reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marzenka a dlaczego nic nie dzieje..bo byłaś ostatnio aktywna na BB 11 kwietnia...jak każda zacznie codziennie coś pisać to ruszy się!!!
Nawet jeśli będą się powtarzać tematy z fb..mi to nie przeszkadza...

Hop hop jest tu ktoś?

Miłych weekendów!!!

Witajcie

Jak Wam mija 1 maja? ja z racji tego, że jutro idę do pracy zostaje dziś w domu, teściowa nas zapraszała, ale jakos nie mam siły jechać od nich do pracy, moze jutro po pracy pojedziemy. Przyjechała moja siostra z maluszkiem, ale cudny dzieciaczek a Jula dla niego to super atrakcja:-D:-D ugotowałam juz zupę z botwinki i sos pieczarkowy i chyba dziś wykorzystamy pogodę i znów pół dnia spędzimy na placu zabaw. Co jeszcze u nas? hmm P skutecznie zmotywował mnie do zapisania się na prawko, bo ta zależność od mpk zaczyna mi juz zoskwierać, Anetka znalazła mi fajną szkołę i jutro się zapisuję :-p moze kiedyś uda mi się uwolnić od autobusów;-)

maltanka jak się czujesz? mdłości juz przeszły?

miłego dnia:-)

Witam. Ja dzis z Radkiem bylam w Naleczowie, a Krystek pojechal z dziadkami na dzialke nad jezioro. Jak wrocilam z wyprawy to tesciowa dzwonila, ze Krystek chce, zebysmy przyjechali do niego bo nie chce zostac na noc i razem z W i Radkiem pojechalismy po niego a zarazem zaliczylismy grilla.:-)
Witajcie

Jak Wam mija 1 maja? ja z racji tego, że jutro idę do pracy zostaje dziś w domu, teściowa nas zapraszała, ale jakos nie mam siły jechać od nich do pracy, moze jutro po pracy pojedziemy. Przyjechała moja siostra z maluszkiem, ale cudny dzieciaczek a Jula dla niego to super atrakcja:-D:-D ugotowałam juz zupę z botwinki i sos pieczarkowy i chyba dziś wykorzystamy pogodę i znów pół dnia spędzimy na placu zabaw. Co jeszcze u nas? hmm P skutecznie zmotywował mnie do zapisania się na prawko, bo ta zależność od mpk zaczyna mi juz zoskwierać, Anetka znalazła mi fajną szkołę i jutro się zapisuję :-p moze kiedyś uda mi się uwolnić od autobusów;-)

maltanka jak się czujesz? mdłości juz przeszły?

miłego dnia:-)
Super odiwedzinki mialas:tak: Powodzenia w nauce jazdy:tak:

Witajcie. Dobrze, że coś się tutaj ruszyło, bo szkoda tego forum, tyle lat więc nie możemy dopuścić aby to zamarło:tak:
My majówkę rozpoczęliśmy w domu, tzn nigdzie nie wyjechaliśmy tylko ostro jeździmy na rowerze, tzn. Maksio, odkręciliśmy pedały bo jednak musimy zacząć od polubienia pędu który sam musi rozkręcić, a z pedałami i kijem nie dawał rady. Dzisiaj już z górki jechał bez większego strachu. :-)
Jutro W pracuje, więc sami z Maksiem spędzamy dzień, oby tylko nie padało :tak:

sienio trzymam kciuki za jazdy :-)

Motylla super, że grill zaliczony:tak:

maltanka i jak po wycieczce?

Justyna jak Michał, zdrowy?

Ello... u nas Majówka udana wycieczka do Krasnego i grill u brata. Natalia wybawiona i padła po drodze na rękach :)
Sunday rowerek biegowy to coś fajnego dziecko jest tak od początku nie zależne i uczy się równowagi pamiętam jak N bała sie wsiąść a potem już z nim biegała po podpatrywała Michałka :) dzięki Justynka :)
Motylla fajnie że i wam super minął dzień ....
Senio powodzenia na kursie prawa jazdy :)
MArz , Elza , Maltanka musimy coś pisać to nie umrze ja też mam sentyment mimo iż za dużo się jakoś nie odzywałąm nigdy ale te spotkania zawsze można było się gdzieś podziać z dziećmi i wymienić dośwaidczeniam szkoda ze to ucichło... ja bez Natalki to raczej się nie wyrwę nigdzie...

