reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Senio masz rację... aczkolwiek czekamy tyle bo od narkozy po zabiegu do kolejnej narkozy musi minąć 3 miesiące więc nic wczesniej zrobić się nie da.... ale tym razem na NFZ bo na operację wszczepienia implantu nie byłoby nas stać to nie 2 tys, tylko około 100 tys.... więc okropna przerażająca cena...
Anaconda fajnie że masz wyjście i możesz zdać się na los... czasem myślę że chciałabym wrócić do pracy ale na razie to nie możliwe nie dąłabym rady z rehabilitacją.... no cóż pożyjemy zobaczymy....

Pogoda dziś fatalna ale gości mieliśmy rodzinka z Opola śląskiego nas odwiedziła i się powygłupialiśmy przy xbiksie :) trochę formę mam do kitu ale i tak była frajda ..... jutro planowaliśmy zrobić grilla ale obawiam się że to nie będzie możliwe :baffled:....

A propo forum fajnie że znowu piszecie :-D:-D
Justynka napisz co u ciebie bo ty w domu dziś :-p

reklama
No i jak lało tak leje, może jutro bedzie lepiej:tak: My posiedzieliśmy trochę z sąsiadami, dzieciaki się pobawiły. Ogranęłam mieszkanie i poczytam jeszcze książkę.

madzienka jak porządki w szafach?

normatywna jutro podobno ma być lepiej z pogodą to może uda się pogrillować

anaconda a wy co porabialiście w domu?

witam i ja
ruch się zrobił na forum, aż chce się komputer włączyć, ja podczytywałam przez telefon ale tam nie mogę nic napisać...
maltanka gratuluję syna!!!
normatywna trzymam mocno kciuki za Natalkę, niech szybko zdrowieje, a termin wszczepienia implantów macie już ustalony???
madzienka jak wasz wypad nad jezioro???

ale dzisiaj ciężka pogoda.... moje dzieci to już chyba same siebie przeszły z wygłupami... na szczęście w miarę się dogadują i trochę razem bawią
u nas wiosna zaczęła się od rozbabraego podwórza... ale przynajmniej za kilka dni podjazd będzie wybrukowany, dzieciaki dostały też plac zabaw z wieżyczką i domkiem ale pogoda trochę przeszkodziła w budowie i muszą poczekać na kolejną wizytę dziadka żeby dokończył swoje dzieło:) pochwalę się wam jak już skończy:)
wracam do papierów, muszę na poniedziałek coś mądrego wymyślić :)
miłego wieczoru życzę

wow wow wow ale ruch!!!!
o pogodzie nic nie powiem...nawet palca za drzwi nie wystawiliśmy dzisiaj...jak zrobiłam porządki w dziewczyn ubrankach (zaczyna mnie ilość za małych ubrań przerażać), na spółę z P poprasowaliśmy wszystkie zaległości.....ufff do następnego prania:-Di dzień zleciał...

Mandziulka
byliśmy tylko w czwartek...zimne noce wcale mnie nie zachęciły do pozostania i dobrze bo prognozy niestety sprawdziły się, czekamy na fotkę placu zabaw...a jak zdróweczko maluchów???

Maltanka zrobione...tylko teraz muszę się pozbyć tych malutkich ciuszków...chyba zacznę je sprzedawać, tyle że ja typ chomika i mi szkoda....:zawstydzona/y:

Normatywna o mamo jaki koszt...kiedy możecie mieć ten zabieg na nfz...bardzo długo trzeba czekać??
trzymam kciuki!!!

Sienio my tez mieliśmy w planach zamośc w ten weekend ale pogoda nam trochę plany pokrzyżowała...jak będziesz się z Jula wybierała pociągiem...dawaj znać może i my się przyłączymy!!!
To moja pewnie też szybko rzuci je w kąt...

Anaconda a myślisz że Ci nie przedłużą umowy???a raczej miałam zapytać masz taką nadzieję??

spokojnych nocek

Witajcie

Dziś juz lepiej słońce świeci, wiec i nastawienie zupełnie inne:tak:
madziula własny plac zabaw ;-) super:-) u Was rzeczywiście fajna sprawa, bo nie ma tych osiedowych jeszcze.
madzieńka tak sobie pomyślałam, ze moznaby się większą grupą wybrać, tym bardziej, ze z tego co wiem szynobus zatrzymuje się zaraz naprzeciwko zoo. Dla dzieciaków to byłaby atrakcja,a w większej grupie zawsze weselej:tak: Chciałabym tak między 19 a 25 maja bo wtedy mam krótki urlop:tak:
normatywna o matko jaka cena:no::no: trzymamkciuki za możliwie szybki termin zabiegu :tak:udanego grila
anet15 a jak z KArolinką?

