reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny trzymajcie kciuki zeby nasi wschodni sąsiedzi się uspokoili i Z mógł pójść na urlop, chcemy ok 20 być w Pl ale jak sie okaże że nasz samochód bedzie gotowy później to chyba to przesuniemy słowem nic dokłądnie nie wiem

Eliza chciałabym Cię zobaczyć na żywo z brzuszkiem:-)
Madzienka, Maltanka będęna bieżaco informować o swoich urlopowych planach

reklama
Witam:tak:
dzieci u nas nadal zakatarzone, choć noc była spokojna...w południe Natalka znowu miała 38:no:, więc o 15 byliśmy w przychodni...osłuchowo czysto,gardła czyste-dzieci zdrowe:sorry::szok:Natalka dostała Alertec a Staś wapno...wieczorem Natalka znów 38:angry:no ale przecież jest zdrowa:wściekła/y::angry::crazy:
madzienka udanego wyjazdu:tak:
elza u nas było tak samo z uchem Natalki:sorry:tak,nowe kupujemy,bo obecne to M zajeździ niebawem-każdy jego wyjazd to 250 km:baffled:a czeka się około 3 miesięcy:sorry:
talia kciuki za spokój na wschodzie:tak:a jaki Wy kupiliście?

Ostatnia edycja:
Hej, u nas dzis 33 wiec na basen sie szykujemy taki odkryty naturalnie, moi na razie na zakupach bo tu w pn swieto a w niedzielę i swięta sklepy niemieckie pozamykane zostaja tylko te amerykańskie a tam z jedzeniem trzeba uważać

Misia
to i tak krótko czekacie, my wybralismy mazdę 6 kombi, zyczę zeby gorączka puściła żeby nic sie z tego nie rozwinęło
Madzienka swietne pluskanie za Wami zyczę weekendu udanego
Elza dobrze ze profesjonalnie uszka wyczyszczone,a kto Tobie takie krokieciki serwuje?

Witam

Z racji soboty zabrałam się za porządki...już łazienkę z ubikacją wysprzątałam, w kuchni podłogę umyłam oraz okna u sobie i u dziewczynek w pokoju.... no i teraz czas na przerwę by nabrać sił przed dalszym sprzątaniem:nerd:

P. wysłałam na dwór z dziewczynkami także mam ciszę i spokój:rofl2:

A Martynka dała nam dziś pospać bo przyszła nas budzić o 8.50 :eek: dobrze że P. nie musiał iść dzisiaj do pracy i mogłam wziąć samochód by pojechać z Amandziuchą na angielski a i tak myślałam że nie zdążymy (wyjechałyśmy z domu 9.50) gdyż pojechałam przez Świętoduską w kierunku Królewskiej a tam się okazało że droga jest zamknięta i trzeba było w dół Lubartowską jechać... więc z Lubartowskiej odbiłam w Stasica potem Radziwiłłowską potem 3Maja i o dziwo udało nam się znaleźć miejsc do zaparkowania na Kapucyńskiej co nie kiedy graniczy to z cudem i na zajęcia spokojnie zdążyłyśmy :tak:

Wczoraj były wywieszone listy uczniów pierwszych klas i Amandziucha będzie chodzić ze swoim ulubionym kolegą ale niestety jej ulubiona koleżanka Paulinka trafiła do innej grupy tak samo jej koleżanka Julka z którą chodzi na angielski:confused:
mama Julki zapowiedziała że będzie chciała ją przepisać do Amandzi ale czy się uda to powiedziała że mają jej dać znać dopiero we wrześniu :eek:

Witajcie
My wczoraj dzień spędziliśmy na urodzinach w sali zabaw, a potem na placu zabaw. Dzisiaj zostawiłam Huberta w domu, bo dostał mi jakiejś wysypki na twarzy i idziemy do lekarza. Mam nadzieję, że to nic groźnego, ale ja oczywiscie panikuję od wczoraj...:(

madzienka
jak weekend na działce? wróciliście już?
misia jak zdrówko u was?

Hej,
maltanka i jak po wizycie?
U nas,cóż...Natalka w czwartek i piątek miała 38,potem gorączka przeszła,została wysypka...dostaje Alertec i poszła dziś do przedszkola...
Niestety Staś się nie obronił :( dziś rano wstał z 38,7 , byliśmy w przychodni...osłuchowo czysto,ale gardło i lewe ucho podrażnione...na tę chwilę jeszcze bez antybiotyku ale i bez gwarancji że za 2-3dni trzeba go będzie podać :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...ale pięknie na dworze, powtórzę uwielbiam taką pogodę...ja powinnam urodzić się w ciepłych krajach....
ale dziś mam strasznie niskie ciśnienie...Elizka jak u Ciebie, bo my podobne cisnieniowce...

Lenka próbuje zasnąć, P właśnie ruszył na szkolenie do Starachowic a ja chyba poodpoczywam....pranie już schnie, prasowanie czeka(na pewno nie ucieknie mi)...

telefon już wraca do mnie-tzn. muszę go odebrać z serwisu, mam nadzieje że będzie działał bez zarzutu:tak:

Weekend na działce udany...Julkę znowu komary trochę podziabały, ale dzielnie walczymy żeby nie popuchła...a jak Wasze weekendy???

Anaconda jak w pracy zareagowali na UnŻ??i jak weekend u teściówki???

Misia zdróweczka dla Stasia...a sio wszelkie choroby!!!

Maltanka jak wizyta u lekarza, co to za wysypka???

miłego dnia....pije kawę, kto się dołączy???

Do góry