reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marzenka no pyszności dzisiaj serwują u Ciebie...ale czasami i takie coś trzeba dla urozmaicenia zjeść...
Lenka już bardzo oswoiła się z centrum kultury, a dzisiaj to był raj....

Normatywna dzwoń, mecz, pod koniec maja to pewnie juz będzie za późno...trzymam kciuki

Maltanka na pewno się nie rozmyśli...wiedziałam że będą przetwory z tej twojej działeczki...
klika fotek z dzis bo na fb nie masz możliwości ich zobaczyć...tak się bawimy...
1.jpg2.jpg3.jpg
i na koniec tak wyglądamy....juz po lekkim wytrzepaniu i umyciu rak
IMG_2159.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 2.jpg
    2.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_2159.jpg
    IMG_2159.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Madzienka dla mnie Lenka teraz to też już mała Julka bo zbliża sie jej taki wiek gdzie zaczełysmy sie juz spotykać....ale miała dzisiaj raj...
Maltanka o kurcze i mozna było sobie zapoznac sie z planem zagospodarowania przestrzennego jak i tak w trakcie został zmieniony...mieszkanie nadal sie sprzedaje:sorry:a przed podjeciem decyzji o wystawieniu na sprzedaz musial zapoznac sie ze wszytskimi ofertami w miescie aby wiedziec czy bede miala co kupic....materac moze jysk lub BRW...

hejka... ja dzisiaj jestem po badaniu krzywej cukrowej.... masakra jak mi słodko.... chociaż całkiem nieźle je zniosłam tylko mam wielkiego siniaka na ręce od ciągłego pobierania krwi....

maltanka fajna taka działeczka.... ja tam nie lubię takich prac ogrodowych...
gratuluje nowego członka rodziny.... mnie z Czarkiem też długo męczyli zanim zrobili cesarkę...
szkoda Ci sukieneczek..... wiesz mówi się że do 3 razy sztuka

normatywna ja bym dzwoniła codziennie bo pod koniec maja powiedzą Ci że nie mają już wolnego terminu....

sienio brawo widzisz jaka zdolna z Ciebie uczennica.... miło coś takie usłyszeć od własnego dziecka

anaconda super że weekend masz wolny oby pogoda dopisała.... pewnie planujesz odwiedzić teściową :-D:-D:-D

marzenka ja tam też lubię takie zupki....od czasu do czasu też sobie takie kupowałam.... a serowa pycha

madzienka ale Lenka ma atrakcji codziennie coś fajnego super

spadam zaraz z Czarkiem na karate a tak mi się nie chce....

Elizka haha a właśnie że nie szykuję się do teściowej :-D:-D zamierzam spędzić ten czas w Lublinie :-p:-p
Madzienka mi też Lenka przypomina Julkę i to bardzo, oj podobne są do siebie te twoje dziewczyny :tak::tak: a może my będziemy miały ochotę na sobotnią sztukę :tak::tak:
Maltanka z materacem nie pomogę, chyba musisz w jakiś meblowych sklepach szukać :tak::tak: no właśnie jeszcze przyjdzie czas i na sukieneczki ;-):-p:tak::-D
Marzenka ja to czasem mam ochotę na zupki chińskie i to z jakim smakiem je zajadam :-D:-D:-D i jak ze spacerkiem, udało się wrócić do domu? :confused2::confused2:
A Maja wczoraj porwała czepek na basen i dzisiaj musiałyśmy podjechać do decathlonu po nowy i przy okazji zakupiłyśmy też już sandałki więc "lato gdzie jesteś?"

marzenka ja obserwowałam trochę, ale coś ostatnio ciężko na rynku nieruchomości, mi to się marzy działka z domkiem, ale nie wiem czy się kiedyś spełni:sorry:

eliza to mówisz, że do 3 razy sztuka:-p oj chyba najpierw musielibyśmy mieszkanie zmienić:sorry:

anaconda, a ty nie w pracy na II zmianie dzisiaj

Witajcie

O ja pierwsza dzisiaj. Miałam dzisiaj pomyć okna, a tu proszę jaka pogoda. Anaconda nie masz przypadkiem wolnego weekendu:-D że znowu zaczyna padać:-D

Halooo jest tu kto, kto się ze mną napije kawki, albo herbatki?

Witajcie
maltanka ja mam juz kawę i nawet cos łodkieo do niej , więc się przyłączam:-) a co do domku to myślę, ze masz spote szanse, moze nie tu i teraz, ale w przyszłości:tak: macie dziełkę a to juz baardzo duzo:tak:

ja mam wolne i az mi głupo, ze ostatnio marudziłam tak z pracą, moja kierowiczka pozamieniała mi niewygodne zmiany i ustawiła tak aby mi pasowało, oczywiście nie wszystko, ale większość:tak: Zaszłam wczoraj do księgarni i kupiłam ksiązki, więc dziś zaczynam czytanie:-) am chotę wybrać się do felicity, b jeszcze nie byłam, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Maltanka nie jest łatwo to fakt...ta opcja też wchodziła w grę i to bardzo długo ale to też nie jest taki prosty temat i idealny:zawstydzona/y:mój brat pociągnął temat (bo mieliśmy go realizować wspólnie) i kupił działke ale on jeszcze nie ma dzieci wiec inaczej analizuje temat....kupiliscie materac???
Sienio zazdroszcze urlopu...super że kierowniczka poszła ci na reke i zrozumiała temat...
Anaconda wyszłam z pracy z planem powrotu spacerkiem ale jak przechodziłam koło przystanku to akurat podjechał autobus i sie skusiłam:nerd:sandałki w dechatlonie kupiłas????
Madzienka co dzisiaj działacie???jakieś warsztaty czy obiadek dla Męża???:-);-)

P ma jeszcze jutro wolne i chyba dam mu zadanie specjalne pomalować mały pokój bo rok temu tego nie zrobilismy...ciekawe co On na to:-)

reklama
Witajcie...Julka w przedszkolu, zakupy zrobione, ja już zjadłam śniadanko i zaraz jakaś kawkę sobie zrobię...a że dzisiaj przede mną mix fit i rowery to zjem gniazdko do niej....:-p
pogoda za oknem - brak słów...zimno nie jest ale ta ilość wody z nieba lejąca się :sorry2:

Anaconda jak się dziś wstawało na pierwsza zmianę...poświetowałaś wczoraj kolejny roczek na karku???

Sienio miłego wolnego dzionka....co czytasz???

Marzenka czwartki póki co wolne....:-p
myślę że P będzie zadowolony z przydzielonego mu zadania...na jaki kolor malujesz???
gdzie brat kupił działkę??

o mnie coś ostatnio przypomnieli sobie w streetcomie i w ciągu ostatnich 3 miesięcy dostałam się do trzeciej kampanii

miłego dnia

Do góry