A co więcej u nas w maju tzn od poniedziałku będe próbowała dodzwonić się do Kajetan i umawiac Natalkę na opeację, oby sensownie dało się ustalić termin na czerwiec.... i oby nic do operacji nas nie dopadło (czytaj choróbska)
Jeśli chodzi o słuch Natalki to jest jakby lepiej to znaczy słyszy różne dźwięki już całkiem dobrze i zabawki w końcu dziaąłją :-p ale mam wrażenie że nie jest już tak jak było że trochę jej ten słuch poleciał.... no cóż nie pozostaje nam nic innego jak czekać na operacje a potem intensywna rehabilitacja.... :tak::tak:
buziaki i miłego weekendu

Madzienka ja ni jestem przodownikiem w udzielaniu się na forum i ni zarzucam ze tu nikt nie pisze tylko tylko to była taka mały zal ze szkoda jak się wchodzi i nikogo tu nie widać jakby cos się skonczylo ale nikomu na pewno nie nakazuje tutaj pisać...bo ja t i tak jak po ogien wpadam...
Maltanka ja mam FB ale pisanie rzadkie to rzadkie ale wole na forum;-)ale ja się nie wypowiadam:-)a czy Ty nie miałas mieć jakos wizyty???wiesz na kogo czekacie czy nadal niespodzianka???
Sienio dobra decyzja powodzenia,,,
Normatywna trzymam mocno kciuki za szybki termin operacji...

Ostatnia edycja:
Hejka :-):-)
Ja też się cieszę że coś się tutaj ruszyło bo w końcu jakiś sentyment do bb-ma jest :tak::tak:
My wczoraj cały dzień spędziliśmy u teściowej, był grill, była piękna pogoda więc cały dzień na świeżym powietrzu, nawet mnie troszkę słonko złapało :tak::tak:
A dzisiaj powrót do pracy - a tak mi się nie chce że zamierzam całe te 8 godz. przesiedzieć na magazynie :-p:-p
Sienio będę Ci mocno dopingowała z szybkim zmotoryzowaniu się :tak::tak:
Maltanka jejku Ty już na półmetku :szok::szok: a dopiero co się dowiedziałyśmy że w ciąży jesteś :szok::szok: czujesz już ruchy?
Normatywna trzymam kciuki za szybkie ustalenie daty operacji i super że słuch Natalki wraca pomalutku do wcześniejszego stanu :tak::tak:
Sunday powodzenia dla Maksia za szybkie opanowanie nauki jazdy na rowerku :tak::tak:
Motylla widzę że Wy też fajnie dzień spędziliście :tak::tak:
Zmykam robić śniadanie bo moi znowu jadą do teściowej, J ma jej coś tam naprawić, trawę wykosić itp

reklama
No ruszyło się:-) forum jet na pewno łatwiejsze do przekazywania info co u Was a fb do szybkiego kontaktu bo prawie każdy ma go w tel....
ja tez z sentymentu tu zaglądałam ale milczałyście....
to co umawiamy się ze jak już ktoś zajrzy to coś skrobnie a nie tylko czyta!!!:sorry:

Anaconda siostra pojechała??pochwal sie jakie plany na wakacje..ruszasz do Włoch???
miłego dnia w pracy

Normatywna trzymamy mocno...i życzymy dużo zdróweczka Natalce!!!!

Sienio brawo...trzymamy kciuki!!!
również miłego dnia w pracy

Maltanka wracamy ale obiecaj odzywać się do nas....pochwal się remontem w pokoju H
znasz już mieszkańca brzusia...
znalazłam coś takiego www.4decoration.pl

Sunday my tez na etapie nauki...ale moją pannę szybko bolą nogi:-Dwoli hulajnoge!!!i teraz chce rolki:baffled:

my wczoraj byliśmy na działce ale z racji zimnych nocy wrócilismy do domu, i dzisiaj już nie pojechaliśmy bo pogoda jakas taka nijaka....
Lenka jako mała mamusia...
IMG_1911.jpg

Załączniki

• IMG_1911.jpg
    IMG_1911.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 58
Do góry