reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wczoraj wróciliśmy do Lublina :-))) Weekend w Warszawie fajna sprawa ;-) tylko pogoda jest wredna ... i złośliwa ;-)
dobrze że większość przełożyliśmy na pierwszy dzień ;-) gdy było słonecznie i ciepło :-)

reklama
Anaconda dziwisz sie cos prezesi musza robic przynajmniej szybciej leci im czas...
Sienio a co Ty odchodzisz z KORPORACJI????:-D
Karlita super że weekend udany tylko zawsze na takich wyjazdach podstawa to pogoda wiec szkoda ze wam w 100% nie dopisała...
Maltanka co to jest to "coś":baffled:

Dzisiaj P z samego rana pojechał do Wawy wiec mi zostały dzieciaki do poodwożenia ale ich latwo nie jest tak poodwozic do samochodu trzeba podjechac np. biegowka ale do przedszkola juz hulajnoga caly bagaznik sprzetów:-Dmiłego dnia Wam życze...troche chłodno dzisiaj ale dobrze ze nie pada...

Witajcie...jest tak pięknie za oknem a tak cholernie zimno kiedy będzie ciepło...???

Anaconda oj gdybym ja miała taki strych:-D:-D:-D

Karlita czekamy na jakąś fotorelację

Maltanka trzymamy kciuki za zakupy tego czegoś...zdradzisz nam co to???

miłego dnia...kto pije kawkę ze mną???

Madzienka ja z Tobą się napiję, bo trzeba przed pracą trochę energii zdobyć :-D:-p masz rację mimo tego pięknego słonka zimno dzisiaj i to bardzo, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie cieplej, przynajmniej taką pogodę widziałam :tak::tak:
Sienio no właśnie, odchodzisz z pracy? Masz coś nowego na oku czy robisz sobie dłuższe "wakacje"? :confused::confused: Ja dzisiaj idę do pracy z nastawieniem: "wykłócę się chociaż o jedną mniej drugą zmianę" :-D:-D a co tam jeszcze mogę się "po szarogęsić" :-D:-p
Karlita szkoda że 3 maja był taki brzydki i Wam trochę pomieszał szyki :sorry2: co Ty do mnie za sprawę miałaś? :confused::confused:
No to idę tą kawkę sobie zrobić bo czas leci nieubłaganie :tak::tak::tak:

Ello... u nas Majówka udana wycieczka do Krasnego i grill u brata. Natalia wybawiona i padła po drodze na rękach :)

A co więcej u nas w maju tzn od poniedziałku będe próbowała dodzwonić się do Kajetan i umawiac Natalkę na opeację, oby sensownie dało się ustalić termin na czerwiec.... i oby nic do operacji nas nie dopadło (czytaj choróbska)
Jeśli chodzi o słuch Natalki to jest jakby lepiej to znaczy słyszy różne dźwięki już całkiem dobrze i zabawki w końcu dziaąłją :-p ale mam wrażenie że nie jest już tak jak było że trochę jej ten słuch poleciał.... no cóż nie pozostaje nam nic innego jak czekać na operacje a potem intensywna rehabilitacja.... :tak::tak:
buziaki i miłego weekendu
Oby Natalka nie musiala dlugo czekac na zabieg:tak:

Lenka przesliczna:-):tak:

Witajcie
Od razu lepiej się zagląda jak jest co czytać:-)
My wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Bałtowa, pogoda dopisała tylko ludzi bardzo dużo, że ciężko było nawet przejść, nie spodziewałam się, że aż tyle będzie, ale w sumie długii weekend to nie ma co narzekać, zrobili jakieś nowe oceanarium prehistoryczne, podobno fajne, chłopaki poszli, ja musiałam niestety wyjść z kolejki i to przed samym wejściem, bo bym im tam fiknęła. Hubertowi chyba najbardziej podobało się wesołe miasteczko, ale też trzeba było w kolejkach stać.

