reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

madzieńka gratuluję wygranej, super sprawa:tak: a Zoo to raczej sobie daruję, bo nie bardzo miałam kiedy, jakoś za szy bko mi en urlop się kończy:sorry2:
maltanka fanie, ze pojechali na wycięczkę, będzie Hubercik zadowolony:happy2:
voce... jeśli bedziesz się wybierało do Turki to przygotuj worek pięciozłotówek:sorry2: fajne to niejsce w Niemcach, nie wiedziałam, ze coś takiego tam jest.
elizka jak tam Czerek, przeszło mu juz? leżysz trochę czy nie ma czasu?

Julka tez ma niedłgo wycieczkę do Centrum bajek w Pacanowe ale niestety nie pojedzie , bo akurat tego dnia wyjeżdzamy. Szkoda, bo od września mówiła o tej wycieczce. Wczoraj przełaziłam całe miasto, ale znalazłam strój Chrabąszcza, muszę do tego kupic jakieś żółte lub zielone geterki, a tu jak na złośc żółych akurat nie było:sorry2:
Zmykam ogarnąć obowiązki, bo dziś znów idę na kurs.

Co to znowu za zdobycze??? i ten ranking nt pytań i odpowiedzi??? masakra!!! czy to nie może być zwykłe forum?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-):-)
Nie zaglądałam bo miałam teściową na głowie przez 2 dni :baffled::baffled::baffled: dopiero dzisiaj rano pojechała :baffled::baffled: a wczoraj miałam wolny dzień i tak planowałam go sobie dobrze spożytkować :baffled::baffled: no nic jutro też mam wolne i to będzie "tylko moje wolne" :-D:-D a dzisiaj moja kochana dwójeczka :sorry2::sorry2: pogoda taka cudna że wcale mi się nie chce iść do pracy :no::no:
U Mai w szkole też z okazji Dnia Dziecka jadą na wycieczkę do Wojciechowa :tak::tak: i chyba dzisiaj przyniesie mi zaproszenie na Dzień Mamy :tak::tak: Podczytywałam Was na telefonie ale jakoś mi tam nie pasuje

Sienio a czemu 5 złotówek worek ?:)

Anaconda
i Igorek mi przyniósł przepiękne zaproszenie az mi się łezka zakręciła bo tam mama narysowana tata w środku kwiatuszki no piękniocha jak na 4 latka :)

A my dzień mamy mamy oczywiście 26 Maja ide rano do przedszkola a później go miałam zabrać jakieś wspólne gofry czy coś ale po obiadku idą do domu kultury na przedstawienie no to niech idzie będzie ciekawie :tak: wiec chyba nie wezmę sobie wolnego ;)

A co do forum to szkoda tyle tu wirusów mnie pracy wywala kurczę co raz więcej reklam pamiętam 5 lat temu było trochę lepiej no ale się rozkręcaja to wymyślają jakieś zdobycze jak na nk --- dobrze ze juz nk skasowałam przez te głupoty pozostał fb ;)

Witam. Byłam z rana w up i o dziwo w godz wszystko zalatwiłam. A jutro idę z chłopakami na kontrolę do przychodni.
normatywna: Super, że data operacji ustalona:tak:
madzienkagratuluję wygranej:-)
elzaoszczędzaj się i dużo wypoczywaj:tak: zdrówka życzę Czarkowi:tak:

ja się położyłam, przysnęłam trochę i obudził mnie listonosz i okno jak trzasnęło jak się wiatr zerwał

a byłam wczoraj w Plazie, chyba pierwszy raz w tym roku:-D chciałam zajrzeć do tego TK Maxa i powiem wam, że jestem rozczarowana:baffled: na dziale dziecięcym dla chłopców prawie nic, a na damskim hmmm coś pewnie by na siłę wybrał, ale jakość w porównaniu do ceny masakra, ponad stówę za zwykłą sukienkę i to nie jakąś super, tylko zwykłą szmatę:baffled:

madzienka
i jak przedstawienie?
anaconda o to nie nudziłaś się przez te dwa dni:-p
voce... bo pewnie w tej Turce za wszystkie dodatkowe atrakcje typu kolejki nie kolejki trzeba płacić
eliza halo, halo jestes?
misia co to ta nowa holandia?

Witajcie.....ale cudnie na dworze...kocham taką pogodę!!!!!oby została do grudnia!!!!!;-)
przedstawienie piękne, z przesłankami edukacyjnymi....polecam wszystkim!!!!

Maltanka to prawda nasz TKMaxx jest beznadziejny....ja jestem zawiedziona
jak Hubert zadowolony z wycieczki do Zoo??
W turce mała zmiana...pan wliczył w cene biletu plac zabaw trampolinę ale tylko 15min i robienie zdjęć ...uuu co za postęp...

