reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka!!
Ja zaraz pędzę po dziecko bo mój przedszkolak chodzi czasami na popołudnie czyli od 14 do 16 strasznie to komplikuje dzień ale ona się domaga tam chodzić i ma dodatkowy kontakt z jezykiem tak w ogóle dobrze juz sobie radzi. Poza tym wszystko dobrze, cieszę się juz na gorący weekend u Was chyba też taki zapowiadają:-D
Eliza nieźle ze juz torbę szykujesz? Jak ogólnie nastój Twój przed rozwiązaniem?
Marz pamietam ze pytałaś czy wracamy tam na 100% wracamy tyle ze miejscowości na dzień dzisiejszy nie znam.
Misia i cóż to za gorączka u Natalki? Jaki samochód wybraliście?
Madzienka producenci wiedzą co robia tworzac kolejne elementy do kolekcjonowania, macie jeszcze miejsce na te wszystkie lalki?

Życzę miłego popołudnia
mój sentyment do tego forum wciaż zywy pamietam jak byłam zupelnie samotna z malutkim dzidziusiem w Puławach i to forum mi wiele razy pomogło, dziewczyny jestescie WSPARCIEM zawsze

reklama
Witajcie, zaglądam dość często,ale nie mam w ogóle czasu na pisanie. Parę razy próbowałam, ale nie mogłam dokończyć. Wybaczcie, że nie nadrobię ale zaraz siadam do pisanie świadectw, a jeszcze mam sprawdziany do ocenienia. :baffled: Dużo roboty przede mną, a to podobno dopiero początek :szok: Jeszcze W ma takie zmiany, że nic nie może mi pomóc w domu. Maksio zasuwa na rowerze jak szalony, więc na dworze dużo siedzimy, chyba zacznę brać laptopa na dwór:-(

Jeszcze mam do Was prośbę, co można kupić 6 letniej dziewczynce na urodziny,która nie bawi się lalkami ani kucykami... :baffled: ????

Pozdrawiam Was serdecznie, oby do wakacji... :tak:

sunday może jakąs grę? jeszcze trzy tygodnie i wakacje ;-)

nam dzisiaj przyszło łóżko, miało być 2-4 tyg. a zrobiło się 6 :szok: do tego nie dali rabatu, obsługa niemiła i gburna mająca pretensję do wszystkich, że tam pracują. Także jakby którejś przyszło do głowy robić zakupy w Abrze na Łęczyńskiej to odradzam. :wściekła/y: Chyba rzucę urok na babkę która nas obsługiwała....:baffled:

Witajcie wieczorową porą....mój telefon dziś trafił do serwisu bo coś mi moje ulubione rozmowy telefoniczne przerywał więc wybaczcie ale będę rzadziej zaglądała...wprawdzie Paweł dał mi swój ale to nie to samo:-D

Maltanka czekamy na fotkę pokoju...myślę że myszki możesz podesłać tej uprzejmej pani...:-p

Sunday jeszcze chwila i dużo wolnego....
ja kupiłabym grę...Julka dostała taką fajną do nauki tabliczki mnożenia...przydatna na pewno w przyszłości....

Misia jak Natalcia i jej temperatura....i jak sesja kiedy zdjęcia odbieracie??chwal się

Elizka zapisałaś się na sesję???jak samopoczucie....kiedy rodzinka wraca...??

Talia nam też miło że mimo wielkiego świata zaglądasz do nas....kiedy wizyta w Polsce, w okolice Puław również przyjeżdżacie???

spokojnych nocek....

witam się,
z rana pojechaliśmy do banku i nabyliśmy dwa najdroższe długopisy i 2 czekolady w kształcie sztabek złota dla dzieci :-D(tzn. dostaliśmy do umowy kredytu-ale warunki chyba nie najgorsze dostaliśmy:sorry2:)...teraz czekamy na autko:tak:potem sesja foto:tak:tym razem nie zapomniałam zabrać strojów baletowych więc Natalka miała okazje się popisać...początkowo z naturalnymi uśmiechami był problem ale dwie wielkie piłki pomogły:-Dponoć jest około 170 zdjęć...a co wyszło okaże się w przyszłym tygodniu;-)płytka będzie w poniedziałek, i jeśli będę miała możliwość to ją odbiorę:tak:w drodze powrotnej Natalka narzekała na ból głowy, ale że ją boli to na co akurat ktoś inny narzeka (M dziś bolała głowa) to nie zwracaliśmy uwagi, ale w domu zmierzyliśmy gorączkę, bo i ona i Staś mieli katar...no i nabiło 38:no:teraz czekam jeszcze trochę by przez sen im zmierzyć, bo u Natalki Ibum przestanie działać koło 23, a Stacho przed snem miał 37,4...więc też nie wiadomo jak dalej:sorry2:

edit:Natalka na razie nie ma gorączki...zobaczymy rano:sorry2:Staś na razie też:tak:

