reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wiem że się powtórzę ale jak miło włączyć bb i Was poczytać....stare dobre czasy :-D:-D:-D

maltanka my też kupowaliśmy działkę (na którą wzięliśmy kredyt....spłacony na szczęście) potem sprzedaliśmy mieszkanie aby postawić dom... a teraz wzięliśmy drugi kredyt żeby wykończyć.... ale mocno musimy zaciskać pas żeby wszystko zrobić no i szukamy tanich rozwiązań.....
glukoza już czeka Cię w najbliższych tygodniach

marzenka wyniki pewnie już są Jacek ma mi je wydrukować w pracy bo ja mam nie czynną drukarkę....z Czarkiem niestety musiałam zrezygnować z cukru i przejść na dietę....dlatego boje się teraz sprawdzić.... chociaż z palca glukometrem jak sprawdzam to mam dobry wynik
racja z dziećmi inaczej się myśli....ja na szczęście mam babcie koło szkoły która będzie odbierała Czarka w razie "W"

justyna dużo masz zamówień?????

madzienka to czym nafaszerowałaś Lenkę że tak długo spała??? przyznaj się :-p:-p

reklama
Też staram się sprzątać jak M w przedszkolu...ale jak choruje i siedzi w domu to tylko odkurzam i na więcej już mi czasu niestarcza bo M sam bawić się nie potrafi musi mieć widownię:tak:

Maltanka udanego polowania na materac,

Madzienka niezłą drzemkę ucięła sobie Lenka:-)

Wielkie Żarcie - Przepis - Słoneczne ciasto kawowe - ali
zrobiłam takie ciasto, tylko następnym razem zrobię inną masę;-)

Eliza mam zrobić tyle ile dam radę:baffled: (czyt. jak najwięcej)
Trzymam kciuki za dobry wynik glukozy!

Zmykamy do logopedy, wyszło słoneczko więc i rowerek zabieramy ze sobą.

Ostatnia edycja:
maltanka wiem, ze ta to ogródek działkowy:tak: myślalam, ze twój P ma działkę
madzieńka i jak sprzątnełaś łazienkę? powiem Ci, ze ten Duck super działa, myślalam, ze nic nie pobije Domestosa:-p Ksiązki kupiłam w promocji za 2 zapłaciłam 26 zł, więc nie ma tragedii, jak przeczytam tę o Burce a nie Buraku:-p *to ta szmatka co maja pakistańskie kobiety na głowie ze oczy im tylko widać):-p to mogę pożyczyć jesli bedziesz chciała:-)

do felicity jednak nie pojechałam, zaszłam do plazy w HM super letnie bawełniane sukieneczki dla dziewczynek po 19,90zł.
Matko jaką mam ochotę na blok czekoladowy z orzechami laskwymi , herbatnikami i śliwką mniam:rofl2:

a my wróciliśmy z miasta, kupiliśmy materac Hubertowi do łóżka i nawet rabat dostaliśmy :-), mam nadzieję że to łóżko w przyszłym tygodniu już będzie:tak:

justyna
ja ostatnio robiłam to ciasto pycha Moje Wypieki | Porzeczkowiec

eliza no u nas sprzedaż mieszkania i budowa nie wchodzi w grę, jeszcze mieszkanie do tego ma kredyt, musielibyśmy albo kupować dom i się wprowadzać, albo mieć na tyle zdolnośc kredytową żeby wszystko postawić i dopiero wtedy wprowadzić się i sprzedać mieszkanie, bo sprzedać mieszkanie, kupić działkę i wynajmować żedby gdzies mieszkać mija się z celem niestety, ale może kiedyś;-)

sienio a nie to on ma działkę u siebie na wsi, nam jest dwie budowlane, ale to kawałek ładny od Lublina 40 minut w jedną stronę w sobotę jak nie ma korków, no i wiesz mieszkać z teściową przez płot to nie jest za dobry pomysł, a póki co sprzedać tego nie można:sorry2:

Maltanka Super że materac kupiliście a jakie łóżeczko?? duze już moja N ma takie na 160 chyba ciekawe na ile jej wystarczy :)

wiem że się powtórzę ale jak miło włączyć bb i Was poczytać....stare dobre czasy :-D:-D:-D
co racja to racja :-D a jak Toja glukoza??

Justynka ello ja też chce słonkai spacerków z Wami.....D
Dziś mokłyśmy cały dzień ale rzeczywiście tylko dlatego że było ciepło to jakoś dało sie przeżyć. Na zajęciech grupowych na Lucyny Herc było fajnie już dawno nas tam nie było bo N chorowała.. dzieci się zmieniły urosły - fajnie.... N wyszalała się i brała udział w przedstawieniu ziewając na scenie hehe bo była śpiąca ale przeszło jej spanie jak trzeba było biegac po przeszkodach :-D Zajęcia długo trwały bo prawie 3h ale warto było...

Matko jaką mam ochotę na blok czekoladowy z orzechami laskwymi , herbatnikami i śliwką mniam:rofl2:
heheeh pozazdrościć apetytu na słodycze ja wolę śledzie hehehe;-)

Ostatnia edycja:
ale mnie przeczołgali na treningu:rolleyes2:...jestem pewna że gniazdko spaliłam:-p...ale uwielbiam ten stan!!!!!!:tak::tak:

Sienio a pewnie że już użyłam...tych krążków to używałam więc sprawdzone a reszta...jestem zadowolona...
Moje dziewczyny zachwycone pudelkiem a'la sedes:-D
domyśliłam się że mówisz o burce:-)
sukieneczki fajne, też kupiłam i ile wzorów...ale ja jeszcze idę polować w sobotę z rabatem!!!!tym razem ruszam na Krakowskie

Justyna, Elizka
Lenka teraz tak śpi...po 3h ale raz dziennie...mi to bardzo odpowiada, bo później całe popołudnie możemy zaplanować sobie...

Marzenka co za przygoda dziś była w żłobku???:-D:-D

madzieńka oj tak, żebyś wiedział, ze pudełko sedes miało branie i u mnie:-D:-D:-D coś czuję, ze długo będzie z nami mieszkało:sorry2::-p

My z Julą zaezerwowałyćmy sobie bileciki i za niecały miesiąc czeka nas wycieczka nad morze :happy2: pólnocne...:-D:-D trzymajcie kciuk aby nic nam nie stanelo na pzeszkodzie:zawstydzona/y:

Nasze też Kasia z nami chyba zostanie...Julka dzisiaj pokazywała Lence ze tutaj robi się siku-że to taki mały sedesik a ta z takim zrozumieniem kiwała jej głową:-D:-D
trzymamy mocno kciuki za realizacje planów!!!!

spokojnych nocek

Witajcie
Od razu lepiej jak ciepło i słoneczko świeci. Miałam dzisiaj badania zrobić, ale nie wyszło, bo zapomniałam, że mam analizę moczu :-D:-p

normatywna my kupiliśmy łóżko takie 90x200 także mam nadzieję, że trochę posłuży

sienio ła super, to trzymam kciuki

madzienka, sienio co to pudełko sedes?

reklama
Dzień dobry...my dziś bez wycieczki do przedszkola...Jula pojechała z tatą, dzisiaj mają wycieczkę do zoo w Leonowie...dobrze że pogoda poprawiła się!!!

Maltanka górne łózko Jula ma tez tej wielkości i również liczę że starczy na trochę...na długość na pewno...
a pudełko sedes to opakowanie paczki ambasadorki, bo razem z Kasia testujemy tym razem produktu marki Duck

Anaconda gdzie nam zaginęłaś....???

miłego dnia

Do góry