Anaconda a co to za okazja że tesciowa tak się rozgościła...stęskniła się za synową...
i chyba w końcu ktoś Cie odczarował i jest pogoda mimo wolnego

Sienio ale fajna maja wycieczkę...daleko z przedszkolem jeżdżą
też nie wiem co to za zdobycze....

VoceDelCuore tez fajną wycieczkę ma synio

Moja wczoraj była w jakiejś drukarni, i pisali piórem i atramentem

zmykam miłego dnia

Ale pogoda cudowna może wkoncu już tak zostanie...ja dzisiaj swetry przerzuciłam do szafy sezonowej a wyjelam wszystkie spodenki i bluzeczki dla dzieci....a zrobiłam to nie planując ze będę w domu bo dostałam telefon rano ze zlobka ze B oczkiem się cos dzieje...wiec mam nieplanowany urlop, chociaż oko nie take straszne ale poszlam od razu do lekarza i kroplki zapuszczon wiec nic się wecej mam nadzieje nie roziwnie...

Madzienka gratuluj wygranej.....
Misia własni co to ta nowa holandia????
Sienio czy ja już się pytałam gdzie Wy ruszacie???
Voce nie slyszlam otym miejscu w Niemcach ale warte sprawdzenia...gratuluje zdolnego synka:-)
Normatywna a Ty już nie pracujesz????

Madzienka Hubert zadowolony z wycieczki i opowiadał, że była lama która opluła panią, oni tam byli na placu zabaw dośc sporo podobno, ale to grupa zorganizowana, więc może inaczej traktują. My tam nie byliśmy. Fajnie, że przedstawienie się podobało, a pogoda oj tak mogłaby zostać do grudnia, a w grudniu mogłoby sypać sniegiem na święta:tak:

Marzenka trzymam kciuki żeby się nic nie rozwinęło z oczkiem B, ja też już powyjmowałam letnie ubrania

a my byliśmy na placu zabaw, Hubert pojeździł rowerem, a jutro już piątek i weekend

Witajcie
maltanka super, ze sę wycieczka podobała:tak: TkMaxx torzeczywiście u nas nic specjalnego,w ubraniach nawet nie szukam, ale gospodarstwo domowe czy zabawki są ok szkoda tylko ze niemieckojęzyczne:sorry:
marz jedziemy w odwiedziny do rodziny do uk
anaconda jak tam "dzień dla śiebie" obyło się bez niezapowiedzianych odwiedziń?:-p

ja zaraz wybieram się do miasta, to juz niestety ostatni dzień moich bestroskich wypraw bez dziecka;-) wiec trzeba go wykorzystać na maxa:-D

reklama
hej kochane kobitki!!!! słoneczko świeci piękna pogoda, dziecko już dostaje świra żyć nie umierać!!!! ale jest fajnie tak przed domkiem posiedzieć w ciszy...leżaczek , słoneczko, książka ... to jest TO!!!!!!!!! jeszcze schłodzone piwko by się przydało ale cóż muszę zadowolić się wodą.....

Czarek jeszcze zasmarkany i rano kaszlący pokrzywka pojawia się już w pojedynczych bąblach....ale one mogą jeszcze pojawiać się przez 2 tyg..... ten duży wysyp był najgorszy bo pokrzywka ma to do siebie że może pojawiać się także na narządach wewnętrznych i dlatego jest taka przerażajaca

maltanka pytałaś o poród jaki bym wolała..... sama nie wiem cc już znam i wiem na jaki ból muszę się przygotować.... znowu po naturalnym, szybciej człowiek dochodzi do siebie...

madzienka pogoda w tym stanie może bardziej dokucza ale ja tam wolę taką pogodę....super że Wam się udało wygrać bilety...gratuluje..Ty to masz szczęście!!!!!

misia ale Wam fajnie....ale się wstrzeliliście w pogodę.... super

mamaIgorka w Turce jest małe zoo i w wojciechowie.... i jeśli chodzi o te dwa to zdecydowanie bardziej polecam wojciechów po pierwsze zwierzęta bardziej zadbane i tak nie śmierdzi a po drugie więcej okazalszych gatunków zwierząt

sienio Julcia będzie chrabąszczem na przedstawieniu z okazji DMiT?????
oby pogoda Wam dopisała na wyjeździe.....
udanego wypadu do miasta....

anaconda i jak tam lodóweczki w pracy.... nie ściągają Cię z wolnego.... masakra ta awaria zamiast zimnych napojów można przy kasach kupić sobie wędlinę :-):-):-) szczerze ja bym nie kupiła i chyba przez najbliższe dni nie kupię nic z lodówek u was.....

marzenka i jak oczka B....co to zapalenie spojówek???? jakie kropelki zapuszczasz???
zdrówka....obyś nie musiała znowu z szafy sezonowej korzystać i wyciągać sweterków....

A 5lat temu....działo się oj działo i bolało.... a potem były łzy szczęścia....

Do góry