Eliza kiedy Twoja sesja?
Madzienka a co z Twoim telefonem się stało?
maltanka my też byliśmy w Abrze i nawet jedno łóżko dla Stasia nam się spodobało, ale z materacem nie mogliśmy się dogadać i odpuściliśmy...widzę, że dobrze zrobiliśmy:sorry2: i jak chodzisz na basen?też bym pochodziła, ale moja gin jest przeciwna publicznym więc czekam aż u rodziców się woda nagrzeje;-)
sunday już niedługo i czeka Cię laba:tak:a czym w sumie bawi się ta dziewczynka?
talia widzę,że Gabi się w pełni zaaklimatyzowała:tak:super:tak:zamówiliśmy Forda S-max:tak:
anaconda odpoczywasz już?

Ostatnia edycja:
Witam się z rana
Hubert dzisiaj wstał o 6.30 i mówi, że chce już iść do przedszkola, a to pewnie dlatego, że dzisiaj piątek i mogą zabawkę przynieść.
Planów na dzisiaj brak, obiad mam z wczoraj, więc nic nie robię, a co:-p

madzienka tak też zrobię z tymi myszami;-) ps. masz jeszcze komputer to zaglądaj częściej;-)

misia i jak u was? mam nadzieję, że nie ma temperatury, ps. i bardzo dobrze zrobiliście, my materac zamawialiśmy w Domarze na Energetyków - dostaliśmy rabat, a meble w Meblohurcie na Olszewskiego i dostaliśmy rabat na wszystko, przyszły meble o czasie oprócz jednej szafki, na którą czekaliśmy jeszcze 2 tyg. i też dodatkowo dostaliśmy rabat na tą jedną szafkę

anaconda czyżbyś dzisiaj miała wolne? no ładnie, znowu będzie padać:-p

Dzień dobry w kolejny piękny dzionek...my zaraz ruszamy z Lenka na spacerek zakupowy....bo jutro z rana ruszamy na działkę, a po południu pluskamy się....

Maltanka ale z tel łatwiej szybciej i wszędzie....

Misia jak maluchy???i jak Wasza nocka???
telefon rozłączał się podczas rozmowy....mam nadzieje że szybko mi go oddadzą

Elizka jak dzisiaj nastrój...nadal znudzona...odpoczywaj póki możesz...

Justyna, Iwonka gdzie zginęłyście...jak wasze przedszkolaki???

Mandziulka jak Zosia???

miłego dnia, idę sniadanko robić....

reklama
Witam :-):-)
Dzisiaj wolne więc wyluzowana jestem na maksa :-D:-D tylko w południe muszę już po Maję iść bo zaprosiła do nas swoje 2 koleżanki i jeszcze z rana do mnie: "tylko posprzątaj mój pokój" :szok::szok: no chyba najwyższa pora dodać jej kolejny obowiązek czyli sprzątanie swojego pokoju :tak::tak:
A ja jutro biorę urlop na żądanie i będę miała długi wolny weekend :-p:-p a co mi od życia też się coś należy :-D:-D:-D
Madzienka a gdzie się wybierasz na zakupy? Może byś mi potowarzyszyła na Obywatelską? :confused::confused:
Maltanka to fakt trochę więcej mam luzu odkąd Maja sama wychodzi, ale jeszcze czekam aż zacznie sama do szkoły chodzić :tak::tak:
Talia jak chce chodzić to pewnie puszczaj ją :tak::tak: a wiecie mniej więcej ile jeszcze tam mieszkać będziecie czy na razie w takim zawieszeniu żyjecie?
Misia i jak dzieciaczki? Mam nadzieję że temperatura już powróciła do normy :tak::tak: oj to będziesz miała super we własnym basenie :tak::tak:
Kupiłam wczoraj arbuza i powiem Wam że jest super słodziutki :tak::tak: a myślałam że będzie taki "bezsmakowy" :baffled::baffled:
Miłego dnia :-):-)

Do góry