reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Motylla ciekawe co takiego dobrego ta Twoja teściowa zrobiła że miałaś ochotę to zjeść w takiej ilości:-p
Fajnie że chłopcy zadowoleni z prezentów:-)
Marz
i jak tam wycieczka do Bałtowa?:rofl2:
Mama Igorka dobrze że przeprowadzkę macie już za sobą oby teraz ten czas do przeprowadzki na swoje szybko Wam zleciał:tak:
Maltanka to świetnie że wypad na basen poprawił Ci samopoczucie:tak:
Do Plazy doszłyśmy ale zamiast reserved poszłyśmy do H&M i tam kupiłam im po letniej sukieneczce więcej nie dałam rady bo Martynka zaczęła być marudna (co oznacza że nie chce jej się chodzić :baffled:) no i musiałam zadzwonić po P. żeby po nas przyjechał bo by mi ręce odpadły jakbym musiała ją nieść na przystanek:sorry:
Tablety dziewczynkom się spodobały zwłaszcza Amandzi i Martynce gra z kotkiem, no i że mogą zdjęcia robić:rofl2:
A limit korzystania z nich na pewno wprowadzimy żeby na jakichś maniaków grania nie wyrosły:tak:

reklama
Maltanka jeszcze to znaczy jak długo jeszcze ? :)

Aluśka mój Mały też dorwał tableta kiedyś ale znudził mu się konsola jest fajniejsza:sorry:ale może grać tylko w weekend sobota niedziela po 30 min. nie dłużej:no: a gra w carsy Zygzak itd. jeździ samochodzikiem i wiem z chęcią by codziennie grał ale od małego przyzwyczajamy tylko w weekend.

Sundey najlepszego 100 lat :)

Anaconda
super nie ma to jak być dumna z własnego dziecka :) to w końcu pracujesz w Aldiku czy leclercu:rofl2: heheh ?

hej

no niby decyzja już zapadła, tylko chyba będę szukać jakiejś niani na pół etatu-bo tak u nas wychodzi -jakieś 80godz miesięcznie. Muszę popytac po okolicy, zeby kogos zaufanego wziąźć.

Załączniki

• jas.jpg
    jas.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 32
  • jas2.jpg
    jas2.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
Witajcie
Co za pogoda:eek: okropna, mam dzisiaj lenia i z obiadem będę oryginalna, będą kluski z truskawkami:tak:
A jutro czeka mnie glukoza

kainkas
ale słodziak :tak:
VoceDelCuore jeszcze z 19 lat, może się uda wcześniej, ale to wyjdzie w praniu

Ostatnia edycja:
Witajcie...ale mamy pogodę, gdzie to ciepełko???mnie coś głowa boli zrobiłam kawkę może się ktoś dołączy???
Jak Wasze weekendy, my jak już większość wie:-podwiedziliśmy Magiczne Ogrody, fajne miejsce, mimo że jeszcze kilka punktów z jego mapy nieczynnych ale warto zobaczyć...było wyjątkowo mało ludzi więc i fajnie się chodziło...dziewczyny wyszalały się na dmuchańcach, nie wiem czy to stały punkt tego parku czy tylko atrakcje z okazji dnia dziecka ale było fajne, polecam...
a wczoraj odwiedziliśmy babcie, bo u każdej coś czekało na dziewczynki i darowaliśmy sobie dodatkowe atrakcje bo pogoda nie zachęcała...

Kainkas to miedzy naszymi rok różnicy....ciężka decyzja przed Tobą...ale musisz czy chcesz wrócić??

Sienio, Misia dziewczynki zadowolone z przedstawienia???fajne mi się bardzo podobało....

VoceDelCuore
życzę szybkiej przeprowadzki na swoje....

Karlita jak występ Gabi??zajrzysz do nas???

Aluśka super że prezenty trafione...u nas tablet poszedł trochę w zapomnienie, czasami Julka jeszcze na nim pogra, teraz częściej Lenka wyciąga do niego ręce:tak:

Marzenka i jak upłynął weekend w pracy??ruszyliście gdzieś wczoraj???

Anaconda gratulacje dla Majeczki....

Maltanka ja też lubię robić tam zakupy, słyszałaś że sieć Auchan kupiła reala i podobna mają wszystkie reale zamienić na auchan, miałybyśmy bliżej:-D
na co planujecie iść do kina???