Dzisiaj planowaliśmy Zoo w Zamościu, ale pogoda widać jaka jest, więc zostało nam kończyć sprzatanie w domu:-D Malowaliśmy Hubertowi pokój, i meble nowe mu kupiliśmy:tak:

No i w międzyczasie byłam u lekarza:tak: Hubert będzie miał brata, tak czułam, ale gdzieś chyba jednak miałam trochę najdzieji na dziewczybkę:sorry: oj aby zdrowe było, a teraz stresuje się usg tym połuwkowym, ale to za 2 tyg.
Super, ze wycieczka udana:tak: Gratuluje synka :tak:

Witam i ja :-)

Co u nas....jak większość z Was zauważyła w poniedziałek byliśmy w W-wie a to dlatego że z Martynką mieliśmy kolejną wizytę w CZD w poradni gastroenterologicznej ale badań jako takich nie miała jedynie została zważona, zmierzona i brzusio został dokładnie wymacany......i na koniec pani dr przypisała jej leki: Dicoplus, Debridat (to akurat brała jak była mała) i Laximed i zapisała na kolejną wizytę tym razem na października.
A ja sobie z pani dr jeszcze w między czasie pogadałam i jak się okazało pani dr bardziej przejmuje się tym ze Martynka ma jelito grube wydłużone niż tym ze ma odcinkową spastyczność bo według niej z tego drugiego może wyrośnie...zobaczymy...
co do wczorajszego dnia to nigdzie nie pojechaliśmy poza miasto...korzystaliśmy ze słoneczka na placach zabaw :tak: a Amandziucha doskonaliła jazdę na łyżworolkach :tak: póżniej odwiedził nas kolega P. i tak nam dzień zleciał....
A dzisiaj do 17,00 "siedziałam" w pracy:sorry:
To trzymam kciuki zeby Martynka wyrosla z tego:tak:

Senio masz rację... aczkolwiek czekamy tyle bo od narkozy po zabiegu do kolejnej narkozy musi minąć 3 miesiące więc nic wczesniej zrobić się nie da.... ale tym razem na NFZ bo na operację wszczepienia implantu nie byłoby nas stać to nie 2 tys, tylko około 100 tys.... więc okropna przerażająca cena...
Anaconda fajnie że masz wyjście i możesz zdać się na los... czasem myślę że chciałabym wrócić do pracy ale na razie to nie możliwe nie dąłabym rady z rehabilitacją.... no cóż pożyjemy zobaczymy....

Pogoda dziś fatalna ale gości mieliśmy rodzinka z Opola śląskiego nas odwiedziła i się powygłupialiśmy przy xbiksie :) trochę formę mam do kitu ale i tak była frajda ..... jutro planowaliśmy zrobić grilla ale obawiam się że to nie będzie możliwe :baffled:....

A propo forum fajnie że znowu piszecie :-D:-D
Justynka napisz co u ciebie bo ty w domu dziś :-p
Super odwiedzinki mialas:tak:

witam i ja
u nas wiosna zaczęła się od rozbabraego podwórza... ale przynajmniej za kilka dni podjazd będzie wybrukowany, dzieciaki dostały też plac zabaw z wieżyczką i domkiem ale pogoda trochę przeszkodziła w budowie i muszą poczekać na kolejną wizytę dziadka żeby dokończył swoje dzieło:) pochwalę się wam jak już skończy:)
wracam do papierów, muszę na poniedziałek coś mądrego wymyślić :)
miłego wieczoru życzę
Fajnie, ze dzieciaki beda miec wlasny plac zabaw:tak:

Witam w poniedziałkowy ranek :-):-)
Madzienka ja też typ chomika tylko że ja wszystko wywożę do teściowej na strych :-D:-D
U mnie to tesciowa cos zawsze do nas przywozi:baffled:

