reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Ja dzisiaj pospałam trochę rano, pogoda nie za fajna, a wczoraj czekałam na burzę, bo zapowiadali i co nic:-D
Jeszcze nam się samochód popsuł:wściekła/y: i znowu nieplanowany wydatek:wściekła/y:

eliza
gdzie się podziewasz?
iwonka, sienio
przedstawienie super wyszło:tak:

sienio
najbliższą szkołę teraz mamy na ul. Hiacyntowej i chyba tutaj Hubert pójdzie, bo tu większość dzieci z bloku idzie, ale jeszcze ten rok zostaje w przedszkolu

aluśka powiem Ci, że ja nie wiem jak ty dajesz radę, ja 8h dziennie mam poczucie, że to za długo, a gdzie dom, przedszkole itp.

reklama
dzień dobry:rofl2:

Maltanka nie zawsze pracuje aż tyle godzin więc raz na jakiś czas udaje mi się zajść do przedszkola, ale głównie to P. jest tam stałym bywalcem i on wszelkie sprawy załatwia :tak:

Witajcie. Ależ pogoda, przysłowie się sprawdza-kwiecień plecień... :tak: oby do maja:tak:
U nas prędko, tzn praca-dom-szkoła i tak w kółko bez dnia wolnego :-( no ale coś za coś :tak: W tym tyg miałam rekolekcje i wielkie zamieszanie razem z nimi, ale już dzisiaj wszystko wróciło do normy. Dzieciaczki zdrowe praktycznie pełna klasa to i miło pracować :-) jeszcze do wtorku i przerwa; bo w śr idziemy do kina :-D
Maks odpukać chodzi do przedszkola, czasem kichnie ale nie panikujemy i chodzimy twardo :tak:

Ala Witaj ranny ptaszku! :-)

maltanka kiedy następne usg? Kim Hubercik był na przedstawieniu?
Współczuje problemów z autem? Coś poważnego?
Moja koleżanka pracuje w tej szkole, tzn ona w oddziale zerowym

sienio tak patrzę na fotkę w suwaczku i w profilu Twoim i Julcia taka maleńka- nie wiem czy bym ją teraz poznała :-)
Ciasto rewelacyjnie wygląda!

iwonka a co to za szkolenie masz?

Madzienka grilla oczywiście nie było... ale sałatkę i skrzydełka i % były u nas :-D
u nas ostatnio wizyty wydawnictw niemal codziennie... ale nadal nic niewiadomo:baffled:
A o której szkole myślicie dla Julki?
Dziewczyny dzisiaj w szkole mówiły, że w jakiejś szkole na Czechowie ma być 14 klas pierwszych!
anaconda a Wy paliliście grilla?

Justyna gdzie jesteś? Co u Was? Jak Michał? Chodzi do przedszkola???

misia i jak po usg??????:blink:

Ostatnia edycja:
Witam po zabieganym dniu...
Natalka dziś miała wagary w przedszkolu,bo rano byłyśmy w teatrze na Calineczce...i był płacz,że już się skończyło, mimo że dwugodzinne przedstawienie...a w drodze powrotnej złapał nas grad!
Potem mieliśmy zaległe szczepienie Stasia....dzielny był, zapłakał tylko przy wkłuciu....
A wieczorem, bo godzinę siedzieliśmy przed gabinetem, usg....dzieciątko zdrowe, wiercące się....i będzie SYNEK....co bardzo rozczarowało Natalkę...aż do łez...
Same chłopaki póki co....jedyna nadzieja została w maltance ;-)
Aluśka współczuję godzin pracy....

Witajcie
misia jeszcze raz gratulję synka, cóz Nalatka będzie musiała pokochać jak swoje, jak to Elizka mówiła:tak:, chociaż rozumiem jej rozczarowanie, bo ja tez kiedyś czekałam na siostrę:tak:
sunday od tych zdjęć mneło juz pawie 5 lat :szok: nie wiem jak to możliwe:sorry: ta podstawówka o której mówisz,to chyba wiem gdzie jest, moj brat cioteczny tam chodził i pamiętam, ze chodził do 1i, to było jakies 25 lat temu, myślalam, ze Czechów to juz osiedle emerytów (sorki Madzia i Anaconda) to dobrze, ze jest tyle maluchów :)

Misia gratuluje SYNKA!!!
Oj biedna Natalkano tak ona juz świadoma i dziewczynki zazwyczaj chcą siostrzyczkę...
Sunday w pracy zazdroszcze Ci braku rutyny raz wycieczka raz rekolekcje no i tych przerw swiątecznych:-DChyba bardziej się spełniasz i więcej daje Ci satysfakcji bycie nauczycielem w szkole niż w przedszkolu co???
Maltanka kiedy masz USG moze ty przełamiesz tych chłopaków i u Ciebie bedzie dziewczynka:-)czy planujesz być w Ikei???

Oj coś mnie dzisiaj głowa ćmi byle do 16...a pozniej do domu i male szykowanie bo robimy mala imprezke wieczorem z sasiadami tylko musze sie pilnowac bo rano jade z bratem do rodziców pomóc troche mamie...mam nadzieje ze wroce o rozsadnej porze i dołącze do Was...

Hejka dziewczynki w niedzielny poranek :-):-)
Ja mam weekend pracujący więc na nic czasu brak :sorry2::sorry2:
Ale jestem happy - okazuje się że moja siostrzyczka przylatuje na święta :tak::tak: ja nie chcę pracować ja chcę jechać do Radomia !!!!!!!!
Marz i jak spotkanie z sąsiadami, nie przeholowałaś? :-D:-p
Misia jeszcze raz gratulacje synia :tak::tak::tak: super że Natalka tak chętnie ogląda spektakle teatralne i to takie długie :tak:
Sunday
tak my już paliliśmy grilla :tak::tak: pamiętam jak mama jeszcze pracowała i też miała tyle wolnego przed świętami - to są plusy bycia nauczycielem :tak::tak: a ja chyba nawet w Wielką sobotę pójdę do pracy :cool::cool:
Maltanka my też czekaliśmy na pierwszą burzę w tym roku i się nie doczekaliśmy :baffled::baffled:
Jutro planuję mycie okien i jak będzie padać to się chyba zawścieknę bo to mój jedyny wolny dzień w tym nadchodzącym tygodniu
Jak tam dziewczynki głowy nie bolą po wczorajszym :confused::-p

witam witam.... ale mnie głowa boli dzisiaj...to chyba przez tą pogodę...

anaconda pogoda w sam raz na mycie okien :-D:-D:-D
misia super że Natalka tyle wysiedziała w teatrze a mój Cz jeszcze nie był w teatrze co ze mnie za matka:-):-)
kurcze przegapiłyśmy zrobienie zdjęcia... musimy szybko się jakoś spotkać i zrobić sobie sweet focie...:-):-):-)

marzenka jak tam wyspałaś się wczoraj?????

maltanka co tam u Ciebie...maleństwo zaczęło kopać????

Witajcie Lublinianki :-)

również jestem z tych okolic, nie mieszkam w samym Lublinie tylko kilka km za ;-) ale większość swojego życia tu spędzam - szkoła, studia teraz praca ;-)

mogę się przyłączyć do rozmowy?

reklama
Do góry