Elizka, Maltanka, Misia jak się czujecie??kiedy ruszamy na jakąś sesję brzuchatek???

miłego dnia mimo aury za oknem...

Maltanka ja też lubię robić tam zakupy, słyszałaś że sieć Auchan kupiła reala i podobna mają wszystkie reale zamienić na auchan, miałybyśmy bliżej:-D
na co planujecie iść do kina???

Elizka, Maltanka, Misia jak się czujecie??kiedy ruszamy na jakąś sesję brzuchatek???

super, że wam się udało wyjście, my też planujemy odwiedzić te Magiczne Ogrody, ale to jak się ciepło zrobi, mówisz, że warto?

1. coś słyszałam, że jakaś sieć wykupiła Real, ale nie przywiązywałam do tego wagi bardzo, a w realu to nie byłam już kurczę tyle czasu, aaaaaa ostatnio przed świętami Bożego Narodzenia w La Vantilu

2. możemy się kiedyś umówić na jakąs sesję;-) ja ogólnie czuję się dobrze, łażą po mnie jakieś bóle a to pod łopatkami, a to nogi mnie bolą, ale jakoś daję radę

edit: mieliśmy iść na Lego Przygoda, ale jednak nie damy rady

Ostatnia edycja:
Witajcie

My jak tez już większość wie byłysmy wczoraj na Kopciuszku, w piwrwszej wersji miała iść tylko Jula i teściowa, ale ostatecznie poszłam i ja:-D przedstawienie super, Julcia zachwyona bedziemy chodziły częściej:tak: Mówicie o tabletach a ja wlaśnie oddałam do reklamacji jakaś trefna seria nam się trafiła, bo juz drugi raz go reklamuję:dry: Mimo, ze juz od dłuzszego czasu lezy zapomniany z grawnancji trzeba skorzystać, nawet zapoponowali mi wymianę na nowy, zobaczymy co z tego bedzie. Jestem w trakcie pakowania, właściwie zaczynam dopiero i chciałabym skończyć zanim Jula przyjdzie z przedszkola, bo z nią bedzie cięzko:sorry2:
madzieńka mnie głowa wczoraj bolała, więc juztro bedziesz czuła się dobrze:-D
kainkas ja bym została te 12 mies w domu, tych chwil nikt wam nie odda. Chyba, ze boisz się, ze nie bedzie gdzie wracać. Trzymam kciuki za super nianę:tak:;-)
VoceDelCuore a Ty gdzie pracujesz?
marz i jak udała się wycieczka?

Madzienka ja również widziałam gdzie byliscie i jak tylko pogoda sie poprawi to i My ruszymy...a weekend pracujacy w sumie trwał 6godzin wiec luz i ruszylismy do dziadków i trafilismy na teatrzyk i występy taneczne m.in.moja chrzesnica wystepowała pozniej kawka u siostry także dzien udany...
Voce takie czekanie to juz sama przyjemnosc...
Kainkas jeśli nie masz sytuacji że musisz wracać i bedziesz miala do czego wracac to ja zdecydowanie zdecydowałabym sie na 12 miesieczny urlop macierzynski....maly bardzo słodki...
Sienio ja tez juz sie z siostra umowilam ze zaczniemy juz chodzic na jakies przedstawienia...jednak takie przedstawienia to calkowicie inny rodzaj odbioru niz film w kinie;-)

Tak jak pisałam ruszylismy wczoraj do dziadków dzieciakom co nieco wskoczyło do kieszonki...nam kosze z wałówką:-)pogoda nas nie zachecila do Bałtowa tym bardziej ze juz bylismy i nas tak nie ciagnelo tak jak znajomych, dla których byla to pierwsza wizyta....
A my tablet mielismy kupic teraz wszedzie gdzie czlowiek (Mati:-)) sie nie ruszy to ten tablet stad o niego meczyl ale jednak jeszcze sie wstrzymalismy i dostał konsolke z grami...chociaz czuje że ten gadzet i tak nas nie ominie:dry:

reklama
marz to prawda, powiem Ci , ze jakoś nie mam juz ochoty na kino tym bardziej, ze cena biletu prawie taka jak do teatru:sorry2:
to co dziewczyny może następnym razem wybierzemy się wszystkie?:-)

Do góry