reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

piękna słoneczko za oknem aż człowiek od razu lepiej się czuje....
glukoza wyszła ok na czczo miałam 70 po 1 godz 123 a po 2 godz 95 czyli wszystko ok nadal mogę zajadać się słodyczami :-):tak::-)

maltanka stan zapomnienia o czymś u mnie teraz jest na porządku dziennym..... np muszę łykać żelazo na tą moją nieszczęsną anemię przed posiłkiem i zawsze zapominam....:angry::angry: i sama jestem na siebie wściekła....
super że materacyk kupiony...gdzie kupiliście???? i czekamy oczywiście na fotki pokoju Huberta

sienio kciuki zaciśnięte oby Wam nic nie pokrzyżowało planów urlopowych
na blok tez mam ochotę tylko bez śliwek muszę siostrzenice namówić żeby mi zrobiła....bo ja i kuchnia nie za bardzo się lubimy :-D:-D

madzienka fajnie Ci że Lenka tak ładnie śpi zawsze możesz coś zrobić w domu.... mam nadzieję że moje maleństwo będzie też miało taką fazę do spania.:-D:-D:-D

reklama
Witajcie

maltanka łóżko posłuży na długo nie martw się:tak: a dzie kupiłaś?
madzieńka super te wypady na ćwiczenia, ja nie potrafię się zmobilizować:zawstydzona/y: Udanej wycieczki życzymy Julci, pogodla specjalnie dla niej dziś taka słoneczna i ciepła:tak:
anaconda dalej robisz porządki na zapleczu? chyba nikt nie ma tak posprzątanego magazynu:-D

Ja dziś znów z Julką w domu, juz się ze mną pokłociła:sorry2: jak będę miała jeszcze kiedyś taki pomysł aby spędzić razem dzień roboczy to piszcie , dzwońcie, powstrzymajcie!

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Jestem jestem tylko obiad gotuję :tak::tak: więc tak z doskoku :-D:-D
Wczoraj już nie zaglądałam bo najpierw zajęcia pozaszkolne (Maja bierze we wtorek udział z dwóch konkursach - najpierw lekturolandia a potem piękne czytanie) no i pani prosiła żeby ją przyprowadzać po lekcjach to będzie z nią ćwiczyć a potem basen, no a na koniec lekcje więc czasu na nic nie było :baffled::baffled: na dodatek we wtorek ma jeszcze egzamin na basenie na kartę pływacką - wymagania to przepłynięcie 8 basenów w tym przynajmniej 2 stylem grzbietowym, skok do wody i przepłynięcie 2,5 basenów pod wodą - nie wyobrażam sobie że moje dziecko to wykona ale p. Krysia mówi że bez problemu to zaliczy :szok::szok: a ja co? A ja pływać nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj wstawało mi się całkiem całkiem ale to dlatego że pierwszy dzień, a dzisiaj moja "kochana" dwójeczka :crazy::crazy: mam nadzieję ze szybko minie :tak::tak: (Elizka oczywiście na magazynie :-D:-D;-);-):-p:-p)
Maltanka tak środę miałam wolną tylko dziewczyny odbierałam już o godz.11.30 bo Maja koleżankę sobie zaprosiła do domu :tak::tak: i weekend też mam wolny więc się szykujcie na deszcze :-p:-p
Elizka oby glukoza była w normie :tak::tak: a co do jedzenia słodyczy to nie musisz sobie żałować - Tobie przytycie nie grozi :tak::tak::-D:-D
Madzienka oj widzę że zmotywowana jesteś do ćwiczeń :tak::tak: ale Ty to typ mojej siostry - w domu nigdy dłużej nie posiedzisz :-D:-D:tak::tak:
Sienio i jak tam kurs prawa jazdy? Miałaś już jakieś zajęcia? Widzisz a jednak w pracy poszli Ci na rękę :tak::tak: Moja kierowniczka też w porządku i czasem udaje mi się ja podejść aby zmniejszyć sobie ilość drugich zmian ;-);-):-p:-p
Justyna a jak Michał, chodzi do przedszkola, nie choruje? Długo Cię tu nie było to nic nie wiem :tak::tak: a Ty tak "po rodzinie" te ciasta pieczesz? :confused::confused:
Marz jednak pupa ciążyła :-D:-D:-D;-) i jak udało się namówić P na malowanie pokoju chłopców? :confused::confused:

eliza materac kupiliśmy w Domarze na Energetyków, super, że glukoza w normie.

madzienka o to Jula ma ładną pogodę na wycieczkę

sienio a no z dziecmi w domu to tak jest, a łóżko zamawialiśmy w Abrze na Łęczyńskiej, ale ogólnie sklepu nie polecam:no: obsługa niemiła, nie mieliśmy wyjścia, bo z tej firmy co chcieliśmy tylko w Lublinie oni zamawiali

anaconda o kurczę to Maja niezła pływaczka już:tak:

ale jest bosko na dworze.....ja zaliczyłam zakupy w Leclercu, musiałam jakiś prezent kupić bo jutro idziemy na urodziny Julci kolegi z przedszkola...Lenka śpi pod czujnym okiem Pawła...jemy obiadek i jedziemy na basen a ja później ruszam na Stare miasto na piwko!!!!

