reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka zobacze co to jest i moze dzisiaj sobie zakupie...wstapie zobacze te okulary i jak cos to bede miała na uwadze Tesco dzięki...już widze wasze skrecone dziewczyny leżące grzecznie aby mamy nauczyły sie masażu:-D
Maltanka o to już wiem gdzie mieszkasz:-)dobrze ze macie bezpieczny widok i deweloper na ten teren nie bedzie mial prawa wejsc, jak czasami widze jak bloki stoja wzgledem siebie to czasem sie zastanawiam jak można na takie cos wydawać pozwolenia....bardzo dobra decyzja z wozkiem....;-)

reklama
marzenka to zapraszam na kawkę;-) z jednej strony ten blok stoi bardzo blisko naszego, ci co z tamtej strony mieszkają nie mają za fajnie:wściekła/y: nawet podobno przez pewnien czas była budowa wstrzymana, bo ludzie od nas zaskarżali decyzję opozwoleniu na budowę, ale ktoś wiedział gdzie posmarować i wyrosło nam takie coś.

my byliśmy chwilę na dworze, teraz chłopaki poszły na rowery, a ja mam chwilę dla siebie.

Marzenka i jak kupione...ja właśnie wypiłam jedno i chyba jeszcze jedno sobie otworze....
a co do bucików to szukam 20-21 a w Lidlu zaczynały się od 24:sorry2:

ale juwenalia u mnie słychać....

ja zaglądam tylko na chwilę.... Do Kajetan dzwoniłam powiedzieli mi że jeszcze nie ustalają terminów na czerwiec i że niby mam zadzwonić pod koniec maja co za głupota na pewno będę dzwonić w następnym tyg może trafie na kogoś innego przy tel i dowiem się nowych info...
a na razie zmykam na rehebilitacje miłego dnia wszystkim papa :tak::-);-)

Witajcie

madzieńka Twoje dziewczyni mają stopki jak u Kopciuszka:-D ciekawe czy takie mała buciki do pływania produkują, trzymam kciuki za owocne poszukiwania:tak:
maltanka własna działeczna pod blokiem super, :tak::tak: dobrze zrobiłaś z tym wózkiem moja siostra ta przebiera, ze juz 3 kupiła a dziecko ma 7 mc:sorry: teraz kupła spacerówę maclarena i wydaje się byc zadowolona.ciekawe jak długo:sorry: Jeśli chodzi o zabudowę to jak ja widzę w jakiej odległości stawiaja bloki na naszym osiedl to nigdy bym tyle ie zapłaciła za mieszkanie cora mniej zieleni a z okna zaglądasz do kuchni sąsiada:sorry::sorry: w starym budownictwie te przestrzenie były ogromne a bloki tak postawione,zeby nikt nikomu nie wadził, ale wiadomo teraz ziemia coraz doższa a boki czteropiętrowe, więc jest jak jest.:confused2:
normatywna masz ację ie czekaj do ońca maja, bo wtedy juz penie bedzie juz za późno:sorry: dzwoń i przypominaj o sobie, zeby juz dla świętego spokoju Was zapisali. trzymam kciuki:happy:

Wczoraj poszłyśmy sobie z Julcią na rolki, :happy: uczyła mnie jeździć;-) po jakimś czasie mówi do mnie" szybko się uczysz" :-D Super byo, az zachciało mi się kupić nowe rolki,bo te mam jeszcze za panieńskich czasów:-p tylko nie wiem ile ten zapał będzie trwał:-D

Witam z rana :-):-)
Maja w szkole a ja się delektuję ciszą i spokojem :-D:-p:-p dobrze że weekend też mam wolny to jeszcze tylko 2 dni do pracy i znowu odpoczynek :tak::tak: oczywiście jutro wywalczyłam 1 zmianę, a co będę się wykłócać za każdym razem :-p:-p

