****ę wielkiego szału wśród Niemców z racji pogromu Portugalii. My w weekend byłyśmy aktywne w sobotę dzień z koleżanka i jej synkiem (tato też odsypia noce w pracy) a wczoraj familientag w przedszkolu. Gabi jest tam jedynym polskim dzieckiem więc moja najlepsza koleżanką jest włoszka reszta podziały na Niemców i amerykanów ale było w porządku zawody z piłką nożna i magik i jedzenie oczywiście.

Maltanka
a jak Hubcio współpracuje przy stole? Jak ruchy juz aktywniejszy Maluszek-jakie będzie miał imie?
Elza
witaj w dwupaku, spokojnie juz z brzuszkiem czekasz?
Sienio Ty tez witaj, a gdzie byłąś na urlopie bo ja nie dopatrzyłam:zawstydzona/y:
Madzienka fajnie ze taka zgrana ekipę macie w przedszkolu a kaczki nie takie istotne ważny cel i sama zabawa
Aluśka to sie usmiałam jak poczytałam o Twoich pannach, niezłe aparatki masz:laugh2:
Justyna a te parasole ogrodowe to gdzie w takiej ilosci będziesz stawiać?
Mandziula świetnie ze porządeczek masz na podwórku dzieci maja eleganckie miejsce na zabawe a Ty na wypoczynek:-D

Hello,
u nas jakoś dzień za dniem płynie:tak:dzieci odpukać zdrowe:tak:wysypka u Natalki zniknęła, więc wygląda, ze to faktycznie były ukąszenia:sorry:wczoraj dzieci zostały u babci na Kalinie a my z M wybraliśmy się na The Musical Show na zakończenie sezonu:tak:było super:tak:no a teraz będzie posucha, bo mały ssak który przez dwie godziny koncertu szalał, pewnie szybko się nie odessie na tyle byśmy gdzieś wyszli:sorry:a jutro czeka mnie wizyta u gina:tak:

talia byliśmy u siostry w uk a dokładniej niedaleko newcastle.
eliza no dokładnie trzeba byc przyotowanym na wszystkie ewenualnosci, ale uwazaj na siebie:tak:

Ja dziś dostałam odpowiedź na reklamację tableta i mogę sobie wybrać dowolny nowy:tak: trochę mnie zaskoczyli, bo myślalam, ze jednak będą mi go naprawiać,a ostatecznie sami mi wymienią, ale super, ze mogę mieć coś nowego:tak::tak: tylko nie wiem co miałabym wybrać, może coś polecicie? tak max do 1000zł

talia imię jeszcze nie wybrane?

sienio z tabletem nie pomogę, nie znam się

anaconda a ty wolne, czy dwójkę masz, bo twinguś rano stał?:-p

Witajcie
Jej jeszcze nic nie zrobiłam od rana, a tu już niedługo południe.
Biorę się za sprzątanie, bo po długim weekendzie z chłopakami w domu znowu mieszkanie będzie wyglądało jak po przejściu huraganu.

Witam,
Dzisiaj ja mam lenia za skórą i zasypiam na stojąco. Popijam już drugą kawę:no:
Na szczęście obiadek mam już zrobiony, wczoraj posprzątałam to dzisiaj tylko odkurzyłam.

Talia jak zwykle fajny weekend za Wami:tak:
A parasole to na balkon no i na wieś do piaskownicy:tak:

Maltanka, Eliza jak Wasze samopoczucie?

Eliza jak po wizycie?

Sienio
z tabletem nie pomogę,

Hej, my już w domu z Gabi Z pojechał rejestrować moje autko jeszcze tylko zostanie go przyprowadzić a to trochę km wiec w weekend. My dziś zaczynamy sesje letnia baletu, nowa grupa a moja Gabi nie czai po ang ale zeszły sezon bardzo się jej podobał to też kontynuujemy. No i marzy tez o gimanstyce artystycznej, mamy 2 miejsca teraz trzeba bedzie zrobić osobisty rekonesans.

Sienio
ja nie pomogę z tabletem bo sama nie wiem co kupić. To milieliscie fajny urlop, UK Ci się podoba?
a tak w ogóle ten tablet do czego służy Wam bo mnie byłby pomocny w dalekich trasach dla Gabi, tylko nie wiem czy warto duzo inwestować, też licze na jakieś typy

Maltanka
a jakie imiona obstaiacie?
Justyna Ty pracusiu co z truskawek ostatnio zrobiłaś?

Z pogoda na lato to czytałam ze ma nie być juz upałów:crazy: dziwne jak oni z takim wyprzedzeniem takie newsy głoszą. U nas tez średnio temp ledwo ponad 20 dzis

reklama
Witajcie...my dziś zaliczyłyśmy fike, razem z moją siostrą i jej maluchem....teraz Lenka śpi....a ja wyjęłam pierożki mamy z zamrazarki i obiad mam...

Elizka hop hop jak po wizycie, dlaczego nic nie piszesz nie stresuj nas....
edit: juz wiem wszystko bez zmian...

Sienio zapytam Pawła może coś ci podpowie...

Talia super że Gabi ma takie zainteresowania i nawet bariera językowa jej nie przeszkadza....
wiem że my przy zakupie zwracaliśmy uwagę żeby był na adroidzie bo wtedy jest mega dużo darmowych aplikacji do niego, ale zapytam na co jeszcze zwracać uwagę...

Misia super ze maluchy zdrowe....

miłego dnia

Do góry