reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka u mnie tel. i tablet na razie przegrywa z normalnym komputerem;-)ps. pogoda ma być ładna to i weekend na działeczce sie uda

anaconda:-D to teraz nie masz wyjścia musisz posprzątać, my już wprowadziliśmy sprzątanie swojego pokoju. To sobie odpoczniesz od pracy trochę i bardzo dobrze

reklama
Cześć dziewuszki
Ja się trochę wygrzałam na balkonie, bo tam cieplej niż w domu.Niedługo po dziecię gonię i obiad podaję Z i Gabi. Ptem Z ma zalątwiać sprawy różne sprawy wyjazdowe i sie będziemy chyba gdzieś na jakimś placu zabaw instalować. Tutaj w niemczech na wileu placach są pompy wodne i różne takie wodne atrakcje dzieci szlaeja nawet w przedszkolu \Gabi musi mieć kostium krem i recznik bo jest chlapanie:-p

Misia
dla 3 dzieciaczków samochód w sam raz, czyli nowy zamówiliscie, myślę ze dobre to rozwiazanie.My też bedziemy w wakacje odbierać swój,:-p
Maltanka no sie doczekaliscie wreszcie, a co u Was takie powazne meblowanie takie zmiany w mieszkanku robicie? dzieci będą razem potem urzędować?

Anaconda my przyjechalismy tu na 3 lata, to pewne zostało 2 potem nie wiem gdzie wyladujemy musimy jeszcze nad tym pomyśleć:happy:
Madzienka działeczka bedzie udanym sposobem na ten gorący weekend, do puław moze zajrzymy bo Z ma sprawę w Dęblinie i teraz tam te \Magiczne ogrody są, ciekawia nas

my po spacerku z Anacondą i zakupach...Lenka zasypia, a ja popijam kawkę...
Beatko włąsnie takich spacerków i tych plot:-p mi brakuje:tak:

Talia to może jakieś spotkanie zrobimy....można spróbować...a Magiczne Ogrody warto zobaczyć będąc w tej okolicy..

witam witam....cieplutko dzisiaj ale chyba coś popada... tak się zanosi ale cóż przecież anaconda ma wolne :-):-):-);-);-):-D:-D
ja rano posiedziałam trochę na leżaczku przed domkiem poczytałam książkę...teraz wróciłam na obiadek (krokieciki ze szpinakiem....mniam a przy okazji nadrabiam żelazo :tak::tak::tak:) i za chwilę po Czarka do przedszkola a potem na kontrolę z nim do laryngologa....

dzięki za listy co należny zabrać do szpitala..... wczoraj właśnie kupiłam sobie koszulę do karmienia w lidlu (to niby jest sukienka ale ja ją potraktuje inaczej :-D:-D) jeszcze dokupię sobie jedną i biustonosze do karmienia....przeraża mnie pakowanie torby do szpitala... a najbardziej upływ czasu że to już koniec się zbliża.... za szybko :-:)-(

maltanka super że na wizycie wszystko ok....imię już wybraliście dla księciunia?????

madzienka dlaczego są okropne dla Ciebie te koszule?????
współczuje awarii tel. przecież to Twoja 3 ręka :-):-):-) ale tak serio wiem co czujesz ja ostatnio więcej korzystam z tel niż z kompa... tak więc szybkie naprawy bądź zakupu nowego życzę....
i ładnej pogody na weekend....oby wypad na działkę był udany

talia brawa dla Gabi za opanowanie języka....dzieci szybko się uczą... a Ty co robisz???? zamierzasz iść gdzieś do pracy????

a tak odnosząc się do tematu deklaracji lekarzy to uważam że to jest chore teraz każdy lekarz który nie przepisuje tabletek antykoncepcyjnych powinien taką informację zamieścić przed gabinetem żeby pacjentka miała jasność... a z drugiej strony ja kilkakrotnie brałam tabletki nie żeby uniknąć ciąży tylko żeby operacja nie była potrzebna.....

sunday teraz gorący okres przed Tobą tym bardziej że to pierwszy raz ale zobaczysz szybko się z tym uwiniesz i będziesz cieszyć się wakacjami.....
a jeśli chodzi o prezent to ja też uważam że gra to dobry pomysł....

misia ile będziecie czekać na auto???? to z salonu kupujecie?????
zdrówka dla dzieciaków.... coś im lubelski klimat chyba nie służy.... jak tam dzisiaj gorączkują jeszcze????

anaconda no co Ty Maja chyba zasłużyła na to żeby mamusia jej posprzątała pokój.... najzdolniejsza pierwszoklasistka nie będzie przecież sprzątać ha ha ha ha
ja teraz mam fazę na arbuzy i powiem Ci szczerze że te kupione w leclercu były najsłodsze....

