reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my na placu zabaw posiedzieliśmy, ale jak dla mnie zrobiło się trochę chłodno:sorry2:
u nas już coraz więcej dzieci na placu i zaczyna brakować miejsca:shocked2:
coś zagrzmiało parę razy ciekawe czy popada

marzenka
ja nie byłam dzisiaj na glukozie, dopiero się wybieram, jak dostaniesz obowiązki koleżanki to zabiorą ci część twoich, czy będziesz miała to jako dodatek do swoich, spokojnie dasz radę

madzienka i jak prasowanie ogarnięte? faktycznie trochę nieładnie-delikatnie mówiąc jak macie planowane zajęcia a tu zamknięte

eliza o kurczę, aż taka alergia? zdrówka dla was, ps. a jak byś wolała naturalnie, czy cc?

reklama
Witajcie

Ja dziś miałam mega aktywny dzień:-) rano kosiłam trawę a pózniej porządki, muszę jeszcze znaleźć tel do gościa od elektro śmieci, aby mi te moje prządki pwywoził:tak: a wieczorem poszlam na kus, śmieszny powadzący i reszta grupy szczególnie chłopcy po 17 lat, aż odmłodniałam o te parę lat:-D

madzieńka przez kilka minut nie bardzo rozumiałam kto sobie przedłużył drzemkę, bo to wydawało mi się az nieprawdopodobne:sorry2: oj straci kilkoro klientów...
elizka no to czoś czuję, ze jutro tez nie poleżysz:sorry2: też mi się wydaje ze jeśli z sercem miałaśkłopoty juz wcześniej to chyba to nie jest tylko wina budowy Twjego ciała niestety. Jakkolwiek trzymam kciuki za efekty leczenia

cdn

Maltanka ja się nie obawiam natłolu zajec i ze ie nie będę wyrabiać tylko rodzaju zadania:baffled::baffled:u nas pogrzmiało i popadało:-)
Madzienka ja planuje od 11 sierpnia 3 tyg a zdrowotne sprawy ww zalznosci co będzie się dzialo mysle ogarnąć we wrześniu-październiku....to Pani się popisała:dry:
Eliza no nie co za tydzień boze kochana nie lataj popro o pomoc kogos w sprawach z Czarkiem bo to ne zżarty....
Sienio Ty tez masz super wolne...i jakie pracowite:-)

Ide się zrezetowac przy jakims serialu i piffku;-)

marz trzymam kciuki, aby nie dali Ci stanowiska którego nie chcesz, co się stało, ze koleżanka złożyła wymówienie, zlanazła coś innego czy juz nie mogła wytrzymac?

Witajcie...my jak co środę rano byłyśmy na bawimisiach, później spacerek, zakupy a teraz spanko...a ja zasiadam z kawką....

Jutro Julka ma wagary...chyba że nie będzie chciała:-p...bo dostałam wiadomość że wygrałam wejściówkę na Kopciuszka na jutro na 11...podobno ktoś nie zgłosił się po wygrana i losowali raz jeszcze...to się nazywa szczęście:tak:

na dworze bosko...kocham taka pogodę....:tak:

Elizka
jak samopoczucie Czarusia???i jak tam ty ciężaroweczko nasza znosisz to ciepełko...a reszta jak Maltanka, Misia pogoda dokucza??

Sienio jak mija urlop???wybieracie się do tego Zamościa??

Maltanka niestety nie ruszone...wzięłam się za inne rzeczy a prasowanie czeka...

Marzenka jak atmosfera w pracy???

miłego dnia

Witam,
Podczytałam,co u Was,ale nie wiem czy spamiętam....
U nas super.. Pogoda bajeczna... Aż ramiona do spiekłam :-D dziś odwiedziliśmy Nową Holandię i po 3 godzinach szaleństw dzieci padły, więc mamy chwilkę dla siebie.
Pozdrawiam wszystkich a coś więcej napiszę jak dotrę do komputera, bo z tabletu pisze się beznadziejnie.

reklama
Witam,
Podczytałam,co u Was,ale nie wiem czy spamiętam....
U nas super.. Pogoda bajeczna... Aż ramiona do spiekłam :-D dziś odwiedziliśmy Nową Holandię i po 3 godzinach szaleństw dzieci padły, więc mamy chwilkę dla siebie.
Pozdrawiam wszystkich a coś więcej napiszę jak dotrę do komputera, bo z tabletu pisze się beznadziejnie.

Nowa Holandia ?? :sorry2::confused:

Witam ooo właśnie weszłam na stronę małezoo Turka wybierzemy się kiedyś :)

A Mój Synek z przedszkolem za tydzień z okazji dnia dziecka jedzie tu :

403 Forbidden sama bym chętnie tam pojechała :-D

A w sobotę planujemy spacer w ogrodzie botanicznym POGODA PIĘKNA !!!! więc korzystamy pozdrawiam :)

Do góry