Mieszkanko już posprzątane, jeszcze tylko pranie nastawię i wezmę się za skrócanie spodni bo sobie nowe kupiłam i oczywiście jak zwykle za długie :crazy::crazy:
Maltanka, Sienio która z Was się do mnie pierwsza dodzwoni i umówi na odbiór książeczki ta ją dostanie, więc do dzieła ... :-D:-D
Sienio nie wiem jak jest z Twoją Julką ale moja Maja to trochę się nudzi w tej pierwszej klasie, teraz przerabiam z nią dodatkowo materiał z drugiej klasy bo szybko wszystko łapie, no i może powinnam ją rok wcześniej puścić do szkoły :sorry::sorry: jak by nie patrzeć było minęło, oby dalej szło jej tak dobrze jak dotychczas :tak::tak::tak:
Normatywna masz rację, nie popuszczaj tylko dzwoń co tydzień, może w ten sposób uda się wcześniej wcisnąć Natalkę na operację :tak::tak:
Maltanka Ty to pamiętam już od początku miałaś ochotę na tą działeczkę, sadź truskawki to będę Cię częściej odwiedzać :-D:-D;-);-) gdzie wam ten drugi blok stawiają, na tej górce? :confused2::confused2:
Madzienka, Mandziula Wy to tym swoim księżniczkom co chwila jakieś atrakcje serwujecie :tak::tak:
Marz no Ty to jak królowa w swoim domu - jedyna kobietka, oj muszą Cię chłopaki rozpieszczać nie ma co :tak::tak::tak:
Elizka no niemożliwe żebym na magazynie siedziała :-D:-D:-D:-p:-p następnym razem w biurze obsługi zgłaszaj że chcesz kogoś z mojego działu :-D:-D;-);-) jak tam dzisiejsza glukoza? :confused2::confused2:
Madzienka u mnie też juwenalia dają czadu, wczoraj Maja zasnąć nie mogła :cool2::cool2:

Witajcie
Ja zawiozłam Huberta do przedszkola jak przyjechałam to się położyłam i przysnęłam.

Wczoraj nam przybył jeszcze jeden członek rodziny, moja szwagierka urodziła, męczyła się 12 h i na końcu zrobili jej cesarkę. Służba zdrowia mnie rozwala, to nie widzą wcześniej, że poród nie postępuje, tylko każą się męczyć dziewczynie tyle czasu. Masakra.

Kurczę miał do mnie dzwonić ten facet od działki i cisza na razie. Zadzwonię za jakiś czas. Mam nadzieję, że się nie wycofa, w sumie zaliczka już dana.:sorry:

sienio
ooo super na rolkach, ja miałam plany na te wakacje ale muszą poczekać:-D ps. u nas jeszcze nie ma tragedii, ale po tej drugiej stronie jak ludzie kupowali mieszkania po ponad 5000 zł za m 2 i to po 70 m wszystko, a tu masz teraz możesz sąsiadowi rękę podać przez okno

anaconda no na tej górce ten blok budują. Super, że Mai tak dobrze idzie w szkole, ciekawe czy mój się nie będzie nudził jak pójdzie do I klasy, a tam będą się uczyć dopiero literek.

normatywna a pewnie dzwoń i się przypominaj, bo jak zadzwonisz pod koniec maja to ci powiedzą, że już miejsc nie ma

Witajcie my już w domku, dzisiaj byliśmy na kolejnych warsztatach BawiMisie...i dziś to się działo...Lenka była w swoim żywiole mogla ciapać się przesypywać....
Teraz śpi a ja biorę się za obiad....

Sienio zdolna mamuśka jesteś....
są takie malutkie, nawet w Lidlu kiedyś 21 były, może jeszcze będą...

u nas plany weekendowe uległy trochę zmianom i mamy w planach wybrac się na sztuczke do CK Sztuczka – Pchła Sza – premiera | Centrum Kultury
ktoś ma ochotę???

Maltanka no co aż tak blisko ten blok???masakra....zaliczka dana nie martw sie napewno sie nie rozmysli...
Anaconda tylko pozazdroscic ze Maja nudzis ie w szkole ale i mega zdolna jest...
Normatywna dzwon i mecz i sie przypominaj...
Madzienka ja odpadamz wypadu...o to Lenusia miala dzisiaj raj na zajeciach:-)

A ja własnie wcinam przepyszny obiadek zupe serowa z torebki:sorry:nie ma to jak obiad w pracy jeszcze 2 godziny i zmykam do domu dzisiaj moi rzadza na pilce i chyba to wykorzystam i wróce spacerkiem do domu...

Miłego dnia

reklama
Jej już 14, a ja nic nie zrobiłam, pościeliłam tylko łóżka i pogadałam przez telefon:zawstydzona/y:

a po południu wybieramy się poszukać materaca dla Huberta do łóżka i wcale nie wiem gdzie tu pojechać???

madzienka
o widzę, że znowu atrakcji wam nie brakowało:tak:

marzenka sama gotowałaś zupkę:-D a ten blok ten już wybudowany niestety, pomiędzy nimi miała być droga itp. a tu nic trochę trawy zostało, ale ci od nas co mieli zachodznie słońce nie mają już wcale:no:ps. a co tak śledzić ostatnio inwestycje, poszukujecie czegoś większego? a jak sytuacja z mieszkaniem

anaconda zpomniałam, truskawki będą, a jakże, teściową przywiozę to mi posadzi, a od ciotki wezmę trochę jakieś takie co z Włoch ma, podobno mają owoce od wiosny do pierwszych przymrozków:tak:

Do góry