reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam my w sobotę byliśmy w Ogrodzie botanicznym na spacerku i piniku :tak: wczoraj na urodzinkach chrześniaczka i tak week. zleciał dziś mam urlop :) ide zaraz na dzień mamy do przedszkola :-) wcześnie maja po 9. i muszę się pakować.... :-( niechce mi się nie lubię , pocieszkam się że następne pakowanie będzie radosne i chyba w mig się z nim uporam :D :-)

Miłego dnia mamuśki !! :))))

reklama
Witam i ja w poniedziałkowy ranek :-):-)
Jak przyjemnie sobie pospać do godz.9 :tak::tak: już dawno tak mi się nie przydarzyło :tak::tak: dzisiaj mam w planach wreszcie pomalować przedpokój :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok: wiem że już od dawna się za to zabierałam ale teraz jak mam 2 dni wolnego pod rząd to się za to zabiorę - farba już stoi w przedpokoju i czeka :tak::tak::tak:
VoceDelCuore powodzenia na dzisiejszym przedstawieniu i szybkiego pakowania :tak::tak:
Motylla w taką piękną pogodę to aż miło posiedzieć przed domem :tak::tak:
Widzicie mam wolne więc słonka brak :-D:-D:-D:-p:-p:-p

Witam się i ja poniedziałkowo

My w sobotę pogrillowaliśmy, wczoraj na basen się wybraliśmy z rana, reszta dnia na placu zabaw
A dzisiaj myślałam, że będzie ciepło, a tu deszcz:eek:

anaconda normalnie jakieś czary ktoś nad tobą odprawiał:-p deszcz padał u mnie, ps. i jak wzięłaś się za malowanie? ten sklep o którym mówisz to ten "Dobrosław" czy jakoś tak?

Voce udanego przedstawienia

Maltanka grillowaliscie juz na Waszej działeczce???:-)
Anaconda miłego malowania wpadnij i do MNie bo u nas jeszcze malowanie nie wyszło...
Voce...wspolczuje i zazdroszcze pakowania;-);-)jak przedstawienie duzo łez wylałas???:-)
Madzienka ja miałam sprzedawac ubranka i zabierałam sie do tego oj długa az wkoncu zdarzyl mi sie siostrzeniec urodzic:-D

U nas weekend domowo spacerowo rowerowo itp itd.wyjelizmy dla Bartka rower Matiego taki duzy dosorły matko jak on siedzi na nim jaki ważny:-p:-pale juz probuje krecic...dzieki temu jest w stanie oddac dla sioztreznca wozek w ktorym nie jezdzi juz ale ma takie silne przywiazanie do swoich rzeczy ze szybciej porzadek w zabawkach przy nim zrobie jak w ciuchach zadnej bluzki nie chce oddac....:cool2:
Bartka oko raz lepiej raz gorzej kropelki jak zapuszczam pomagaja ale i tak ma podpuchniete cały czas a jak raz omine to znowu czerwone:sorry2:chyba bede musiała pojsc do okulisty...

DROGIE MAMY WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEO ŚWIĘTA!!!!!!!!!!

Marz21 wzruszona byłam .. ale rok temu to mi łzy tak płynęły że nie widziałąm przedstawienia bo miałam tak zaszkolne :confused::-D:-D potem na nagraniu oglądałam tak beczałam hehehe :) w Tym roku 2 raz i na spokojnie wzruszona oczywiście oglądałam :) to są wspaniałe dni :)))

Ja tak kochane wszystkim nie odpisuje ale wpadam po między pakowaniem co by tylko nie pakować :-D;-) żeby jakoś to leciało ;)

Witam się i ja w poniedziałek.... u nas weekend imprezowy urodziny dzień za dniem... cały maj tylko czyjeś święto przez co mój potfel został wyczyszczony do zera a zanim dostane kolejną wypłate z tak wspaniałej instytucji jaką jest ZUS nikt tego nie wie.... nie dość że płacą w ratach to jeszcze kiedy chcą o_O
MamaIgora i jak po przedstawieniu? łezki się polały? szybkiego pakowania u was na czubach nie padało bo na kalinie lało

Anaconda znowu zaczarowałaś pogodę :p
Jak malowanie idzie? na jaki kolor malujesz?
mar
Marzenka zdrówka dla B niech już go te oczka nie męczą... może to alergiczne? ja Czarka zapisywałam do okulisty w marcu i mam termin na lipiec :-)
Madzienka wróciliście już z działeczki pogodę mieliście cudną

Maltanka deszcz?? a Ty w LBN mieszkasz ?:):-D:-)

no u mnie polało, u mojego P w pracy też, a on niedaleko Poręby :blink:

Maltanka grillowaliscie juz na Waszej działeczce???:-)

a no na swojej, na swojej:tak:
ty się zbierasz z posprzedawaniem rzeczy, a ja z przejrzeniem tego wszystkiego i tak mi się nie chce.

a zanim dostane kolejną wypłate z tak wspaniałej instytucji jaką jest ZUS nikt tego nie wie.... nie dość że płacą w ratach to jeszcze kiedy chcą o_O

jak to to nie płacą ci normalnie co miesiąc wypłaty?:confused: własnie czytałam n a wrześniówkach tam dziewczyny też mają problem z Zus-em

reklama
eliza wiem już doszłam do tego, ja mam inaczej, bo mi płaci zakład pracy, a im Zus zwraca. Masakra to są jakieś jaja z tym Zus-em:wściekła/y:

nareszcie odebraliśmy szafkę, na którą tyle czekaliśmy, ale dostaliśmy rabat jeszcze za długie czekanie i to nie mały więc jest ok. Jeszcze tylko łóżko

Do góry