Elza to sie pakuj powolutku już za wczasu wszystko bedziesz mieć gotowe, ja się na razie nie wybieram do pracy, mam G pod opieką bo wraza do domu miedzy 12-14 często cos sobioe robimy wspólnie później, brakowało mi tylko tu samochodu dla siebie ale to juz sie zmienia i bedzie niebawem wtedy to juz będę fruwać.
Madzienka jak bedę w B-ju u rodziców to dam znać hcętnie zobaczę jakas lubelską kawiarnie tak zeby pogadać a dziecko czymś sie zajeło, bardzo dziękuje za propiozycje
Maltanka a to szykujecie pokój nie tylko dla Huberta:-D On teraz od września bedzie już zaczynał szkołę?

Pozdrawiam i zyczę udanych weekendów

Dziewczyny już się bawią u Mai w pokoju to ja z kawusią do kompa :-D:-D
Madzienka dziękuję za towarzystwo,z Wami ta droga nie była aż taka długa jakby mi przyszło pójść w samotności :tak::tak::tak:
Maltanka Maja już od dawna musi utrzymywać porządek w swoim pokoju ale ja teraz chcę wprowadzić jej samodzielne odkurzanie i wycieranie kurzów :tak::tak:
Talia no tak, nie ma to jak własne cztery kółka :tak::tak: czyli jeszcze trochę Wam zostało czasu by się tam zaaklimatyzować na dobre :tak::tak: najważniejsze że Gabi tak świetnie się tam odnalazła :tak::tak:
Elza no ja wypraszam sobie łączenia mnie z brzydką deszczową pogodą :-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
Sunday nie narzekaj bo już niedługo czekają Cię mega długie wakacje :tak::tak:

my już wróciliśmy z przedszkola, zaszłam sobie jeszcze na ciucha po drodze i szanowny pan zażyczył sobie owoce, to zajechaliśmy na targ madzienka ten nasz stary, chodzisz tam jeszcze? i powiem ci, że jak wolę ten koło anacondy, kuliliśmy czereśnie po 10 zł za kg a na Wieniawskich po 6 zł/kg:eek:

talia
, nie Hubert zostaje jeszcze rok w przedszkolu, dawaj znać jak będziesz w PL to jakies spotkanko zorganizujemy:tak:
eliza o zjadłabym krokiety ze szpinakiem i nawet mam szpinak w lodówce;-), powodzenia u laryngologa, ps. a ty wiesz, że w naszym szpitalu jest taki jeden co jako pierwszy się za tym opowiedział, mam nadzieję w sumie, że zrobi się z tego afera i zajdą zmiany co na niektórych stanowiskach, bo aż strach myśleć, ps. oj ja to bym się z Tobą z chęcią zamieniła na tą końcówkę, mi szkoda później tego czasu jak dziecko jest malutkie, tak szybko ucieka, a ciąża to jeden wielki stres, przynajmniej ja tak mam:sorry:tu wyniki, lekarz, a to czy się rusza, a to to, a to tamto:sorry:

anaconda no chyba kopnę cię w tyłek, ja tu widzę gdzieś od świdnika chmurę i zagrzmiało parę razy:-p i co nie łączyć cię z brzydką pogodą, co do sprzątania to ja wycieram kurze i odkurzam, bo i tak siedzę w domu, weekend jest leniuchowanie, ale w sobotę daję Hubertowi i odkurza sobie pokój, fakt, że trzeba poprawić po nim, ale co niech się facet uczy nie;-)

my już po obiadku, zaraz jedziemy na basen...wybiera się ktoś na festiwal kolorów w dniu dzisiejszym....???

Elizka bo kojarzą mi się z takimi workami...z narysowana żyrafa albo jakimś durnym napisem...ja miałam kilka takich dopasowanych i te były fajne (takie mi sie podobają 1.jpg)ale część jakaś masakra....dzisiaj na spacerku przed szpitalem na Jaczewskiego widziałam stoisko z takimi koszulami(1a.jpgtakie były )

Talia dawaj koniecznie znać...może uda się gdzieś spotkac...fajnie będzie Was zobaczyć...a kiedy ten planowany urlop na Lubelszczyźnie??

Maltanka bywam ale częściej jednak na tym przy aldiku...

Anaconda dotarłaś do pepco??coś ciekawego wyprzedają???

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Madzienka właśnie ta różowa mi się spodobała na allegro i chyba sobie ją zamówie bo te z misiami to na bank odpadają a w lidlu kupiłam sobie szarą jednolitą bez żadnych napisów i durnych obrazków... a Ty idziesz na ten festiwal?
Anaconda no masz szczęście że nie pada:p
Talia a kiedy będziesz w pl? załapie się na spotkanie czy już nie bardzo???
Maltanka pisząc szanowany pan miałaś na mysli męża czy syna?

My już po wizycie u laryngologa odkurzyła mu ucho i wyjęła taki korek że aż wstyd że moje dziecko miało takie brudne ucho:-!

Do góry