Anaconda
brawo dla Majeczki, za konkursy trzymamy kciuki!!!
na tych rowerowych treningach jesteśmy już taka zgraną grupą więc z każdej nieobecności muszę tłumaczyć się:-Dale to mnie też motywuje...

Elizka super że cukier w normie....a Nikoś będzie spał na pewno długo na świeżym powietrzu, a my będziemy piły kawkę na twoim tarasie:-p

Sienio boska jesteś z tymi wagarami Julci!!!!w zupełności Cie rozumiem...ja swojej z własnej woli w domu nie zostawię...:-Da tu wakacje przed nami...będzie ciekawie

miłego popołudnia.....

madzienka oj marzy mi się już kawka na słoneczku jeszcze w takim towarzystwie.... tylko musisz mi zdradzić tajemnice jak robisz kawkę z taką pianką.....

oczywiście wszystkie czujcie się zaproszone.....

anaconda kurcze gdybym ja miała takie zdolne dziecko to bym pękła z dumy....a Ty kobito zamiast siedzieć na magazynie :-p:-p:-p to byś się na naukę pływania zapisała ;-);-):-p:-p

madzienka udanego piwka:tak:
eliza oj super kawka na własnym tarasie

a ja dzisiaj pojechałam do banku, miałam załatwić dwie sprawy i odebrać Huberta z przedszkola, i co zapomniałam jednych dokumentów, więc załatwiłam połowę sprawy i okazało się, że muszę jechać na Narutowicz. Myślę pięknie nie doś że trzecia to jeszcze centrum miasta. Więc szybko do domu po papiery, po Huberta i po P do pracy. Masakra teraz wiem dlaczego P woli rowerem jeździć do pracy. :blink:

witam wieczorem
nareszcie mam chwilę dla siebie
maltanka robicie remont w pokoju H??? kawa na tarasie.... my już zaczeliśmy się stołowac przed domem:-D:-D:-D
madzienka udanego wieczoru!!!
elizka super że cukier w normie:tak:

my prawie cały dzień siedzimy na dworze, dzieci mają górę piachu... pomagamy tacie rozrzucać... dziś rozbieralam ich na dworze, do samych majteczek ale przynajmniej szybko padli spać

Witam z rana :-):-)
Miało być dzisiaj pięknie a pada deszcz !!!!!! Ja protestuję, ja się nie zgadzam !!!!!!!
J jedzie do mamy a my z Maja urzędujemy same w domu :tak::tak::tak:
Dziewczyny ja jestem mega dumna z Mai, nie sądziłam że będzie aż tak świetnie sobie radzić i że tak szybko się wybije na tle całej klasy :tak::tak:
A kawka w swoim domku na swoim tarasie w letnie poranki to marzenie chyba większości, tak jak w zimie chętnie do teściowej nie jeździłam tak teraz jak się zrobi ciepło to chyba w podskokach będę na wioskę jeździć :tak::tak: pamiętam jak byłam dzieckiem i spędzaliśmy wakacje u babci to też wszystkie posiłki jadło się na świeżym powietrzu a do domu schodziło wieczorem na spanie - to były super czasy :tak::tak:
A w sezonie letnim co roku też piłam kawkę na tarasie z widokiem na morze :tak: i ja mam z tego zrezygnować :szok::szok::szok::szok:
Maltanka ja też nie znoszę jeździć autem w szczycie, do pracy jadę 12min a jak wracam po godz.14 to już 20 :crazy::crazy: ja też Abry na Łęczyńskiej nie polecam :no::no: pracownicy robią wielką łachę że Cię w ogóle obsłużą :baffled::baffled:
Elizka gdybym miała bardziej stałe zmiany to ja już dawno bym była zapisana na naukę pływania tym bardziej że były zapisy tutaj na tym naszym basenie blisko domu :tak::tak:
Madzienka a z kim to Ty na piwko się zmawiałaś? Głowa dzisiaj nie boli? ;-);-)
Mandziula przy takiej pogodzie to masz dzieci z głowy, jak jeszcze kupę piachu macie :tak::tak:
Zmykam robić śniadanie, mimo takiej pogody za oknem muszę pozytywnie spożytkować ten dzień :tak::tak:

reklama
Ale pogoda do d.... ale już wiem dlaczego bo anaconda ma wolne:p ;-)
Mandziula super że dzieciaki tak szaleją na dworze... ja już się nie mogą tego doczekać
maltanka współczuje wczorajszej przeprawie przez miasto masakra z tymi korkami
madzienka jak urodziny w family cafe????

Właśnie testuje bb w tel i muszę przyznać że nie jest źle biorąc pod uwagę że w starym wogóle nie mogłam pisać :-)

Do góry