reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam my w sobotę byliśmy w Ogrodzie botanicznym na spacerku i piniku :tak: wczoraj na urodzinkach chrześniaczka i tak week. zleciał dziś mam urlop :) ide zaraz na dzień mamy do przedszkola :-) wcześnie maja po 9. i muszę się pakować.... :-( niechce mi się nie lubię , pocieszkam się że następne pakowanie będzie radosne i chyba w mig się z nim uporam :D :-)

Miłego dnia mamuśki !! :))))

reklama
Witam i ja w poniedziałkowy ranek :-):-)
Jak przyjemnie sobie pospać do godz.9 :tak::tak: już dawno tak mi się nie przydarzyło :tak::tak: dzisiaj mam w planach wreszcie pomalować przedpokój :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok: wiem że już od dawna się za to zabierałam ale teraz jak mam 2 dni wolnego pod rząd to się za to zabiorę - farba już stoi w przedpokoju i czeka :tak::tak::tak:
VoceDelCuore powodzenia na dzisiejszym przedstawieniu i szybkiego pakowania :tak::tak:
Motylla w taką piękną pogodę to aż miło posiedzieć przed domem :tak::tak:
Widzicie mam wolne więc słonka brak :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Witam się i ja poniedziałkowo

My w sobotę pogrillowaliśmy, wczoraj na basen się wybraliśmy z rana, reszta dnia na placu zabaw
A dzisiaj myślałam, że będzie ciepło, a tu deszcz:eek:

anaconda normalnie jakieś czary ktoś nad tobą odprawiał:-p deszcz padał u mnie, ps. i jak wzięłaś się za malowanie? ten sklep o którym mówisz to ten "Dobrosław" czy jakoś tak?

Voce udanego przedstawienia

Maltanka grillowaliscie juz na Waszej działeczce???:-)
Anaconda miłego malowania wpadnij i do MNie bo u nas jeszcze malowanie nie wyszło...
Voce...wspolczuje i zazdroszcze pakowania;-);-)jak przedstawienie duzo łez wylałas???:-)
Madzienka ja miałam sprzedawac ubranka i zabierałam sie do tego oj długa az wkoncu zdarzyl mi sie siostrzeniec urodzic:-D

U nas weekend domowo spacerowo rowerowo itp itd.wyjelizmy dla Bartka rower Matiego taki duzy dosorły matko jak on siedzi na nim jaki ważny:-p:-pale juz probuje krecic...dzieki temu jest w stanie oddac dla sioztreznca wozek w ktorym nie jezdzi juz ale ma takie silne przywiazanie do swoich rzeczy ze szybciej porzadek w zabawkach przy nim zrobie jak w ciuchach zadnej bluzki nie chce oddac....:cool2:
Bartka oko raz lepiej raz gorzej kropelki jak zapuszczam pomagaja ale i tak ma podpuchniete cały czas a jak raz omine to znowu czerwone:sorry2:chyba bede musiała pojsc do okulisty...

DROGIE MAMY WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEO ŚWIĘTA!!!!!!!!!!

Marz21 wzruszona byłam .. ale rok temu to mi łzy tak płynęły że nie widziałąm przedstawienia bo miałam tak zaszkolne :confused::-D:-D potem na nagraniu oglądałam tak beczałam hehehe :) w Tym roku 2 raz i na spokojnie wzruszona oczywiście oglądałam :) to są wspaniałe dni :)))

Ja tak kochane wszystkim nie odpisuje ale wpadam po między pakowaniem co by tylko nie pakować :-D;-) żeby jakoś to leciało ;)

Witam się i ja w poniedziałek.... u nas weekend imprezowy urodziny dzień za dniem... cały maj tylko czyjeś święto przez co mój potfel został wyczyszczony do zera a zanim dostane kolejną wypłate z tak wspaniałej instytucji jaką jest ZUS nikt tego nie wie.... nie dość że płacą w ratach to jeszcze kiedy chcą o_O
MamaIgora i jak po przedstawieniu? łezki się polały? szybkiego pakowania u was na czubach nie padało bo na kalinie lało

Anaconda znowu zaczarowałaś pogodę :p
Jak malowanie idzie? na jaki kolor malujesz?
mar
Marzenka zdrówka dla B niech już go te oczka nie męczą... może to alergiczne? ja Czarka zapisywałam do okulisty w marcu i mam termin na lipiec :-)
Madzienka wróciliście już z działeczki pogodę mieliście cudną

Maltanka deszcz?? a Ty w LBN mieszkasz ?:):-D:-)

no u mnie polało, u mojego P w pracy też, a on niedaleko Poręby :blink:

Maltanka grillowaliscie juz na Waszej działeczce???:-)

a no na swojej, na swojej:tak:
ty się zbierasz z posprzedawaniem rzeczy, a ja z przejrzeniem tego wszystkiego i tak mi się nie chce.

a zanim dostane kolejną wypłate z tak wspaniałej instytucji jaką jest ZUS nikt tego nie wie.... nie dość że płacą w ratach to jeszcze kiedy chcą o_O

jak to to nie płacą ci normalnie co miesiąc wypłaty?:confused: własnie czytałam n a wrześniówkach tam dziewczyny też mają problem z Zus-em

reklama
eliza wiem już doszłam do tego, ja mam inaczej, bo mi płaci zakład pracy, a im Zus zwraca. Masakra to są jakieś jaja z tym Zus-em:wściekła/y:

nareszcie odebraliśmy szafkę, na którą tyle czekaliśmy, ale dostaliśmy rabat jeszcze za długie czekanie i to nie mały więc jest ok. Jeszcze tylko łóżko

Do góry