reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry, my już w domciu, dzisiaj z Lenka zaliczyłyśmy wydział komunikacji, niestety kolejka masakryczna 40 osób było przed nami...więc trzeba było poruszyć urzędowe znajomości i dokumenty złożyłam w 3 minuty:-p

Sienio
udanego wypadu na miasto...czego poszukujesz...ja jakiś sandałek dla Lenki ale ciężko z takimi malutkimi rozmiarami....

Anaconda zajrzysz do nas na kawkę, co dziś planujesz robić???
co za awarię mieliście???mów szybko!!!!

Maltanka w zoo w Turce są zmiany...w cenie biletu masz plac zabaw, trampolinę i robienie zdjęć....
super że Hubert zadowolony z wycieczki...

VoceDelCuore synek zadowolony??nie znałam tego miejsca....

Marzenka jak oczko Bartusia???zapuszczasz do obu oczek...bo to niestety strasznie zaraźliwe takie zapalenia są

ja wczoraj wyjęłam za małe ubranka i mam zamiar je zacząć sprzedawać, tylko zastanawiam się co ja z nimi na czas sprzedaży mam zrobić...poprałam, wczoraj trochę poprasowałam dziś fotografuję i wystawiam

a co z Dniem Dziecka słyszałyście o jakiś imprezach????

zmykam szykować jakieś śniadanko i idziemy na trochę na plac zabaw, Lenka to mały piechur...wczoraj na włąsnych nóżkach przeszła całe nasze osiedle od placu do placu...jestem z niej dumna....Julka już chciała wracać a ta maszerowała i maszerowała

Elizka buziak urodzinowy dla Czarusia!!!!!!

Iwonka i dla Ciebie wszystkiego najlepszego!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w ten przepiękny słoneczny dzień :-):-)
Telefon wyłączyłam coby nikomu nie przyszło do głowy ściągać mnie do pracy :-p:-p
Rano zaprowadziłam Maję do szkoły a sama spacerkiem poszłam do lidla bo szkoda takiego dnia marnować :tak::tak: szkoda tylko że jak zwykle nabrałam "niepotrzebnych" rzeczy i wracałam trochę jak tragarz :crazy::crazy: zawsze sobie powtarzam że nie będę nic kupowała jak jestem bez samochodu i zawsze potem po odejściu od kasy sama na siebie się złoszczę :-D:-D
A dzisiaj popołudniu moi zabierają tyłki na wieś i mnie samą zostawiają bo weekend mam pracujący i to na dwójce :crazy::crazy:
Madzienka możemy się umówić razem na plac zabaw tylko ja bez komórki więc nawet do Ciebie zadzwonić nie mogę :no::no::-D:-D koło godz.13 zamierzam już ją włączyć ;-);-) a pytasz co za awaria była? Otóż wyobraź sobie że z wtorku na środę poszło w nocy całe zasilanie wszystkich lodówek w markecie: nabiał, mrożonki, wędliny, mięso, garmażerka i cukiernia, w środę z rana cały personel przenosił wszystko do tirów mrożących, podobno akcja była niezła, całe szczęście że miałam wolne, dzisiaj wszyscy z tych działów mają wolne i podobno jak dzisiaj to naprawia to mają mieć nockę :tak::tak: a ja się ukrywam bo moja zmienniczka ma dzisiaj urlop okolicznościowy i nie ma nikogo ale mi to zwisa bo nie zamierzam się ruszać z domu :tak::tak:
Brawa dla Twojego małego piechura :tak::tak:
Eliza w taką pogodę zazdroszczę Ci własnego podwóreczka ale już w zimie to nie bardzo ;-);-) codziennie jeździcie coś robić przy domku? :confused::confused:
Sienio może Ci już starczy tego wolnego co?! ;-);-) do pracy wracaj :-D:-D:-p:-p
Marz o widzę że mnie wyprzedziłaś, ja niby już zimowe ubrania pochowałam ale takich typowo letnich to jeszcze nie wyciągnęłam :no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tu mamy za oknem lato w pełni :tak::tak: oby z oczkiem B było wszystko w porządku :tak::tak::tak:
Maltanka wiedziała lama na kogo ma pluć :-D:-D:-D a ty jak się czujesz w te upały?
Motylla powodzenia na kontroli :tak::tak:
Normatywna super że data operacji ustalona, teraz tylko trzymać kciuki żeby żadne niespodzianki się do tego czasu nie wydarzyły :tak::tak:
Wiecie co wczoraj z racji tego że żadne chłodnie nie działają robili wyprzedaż truskawek po 5zł i kupiłam 2 łubianki więc dzisiaj nic innego nie jem prócz pysznych truskawek :tak::tak:

Dla Czarującego z okazji urodzin najlepsze życzenia

2zqxvsx.jpg

Anaconda i dobrze że wyłączyłaś bo mogli i Ciebie potrzebować....odpoczywaj i korzystaj z wolnego, dzięki za wiadomość o lodówkach, na razie nie zamierzam nic tam kupować...z reszta od kiedy jest auchan to do leclerca tylko sporadycznie na zana zaglądam...

