reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...jak Wam mija sobota, u nas bardzo aktywnie...rano byliśmy na urodzinach w family cafe...fajnie zorganizowane, świetna alternatywa do stałych urodzinowych miejsc...później szybki obiad i autobusowa wycieczka z Anaconda i Mają na sztuczkę Pchła Sza(polecam zobaczyć...spektakl jeszcze jutro i chyba 25.05)...dzięki Beatka i Sylwia za towarzystwo....a na koniec odwiedziliśmy targi motoryzacyjne, nic nie warte dodam!!!!

Anaconda i jak był spacerek do domu i lody???
na piwku byłam z koleżankami z pracy....

Sylwia jak Miki, ostatecznie podobało mu się???

Elizka mi też się podoba choć czasem zacina się....

spokojnego wieczorku....

reklama
Witam z rana :-):-)
U nas leniwa niedziela i wybieramy się pierwszy raz do Auchan :tak::tak: ciekawe czy mi się spodoba :tak::tak:
Wczoraj jak już Madzia pisała byłyśmy na spektaklu, Maja zachwycona "bo cały czas coś się działo" a potem lody w Macu i spacerek do domu :tak::tak:
A dzisiaj obiad mam z głowy bo wczoraj J był u "mamusi" i wałówkę przywiózł na kilka dni :tak::tak::-D:-D
Madzienka był był spacerek, nie było innej opcji, tylko Maja ubolewała ze rolek nie wzięła :-D:tak:
Mandziula jejku ale ta Twoja Zosieńka już duża :tak::tak: śliczne rodzeństwo z niej i Mikołajka :tak::tak:
Elizka a gdzie to się dzisiaj z rana wybierasz? :confused::confused:
Zmykam szykować śniadanie, miłej niedzieli :-):-)

A ja dzisiaj rano musiałam zawieść siostrę do atali bo ją czesała na chrzciny a potem byliśmy na placu litewskim na biegu dla przedszkolaków madzienka, mandziula dzięki za towarzystwo.... Czarek szczęśliwy że dostał medal i dyplom
anaconda udanych zakupów...

my już też w domku,
trochę jeszcze dopingowaliśmy maratończyków... i powrót autobusem
elizka, madzienka dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę, Mikiego chyba to troche przerosło i się wystraszył, taerz dopiero zaczyna gadać zę było fajnie i kiedy bedzie nastęny bieg:) zdziczało mi troche dziecko....
anaconda co kupiłaś???

nas jeszcze czeka wyprawa do nałęczowa i na moje doświadczenia bo musze rośliny dosadzić, może dzięi temy moje potworki padną wieczorem do spania szybciutko:):)
zmykam szykowac obiadek
miłej niedzieli

Witajcie....Lenka odsypia bieg(bo dla niej to był dystans) a my relaksujemy w domciu...
jak już dziewczyny wspomniały dzisiaj byliśmy na biegu w te pędy...jak dla mnie impreza fajne zorganizowana szkoda tylko że trochę cieplej nie było...ale z drugiej strony nie ma co narzekać...nie padało!!!!

Mandziula, Elizka
dzięki za towarzystwo....
Sylwia Mikiego rozruszamy tylko musimy się częściej spotykać...a w następnym roku Zosia też biegnie ok???

Anaconda jak już wiesz pisze petycję do Twojej pani kierownik o zakaz dawania Ci wolnego w weekend....jak zakpy w Auchan??mi się ten sklep podoba!!!!

Elizka jeszcze raz powiem wyglądasz cudnie!!!!a Czarek jest przesłodki, ja tam niegrzecznego nie widziałam...

a jak Wasze niedziele???

Ostatnia edycja:
Witam się i ja niedzielnie...widzę że dziewczyny spędziłyście aktywnie weekend....my wczoraj pojchalismy na imieniny do taty i w wiazku z tym że B cos na wiczor dostal goracki wrocilismy w nocy do domu...dzisiaj jest już ok ufff ale mnie boli głowa wiec zaliczyłam kosciol przyjelam wizytacje w domu i na bieg nie udało nam się wybrać...Moi byli tylko na targach motor i teraz poszli na rowery...

Mandziula na takich imprezach dużo si dzieje duo ludzi mogl poczuc się zagubiony...
Eliza dojrzałam ci na jednej fotce ładie wyglądasz...Atali dzisiaj chrzciła małą????
Anaconda u J już jeździ sam do mamusi co ammusia na to....
Maltanka tez wcal si nie dziwie Twój P jeździ samochodem ja jeszcze mam luzik ale jak niektórzy muszą się przdostawac do centrum to brrrr,,,

Witajcie

eliza, madzieńka, mandziula fajnie, ze udało się razem pobiec, ja dziś widziałam ten dorosły maraton i pwie Wam, ze fajnie tak patrzeć na grupę ludzi z pasją,, miło było też patrzeć na tych gorąco im kubicujących:tak:

anaconda super, ze Mai podobało się przedstawienie, warto wybrać się tez na czytany dramat dla mnie extra, Julki siedziały jak zaczarowane:tak: ja niestety nie bede mogła, bo idę do pracy:baffled:
marz zdrówka życzę, mam nadzieję ze to "coś" juz nie wróci:tak:

Zdążyłam wrócic do domu i zaczęło padać, ma sie ten refleks co?:-p

reklama
I znów pada, to chyba jakieś fatum nade mną krąży :sorry2::sorry2:
Auchan zaliczyliśmy przed południem i tak spontanicznie wyszłam z galerii z nowym smatfonem :-p:-p:-D:-D tak więc teraz i ja będę mogła wchodzić na bb w pracy jak będę bardzo intensywnie pracować na magazynie :-D:-D:-p:-p no i w związku z tym prawie cały dzień spędziłam bawiąc się nim :tak::tak:
Maja siedzi nad pracą konkursową więc zasiadłam na chwilkę do kompa :tak::tak: muszę poczytać więcej na temat mojego nowego zakupu :tak::tak:
Auchan podoba mi się, jest czysto i przejrzyście, no i nawet koleżanki spotkałam z leclerca :tak::tak:
Dziewczyny super że bieg się udał :tak::tak: zaraz skoczę na fejsa to zapewne jakieś fotki pooglądam :tak::tak:
Marz oby B już więcej nie gorączkował :tak:
Sienio ja też za tydzień niestety pracuję i nie pójdziemy na "dramaturgię" a przyznam że chętnie bym to zobaczyła :tak::tak:
Mandziula i jak wyprawa do Nałęczowa? Wymęczyłaś porządnie dzieciaki? ;-):-D:-D
Madzienka teraz szykuj się że będzie padać w czwartek i piątek :-p:-p:-D:-D

Do góry