reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja zamiast iść spać to siedzę i gapię się w ten ekran...to co dziwić się że dziecko od tabletu nie chce odejść:-D:-Du nas ten etap już za nami....ale na drogę to jest wynalazek....u nas sprawdza się również rewelacyjnie...

Misia, Maltanka
powodzenia na glukozie...trzeba było umówić się w jednym laboratorium, to przynajmniej poplotkowałybyście jak my kiedyś...całę kanapy zajęłyśmy w LuxMedzie i 2h z nich nie schodziłyśmy...:-D

Misia u nas też Julka chciała na scenę...ale trochę za daleko siedzieliśmy...zapomniałam Wam powiedzieć żebyście wyskakiwały szybko...

Aluska u nas Julka przechodzi fascynację Lego Friends...już nie ma gdzie stawiać tych zestawów ale jak człowiek patrzy jak się ładnie tym bawi to szkoda jej nie kupować...
w magicznych ogrodach cienia nie zaznasz...tam roślinność dopiero kiełkuje, więc w upale można się uprażyć...

Marzenka tez myślałam o wypadzie do Krakowa...to co szukamy jakiegoś grupona:biggrin2:

Sienio spokojnego lotu i udanego odpoczynku!!!!odezwij się do nas!!!trzymam kciuki żeby samolot na Was poczekał!!!!

Antuanet jak wypad do cyrku, podobało się...a jak cenowo bilety w tym roku??
dzieciaki zdrowe...coś nie zaglądasz do nas:confused2:

spokojnych nocek!!!

reklama
wow pierwsza....dzień dobry....my dzisiaj jeszcze w domu...Julke babcia zawiozła do przedszkola, a klub mam chyba sobie dziś podarujemy....

miłego dnia

Witajcie
Ja już po glukozie, ale powiem, że dla mnie to nie jest jakieś straszne. Spotkałam Misię :tak:PS. dotrwałaś dzielnie do końca?
Potem zajechałam na targ po truskawki:tak: i zaraz muszę ogarnąć mieszkanie. A i w nocy moja bratowa urodziła, o 22 dostała kroplówkę, a o 1.00 już mały się urodził:tak:

aluśka u nas zazwyczaj wieszają ogłoszenia wcześniej jak trzeba coś przynieść do przedszkola, czy ubrać jakoś dziecko

misia o to Angry Birds trochę jeszcze potrwa, u nas już drugi rok:tak:

madzienka i jak poszłaś na ten klub mam?

hej witam witam.... jakieś ciężkie dni mnie złapały....denerwuje mnie moja bezsilność...zmuszam się do wszystkiego... ale co tylko wstanę to mi się słabo robi... a i leżeć nie mogę...
jeśli chodzi o dzień dziecka to ja z Czarkiem nigdzie się nie wybrałam....dostał tylko prezent oczywiście wóz strażacki z klocków lego:-D:-D:-D
a jutro wysyłam mamusię do siostrzyczki na tydzień a i J wyjeżdża na szkolenie na 2 dni tak więc zostaje sama z Czarkiem....

madzienka super wycieczka za wami.... ja tez chciałabym odwiedzić te Magiczne Ogrody ale nie wiem kiedy nam się uda.....

aluśka u nas jeszcze fascynacja tabletem nie przeszła gdyż nie posiadamy takiego gadżetu... oczywiście Czarek bardzo by chciał ale póki co mamy inne wydatki.... jeśli gra to na komputerze albo na tel. ale na szczęście aż go tak to nie wciągnęło... na razie :confused::confused::confused:

misia super że Natalce podobało się przedstawienie.... prawdziwa gwiazda na scenie

maltanka gratulacje dla siostry....

Maltanka gratulacje ciociu..to u was tez maluszki z tego samego roku będą w rodzinie...tak jak ja i moja siostra...

na klub mam nie pojechałyśmy...zrobiłyśmy tylko szybkie zakupy, pospacerowałyśmy na nóżkach(czyli Lenka w jedna ja w drugą stronę:-D)i teraz mam nadzieje że zaśnie...ale sąsiedzi z naprzeciwka robią remont to spać trudno:sorry2:ale może się uda...

dobrze że glukoza już za wami....gdzie robiłyście badania??w synevo???
ja po glukozie pączki jadłam...mnie ona w ogóle nie wzruszyła i cytryny zapomniałam:sorry:

Elizka co za złe samopoczucie???

Misia dałaś radę???

eliza to ta pogoda też tak działa chyba, że się gorzej czujemy

madzienka w LuxMedzie na Koncertowej (od początku robię tam badania), haha ja też się śmieję, że tą glukozę mogłabym popić łykiem wody i pączkiem zagryźć :-D ps. no z mojej strony będzie swoje maluchów z tego samego roku, a z P strony troje, jedno się urodziło miesiąc temu, jeszcze dwójka:-D

Super Maltanka jak podrosną to się będzie działo na rodzinnych imprezkach:-D:-D
LuxMed na Koncertowej to ja lubię....na szczęście przenieśli nasza pediatrę właśnie do tej placówki i naszą kartę szczepień, więc mamy blisko!!!

Mandziulka jak Zosia po szczepieniu....gdzie nam zaginęłaś??

Hej słoneczko wychodzi hura bo ten deszcz przygnębia
Ciekawe jak tam sienio zdążyła na samolot???? Madzienka nie masz wieści????
maltanka super tyle dzieciaków w jednym wieku jakieś umowy zawieraliście ;-):-):p będzie wesoło na spotkaniach rodzinnych

Madzienka no właśnie, mi się podoba tam to, że idziesz do Laboratorium czy lekarza i masz wyczytywany numerek, każdy czeka na swoją kolej nikt się nie pcha, czy nie mogłoby tak być w państwowej służbie zdrowia? ps. do jakiej wy pediatry chodzicie? bo my się zastanawiamy czy tam się nie przenieść

eliza tak wyszło:-D

reklama
Do góry