Moje maleństwo położyło się w łóżeczku i zasnęła.....i na plac nie poszłyśmy...ja w tym czasie porobiłam zdjęcia ubrań i zaczynam sprzedawać, mam nadzieję że znajdę kupców....cześć oddaję..ale wokoło same chłopaki się rodzą albo będą się rodzic...a to co uniwersalne wybrała już moja siostra

Witajcie
Nic mi się dzisiaj nie chce, no ale obiad wstawiłam, mieszkanie posprzątane, podłogi pomyte, a wieczorem wybywamy do sąsiadów na piffko:tak: tzn. ja to na coca-colę z lodem:-D

właśnie coś się dzieje na dzień dziecka?

aaa anaconda na razie upałów nie czuje, może dlatego, że ten wiatr jest, a w domu mam chłodno więc luz

sienio
i jak wyprawa do miasta udała się?

eliza Wszystkiego Najlepszego dla Czarka
ps. przez kilka dni, pewnie i tak włożą do lodówek to co było i będzie leżało aż się termin wazności skończy
madzienka no właśnie wkoło same chłopaki:sorry:

anaconda to dobrze, że wyłączyłaś telefon, chociaż ja bym i tak nie poszła, powiedziałabym, że mnie nie ma w domu, o widzę, że w weekend sama zostajesz, było coś w Lidlu ciekawego?

Maltanka ja też bym nie poszła nawet jakby się dodzwonili, ja nie jestem dziewczynką na posyłki żeby na każde zawołanie biegać, co innego gdyby wczoraj coś powiedzieli to może na niedzielę bym się zamieniła :-D:-D:-p:-p ale tak dla spokoju ducha wolałam telefon wyłączyć :-p:-p w lidlu nic ciekawego nie było, kupiłam takie typowo spożywcze produkty :tak::tak: udanego spotkania z sąsiadami :tak::tak:
Madzienka ja też się powinnam wziąć i powystawiać ubranka po Mai ale jakoś nie chce mi się za to zabrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y: leń jestem i tyle :-D:-D
Kawka popołudniowa wypita i zaraz po Maję śmigam bo już kończy zajęcia z gimnastyki artystycznej :tak::tak:

Anaconda a Ty pracujesz w Leclercu na zana ? dobrze zrozumiałam tam ta awaria była ? Pytam bo ja jestem tam codziennie :tak:na zakupach :-)

Ja mam dziś lenia w pracy ale same rozumiecie piątek :-) w dodatku na poniedziałek a na dzień mamy wzięłam sobie wolne :tak: wiec dłuższy weekend :)))) same rozumiecie czekam już na koniec pracy na dziś :-D;-) co za lenistwo..

Pogoda piękna wczoraj po pracy wyszłam z Igorem na dwór i wrócilismy przed 20 .... nic w domu nie zrobione od rana nas nie ma a my się pakować musimy bo wyprowadzka a tydzień :shocked2::szok: i wez spakuj cały dom niechce się... po 6 latach w tym miejscu .... a do siebie gdzieś za rok :eek::-( cóż trzeba poczekać.... napewno warto :-)

Co do sprzedaży ubranek też mam lenia by robic zdjęcia i w sobotę do kubisia do komisu wyniose i juz :):tak:

Czaruś stówka :)

Madzienka Synek jedzie w czwartek więc zdamy relacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
VoceDelCuore to dopiero mieszkanie wam się zaczyna budować, że aż rok musicie czekać?

Tak :tak: dokładnie odbiór w listopadzie :tak: jeżeli pójdzie zgodnie z terminem.... a potem zostanie wykończyć więc trochę czasu to zajmie :tak: wiec za rok o tej porze mam nadzieje już napisze od siebie z domku :):tak::-) już w pełni wykończonego i po przeprowadzce :)

A teraz wypad ze stancji po 6 latach i powrót na stare śmieci czytaj. do rodziców ;) hehe bo już rate kredytu spłacamy.

Do góry