reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ja dzisiaj wyszperałam malutkie ubranka po Czarku kupiłam proszek i zamierzam pomału prać wszystko...
madzienka super że weekend na działce udany dobrze że Was komary tak nie dopadły a ten środek co polecasz to jest po ugryzieniu tak?
misia kurcze co się u was dzieje z tymi chorobami... jak dzisiaj dzieciaczki byłaś po ten antybiotyk?

Witajcie...no pogoda żyć nie umierać jeszcze dziś wiaterek powiewa to już rewelacja...
ja z rana dwa prania nastawiłam jeszcze ze dwa nastawię i starta prasowania niedługo mnie zasypie ale co tam...trzeba korzystać póki wszystko schnie...

Elizka przeciw komarom Autan, po ugryzieniu Entil
takie maciupkie ubranka słodziuchne...ja też ostatnio odkopałam i aż nie do uwierzenia że Lenusia była taka malutka...

Misia i jak nocka???jak Stasio i Natalcia...gratulacje wygrania bucikow:tak:

kto pije kawkę ze mną??

Madzienka gdzie kupujesz te specyfiki w aptece?
Misia grtuluje wygranej
kurcze dziewczyny użyczcie trochę szczęścia do wygrywania bo ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam

Witam z kolejny przepiękny dzień :-):-)
Wczoraj już nie zaglądałam bo czasu zabrakło, Mai ząbki pięknie się prostują ale niestety górne też się nie mieszczą i w sierpniu idziemy na wycisk górnego aparatu :-:)-(
Maltanka no pisałaś że byłaś z Hubertem na urodzinach w sali zabaw :tak::tak:
Misia o kurcze ale się Was te choroby trzymają :-:)-:)-( dużo dużo zdrówka życzę :tak::tak:
Madzienka na mnie też czeka prasowanie a na dodatek wczoraj zrobiłam kolejne pranie i kupka się powiększyła :szok::szok:
Eliza kciuki zaciśnięte za dotrwanie do 9 m-ca ale tak dla własnej spokojności naszykuj się już na przyjście maluszka :tak::tak:

Witajcie
U nas dopiero wojna była:sorry: ja już nie mam siły do tego dziecka i jego jedzenia, chyba zacznę go głodzić normalnie:wściekła/y:

eliza
u nas na wrześniówkach dziewczyna w bliźniaczej ciąży urodziła w zeszły piatek:shocked2:

anaconda ale na urodzinach byliśmy w niedzielę to na pewno nie to, a wcześniej 1,5 miesiąca temu to wcześniej by wyszło

Maltanka u Czarka w przedszkolu też dzieci mają rumień zakaźny właśnie się dowiedziałam mam nadzieję że go nie złapie...
Anaconda super że Mai ząbki się tak ładnie prostują...

reklama
Tak chodził ale tu chodzi bardziej o niego bo ma zakończenie roku połączone z dniem MiT i po raz pierwszy ma rolę nie chciałabym żeby to nas minęło

Do góry