Wczoraj wróciliśmy do Lublina :-))) Weekend w Warszawie fajna sprawa ;-) tylko pogoda jest wredna ... i złośliwa ;-)
dobrze że większość przełożyliśmy na pierwszy dzień ;-) gdy było słonecznie i ciepło :-)
Super, ze wyjazd udany:tak:

ale dzisiaj przemarnowałam dzień, nic nie zrobiłam, tylko poczytałam książkę.
Do tego na dworze zimno, ja chcę już ciepełko...
sienio
masz coś na oku? a może L4 dłuższe zaplanuj?:-p

karlita byliście w Warszawie cały weekend, co zaliczyliście, zoo?

marzenka to wozisz trochę sprzętu do przedszkola

anaconda udało się wywalczyć zmianę jedną mniej?

sunday, misia, eliza, justyna co u was?

Witam,
ooo ale tu się ruch zaczął:-)
dzień leci za dniem,zwłaszcza jak Natalka chodzi do przedszkola i na zajęcia;-)dziś na przykład pianino...i na życzenie Natalki oprócz nauki jak zwykle (od paru lekcji zaczęły się ćwiczenia z nut a nie tylko z pamięci:tak:)dziś zaczęła grać "mam tę moc":-DStasio biega po domu i jego nową odzywką (bo gad nie chce jeszcze mówić:dry:) jest joł,joł:-Doprócz tego "oooo łidzisz?":-D
w piątek nawaliło nam autko i oprócz regeneracji alternatora (co zrobili nam od ręki) dziś odstawiłam do dalszej naprawy:baffled:aż się boję dalszych kosztów:sorry2:za to poprawiłam sobie humor wracając z warsztatu,bo w ciuchu upolowałam spodnie ciążowe letnie z h&m:tak::-)będą jak znalazł na wyjazd:-)
madzienka zakupiliśmy dziś (za pośrednictwem dziadka) buty do wody w Lidlu i już pierwsza kąpiel w wannie w nich zaliczona:-DLenka prześliczna mamusia
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

maltanka jeszcze raz gratuluję synka:tak:upolowałaś to coś?:confused:
sienio zmieniasz pracę czy na dłuższy wypoczynek się wybierasz?;-)
normatywna kciuki za zabieg Natalki:tak:
anaconda wykłóciłaś się?:-D

Sienio hmmm o dłuższym zwolnieni nie pomyslalam:-p
Maltanka czyli fajny dzionek za toba jeli się nie narobilas i a z ksiązką spędziłaś czas...ale jstes tajemnicza...
Misia oby kosztorys Was mocno nie zabolał....gdzie i kiedy i wybieracie???morze;-)
Anaconda i jak Twój grafik uległ zmianie:-D

Oooo padam trochę ogarnelam dzisiaj chalupke bo to co miało być zrobione w weeknd nie wyszlo bo wyjechlizsmy teraz relaksuje ie przy TV i spac standardowo ni pojde bo szkoda mi wieczoru a rano będę zalowac:-)
Spokojnj nocki!!!

Witajcie wieczorowa porą ja dziś testuję jakiś lemoniadkowy wynalazek z lidla z niecałym procentem alkoholu...dobre...alkoholu nie czuć....
my dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie, moja iskierka waży już 10kg i jakoś ta waga mnie zszokowała bo nie odczuwalne te kg jak dla mnie...
:-D

Maltanka kupiłaś??i co to było???

Misia buciki test zdały?? to super!!!!!my tez kupilismy jeszcze tylko dla Lenki poluje ale nie widziałam takich malutkich w żadnym sklepie...

Anaconda wykłóciłaś się???

Karlita no właśnie chwal się co zwiedziliście...może jakaś relacja na blogu będzie czekamy!!!

Marzenka P już wrócił???

Sienio co z tą praca??zdradzisz nam rąbek tajemnicy???

Antuanet raz jeszcze dziękuję....:tak:

a gdzie reszta się zagubiła???

spokojnych nocek

reklama
Madzinka a co to za dobry trunek??? Tak zawinelismy Go wracając z przdszkola dobrze się uwinal...a w ofercie były male jaki L rozmiar nosi???

Do góry