anuanet, karlita, iwonka, justyna a co z Wami? jak mija majówka:-p

Mandziula wow to dzieciaki będą miały frajde a mama więcej czasu na inne prace...konieczni się pochwal nowym nabytkiem
Sienio mówisz korporacja:-D
Anaconda w pewnych tematach trudno podjąć decyzje i czasem lepiej pozostawić to losowi, zawsze wszytsko ma swoje plusy i minusy nie ma sytuacji idealnej...
Normatywna bardzo kosztowna operacja wiec dobrze ze będzie refundowana...
Maltanka fajne podejście H do sprawy:-D
Madzienka ja tez jestem po porządkach w szafie i wniosek jest taki ze czas isc na zakupy dla M:-)a malutkie na szczęście mam komu dac....no t:-)kw nauce jazdy na rowerze najwaznijsza jest cierpliwość wiec ja by:-)m tak zybko nie nauczyla...

A my wczoraj pojchalismy na imieniby do teściowej nie planowaliśmy ale jak zobaczyliśmy co dzieje się za oknem to moment podjelismy decyzje:-)teraz czas rozpakowac torby korzystając ze dzieciaki ogladaja shreka.

Witajcie w ostatni wolny dzień.
Dzisiaj już trochę lepiej, ale chłodnawo. No nie ma co narzekać, bo przynajmniej nie pada i da się pospacerować. My dzisiaj mieliśmy gości na obiedzie i właśnie pojechali, teraz tylko załadować zmywarkę, ogarnąć i jutro od nowa przedszkole.

A i może uda mi się coś jutro kupić, trzymajcie kciuki, bo jutro będe wiedziała coś więcej. Jak się uda będę mega happy aaaaa:-)

mandziula
wow super plac zabaw własny, a słyszałam, słyszałam, że twój P robotę ma przed domem ;-)

madzienka no ja niestety też typ chomika, tyle rzeczy można by się pozbyć, a tak to leży i się tego nie używa

sienio, madzienka jak coś to może my też pisalibyśmy się na większą grupę na zoo

marzenka to widzę, że wy wczoraj nie kisiliście się w domu

Witam w poniedziałkowy ranek :-):-)
Od dzisiaj zaczynam moje ukochane dwójki więc już od rana jestem mega happy :cool::cool: ale może uda mi się coś zamienić :-p:-p
Wczoraj po pracy wyszliśmy jeszcze z Maja na rolki i u nas to one się super sprawdzają, wygrywają i z hulajnogą i w rowerem :tak::tak:
Poza tym wczoraj byłam jakaś taka wypompowana i poszłam spać o godz.20 :szok::szok: normalnie masakra :szok::szok:
Normatywna mojej koleżanki synek miał wszczepiany implant jeden na NFZ a drugi prywatnie bo powiedzieli że dwa się nie należą na fundusz i wiem że to są nie małe koszty :no::no:
Sienio współczuję sytuacji w pracy, u nas też prezesowej odwala odkąd awansowała na fotel prezesa, karze kierownikom co tydzień przygotowywać referaty na różne tematy i potem w sali konferencyjnej je omawiają, jak dla mnie paranoja - powrót do lat szkolnych :szok::szok:
Madzienka ja też typ chomika tylko że ja wszystko wywożę do teściowej na strych :-D:-D
Maltanka no i udało się kupić to "coś" :confused::confused:
Mandziula super sprawa taki plac zabaw na własnym podwórku :tak::tak:
Marz no właśnie nie zawsze trzeba samemu wybierać ;-);-) poczekamy zobaczymy :-D:-D:-D byłaś u teściowej na imieninach? Ale z Ciebie dobra synowa :-p
Zmykam szykować śniadanie, dobrze ze Maja ma dzisiaj na południe to mogłyśmy dłużej pospać :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam się w poniedziałek.
Coś dzisiaj spać nie mogłam, tylko się kręciłam z boku na bok.:dry:
Hubert już w przedszkolu, a ja biorę się za ogarnianie mieszkania.

anaconda jeszcze nie może koło południa coś będę wiedziała, o to ty możesz pospać z rana teraz.

reklama
Witam

anaconda znam ten ból zmian popołudnieowych i z tego powodu nie bedzie mi żal odejść z pracy, na te zmiany dłużej już nie mogę sobie pozwolić. Mowisz , ze sobie pospałaś :-p do 7 no rzeczywiście:-D:-D
maltanka o co chodzi z tym "czymś"?:-D
I znów poniedziałek i od nowa czekamy na weekend:sorry2: dobrze, ze niedługo urlop:blink:

Do góry