Dzień dobry, my już w domciu, dzisiaj z Lenka zaliczyłyśmy wydział komunikacji, niestety kolejka masakryczna 40 osób było przed nami...więc trzeba było poruszyć urzędowe znajomości i dokumenty złożyłam w 3 minuty
Sienio udanego wypadu na miasto...czego poszukujesz...ja jakiś sandałek dla Lenki ale ciężko z takimi malutkimi rozmiarami....
Anaconda zajrzysz do nas na kawkę, co dziś planujesz robić???
co za awarię mieliście???mów szybko!!!!
Maltanka w zoo w Turce są zmiany...w cenie biletu masz plac zabaw, trampolinę i robienie zdjęć....
super że Hubert zadowolony z wycieczki...
VoceDelCuore synek zadowolony??nie znałam tego miejsca....
Marzenka jak oczko Bartusia???zapuszczasz do obu oczek...bo to niestety strasznie zaraźliwe takie zapalenia są
ja wczoraj wyjęłam za małe ubranka i mam zamiar je zacząć sprzedawać, tylko zastanawiam się co ja z nimi na czas sprzedaży mam zrobić...poprałam, wczoraj trochę poprasowałam dziś fotografuję i wystawiam
a co z Dniem Dziecka słyszałyście o jakiś imprezach????
zmykam szykować jakieś śniadanko i idziemy na trochę na plac zabaw, Lenka to mały piechur...wczoraj na włąsnych nóżkach przeszła całe nasze osiedle od placu do placu...jestem z niej dumna....Julka już chciała wracać a ta maszerowała i maszerowała
Elizka buziak urodzinowy dla Czarusia!!!!!!
Iwonka i dla Ciebie wszystkiego najlepszego!!!
Sienio udanego wypadu na miasto...czego poszukujesz...ja jakiś sandałek dla Lenki ale ciężko z takimi malutkimi rozmiarami....
Anaconda zajrzysz do nas na kawkę, co dziś planujesz robić???
co za awarię mieliście???mów szybko!!!!
Maltanka w zoo w Turce są zmiany...w cenie biletu masz plac zabaw, trampolinę i robienie zdjęć....
super że Hubert zadowolony z wycieczki...
VoceDelCuore synek zadowolony??nie znałam tego miejsca....
Marzenka jak oczko Bartusia???zapuszczasz do obu oczek...bo to niestety strasznie zaraźliwe takie zapalenia są
ja wczoraj wyjęłam za małe ubranka i mam zamiar je zacząć sprzedawać, tylko zastanawiam się co ja z nimi na czas sprzedaży mam zrobić...poprałam, wczoraj trochę poprasowałam dziś fotografuję i wystawiam
a co z Dniem Dziecka słyszałyście o jakiś imprezach????
zmykam szykować jakieś śniadanko i idziemy na trochę na plac zabaw, Lenka to mały piechur...wczoraj na włąsnych nóżkach przeszła całe nasze osiedle od placu do placu...jestem z niej dumna....Julka już chciała wracać a ta maszerowała i maszerowała
Elizka buziak urodzinowy dla Czarusia!!!!!!
Iwonka i dla Ciebie wszystkiego najlepszego!!!
Ostatnia edycja: