reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marzenka haha kombinujesz z rolkami tak samo jak ja, :-Dteż chciałam sobie kupić razem z Hubertem, zakładaliśmy mu w sklepie na jesieni w tamtym roku, ale nie bardzo mu szło, mówię dobra na wiosnę mu kupimy ja sobie kupię i będziemy jeździć, no ale ja już pojeździłam:-D i rolki poczekają do przyszłego roku:-D

Mnie tak koleżanka namawia co roku a zaczela 3 lata temu to zaszlam w ciaze pozniej B mały to chodzilam bardziej na spacerki a atreaz czekam jak kupie M a wtedy kupie sobie i bedziemy razem jezdzic;-)chociaz raz przejechałam sie w dechatlonie na hulajnodze fajnie sie jezdzi predkość niezłą mozna wyciągnąc i już sie nie dziwei dlaczego B tak latwo na hulajnodze ginie mi z zasiegu wzroku:-pale mysle ze głupio bym wygladała:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam się w ponure popołudnie ja dzisiaj zaliczyłam odwiedziny w przedszkolu... znaczy się pojechałam ze zwolnieniem i przesiedziałam tam cały dzień bo dyr nie było :tak::tak::-):-)

marzenka wiesz u nas to raczej było odwrotnie Czarek wszystkich nakręcił na siostrzyczkę... on się bardziej nastawił ale spokojnie już się pogodził że będzie miał braciszka... a ja się cieszę że wszystko jest w porządku...będzie mały Nikoś
czytałam o tym wypadku w necie straszne... współczuje rodzicom i temu kierowcy też....
no co Ty właśnie fajnie byś wyglądała na hulajnodze....

anaconda ja zarówno w sobotę jak i w niedzielę byłam w Leclercu i nie mogłam Cię spotkać czyżby ten intensywny weekend był na zapleczu ;-);-):-D:-D
a jeśli chodzi o gimnastykę to jak zaprowadzam Czarka na karate w środy to tam odbywa się gimnastyka i zadziwiło mnie jak dużo dziewczynek chodzi w różnym wieku i co robią... super niech się gimnastykuje młodzież a nie tylko komputer

maltanka no to dziewczynce też możesz założyć niebieskie śpioszki :-):-):-)

madzienka &&&&&&& i koniecznie daj znać co Ci powiedział pan dr
po przygodzie Czarka jest tylko mała czerwona ryska sama byłam w szoku że to tak ładnie się zrosło bo wyglądało bardzo brzydko...
a jeśli chodzi o imię to najprawdopodobniej będzie Nikodem... a gdyby była dziewczynka to by była Inga ale to jeszcze nie na 100%

iwona super fotelik a szczególnie podoba mi się to zdjęcie z kieszonką z tel komórkowym :-D:-D:-D

Witajcie

Miałam ochotę zrobić zobie jutro wolne, ale zanim poinformowałam o tym pomyślalam dostałam propozycję przacy w nadgodzinach...czyli z planu nici:sorry:
maltanka no widzisz kupiliście 16calowy a Julka z takiego mi zaczyna wyrastac, ale ona jest duza jak na swój wiek,ale poczekamy do pzyszłego roku z zakupem większego.
madzienka trzymak kciuki, co jest grane, ze potrzebujesz usg?
marz ja kupiłam rolki jakies osiem lat temu i moze ze dwa razy ich użyłam, ale jak Jula sie nauczy pewnie jeżdzić to i a założę swoje:tak: doczekają sie wreszcie:tak: a na hulajnogę też miałam ochotę, ale u nas to jakoś tak głupio rzezywiście, jeszcze troche chyba czasu trzeba abyśmy się z hulajnogami zaprzyjaźnili:-p
anaconda no proszę ale masz córkę,uczy się świetnie, pływa a teraz ta gimnastyka:tak: gratulacje:-)
iwonka zazdroszczę Ci tego samozaparcia i dyscypliny:tak::tak: fajny fotelik:tak:

Właśnie doczytałam o tym wypadku, ta dziewczynka zmarła... współczuję i rodzinie dziewczynki, ale chłopaka tez chwila głupoty, roztargnienia a czasu nie da się cofnąć o tę minutę... a jak teraz czytam, ze Rada Dzielnicy zdecydowala sie na radar to ręce opadają czy serio nikt wcześniej nie wiedział, jak niebezpiecznie jest na tej ulicy? czy nie mozna zrobić światał na przejściu tylko pieszy musi czekać az któryś kierowca go przepuści... światła kiedyś pewnie bedą, jak kilka osób jeszcze zginie...

Ostatnia edycja:
Witajcie
A ja dzisiaj od rana na nogach:tak: ładne słoneczko nas obudziło.
I odwiedziły mnie Madzienka z Lenką i Eliza:-):tak: Dzięki dziewczyny za towarzystwo.:tak:
A zaraz P przychodzi z pracy i jedziemy chyba pooglądać meble dla Huberta, muszę zachaczyć o pracę złożyć wniosek o urlopowe i na 15. na przedstawienie do przedszkola:tak:

marzenka
a no wyobraziłam sobie te hulajnogi;-)

sienio też się obawiałam czy nie będzie za mały na przyszły rok, ale jak przymierzaliśmy większy to był dużo za duży

Witajcie i ja na chwilę usiadłam Lenka śpi...Maltanka dzięki za zaproszenie, a Elizka za towarzystwo...ciężaróweczki wyglądają cudnie!!!!
Lenka jeszcze w domu przezywała twojego pieska...:tak:
a w drodze powrotnej udało mi się jeszcze przejechać bo korek był już porządny z powodu stłuczki Ul. Związkowa: Zderzenie czterech aut. Interweniowało pogotowie ratunkowe (foto) | www.lublin112.pl Lublin na sygnalewww.lublin112.pl Lublin na sygnale

Co do wczorajszego usg jest wszystko ok...byłam kontrolnie

Maltanka udanego polowania na meble i przedstawienia Huberta!!!

Elizka śliczne imiona...

Anaconda co robisz na wolnym??jak pływanie Majeczki??

miłego dnia!!!

hej dziewczyny... już miałam nadzieję na pogodny dzień ale niestety nie jest za ciepło i słoneczko się schowało...
ale dzień miły od samego rana...
maltanka dzięki za kawkę... śliczne masz mieszkanko takie w moim stylu...
madzienka dzięki za towarzystwo... Lenka jest cudna ale to już mówiłam tysiąc razy ale za każdym razem kiedy patrze jej w oczy to normalnie można się zatopić... a jaka grzeczna
mówisz że podobają Ci się imiona...dzięki ...jednym się spodoba a drugim nie tak to jest z imionami.... moja teściowa kręci nosem...ale ja mam to w nosie:-):-):-)

Maltanka, Elza, Madzienka fajne spotkanko sobie zorganizowałyscie...;-)
Maltanka udanych polowań za mebelkami to dla H do pokoju???my rower w zeszłym roku kupilismy 16" a wtym juz 20", na 16" dałby jeszcze rade ale w tej 20" ma juz przerzutki i może z P jeżdcic nad zalew....a 16" czeka grzecznie do przyszłego roku na B;-)
Madzienka dobrze ze wszytsko ok
I ja się zmobilizowałam nawet z kolezanka, której też kopniaka brakowało i idziemy jutro kompleksowo sie przebadac konsultacja, usg i cytologia wiec mam nadzieje że swoje sprawy rusze do przodu....
Elza tak jak sie słyszy to jesli ktos ma problem z imieniem to zazwyczaj sa to dziadkowie:-D
Anaconda jak lekcja pokazowa???

W poniedziałek i wtorek w pracy motywacja jest po weekendzie, czwartek piatek człowiek juz żyje weekendem a śrdoa no cóż najtrudniejsza i jakoś i mi nic dzisiaj nie idzie:-D

Ostatnia edycja:
Witam. Wczoraj bylam na badaniach wstepnych i troche sie oczekalam w kolejkach najpierw do rejestracji, potem do laboratorium, a na rtg i ekg wcale nie musialam stac w kolejce, a pozniej tylko lekarz i zaswiadczenie, ze moge pracowac ... po lekarzu zawiozlam badania do mzz, a dzis bylam podpisac umowe i mialam budzik w osobie Radka przed 5 sie obudzil, zebym sie nie spoznila:-D bo mialam na 8
Elza:Gratuluje synka:tak: Dobrze, ze rana Czarka tak ladnie sie zagoila:tak:
Hejka...
A co u nas z Natalką już troszkę lepiej a raczej z jej uszkami ale nie wróciło jeszcze do normy i obawiam się że do konca nie wróci. Jutro do kontroli jedziemy a w czwartek do Kajetan... zobaczymy....
Dobrze, ze z uszkami lepiej, trzymam kciuki za wizyty:tak:
Madzienka:Bardzo ladne pisaneczki:tak:
Maltanka;Madzienka,Elza;Fajnie, ze moglyscie sie spotkac i pogadac:tak:

Hejka :-):-)
Mój dzisiejszy dzień też jakiś taki bez energii, w pracy nie szło, dobrze chociaż że mieliśmy próbny alarm przeciwpożarowy to godzina minęła na niczym :-p;-);-)
Wczorajsza lekcja pokazowa z pływania rewelacja, nie mogę się nadziwić że moja Maja tak świetnie pływa :tak::tak:
A dzisiaj Jacek pojechał twingusiem na zmianę opon tak więc zimie mówimy "żegnaj" :tak::-D:-D
Maja znów dostała zaproszenie na urodziny, tym razem do kolegi i jakoś próbuję jej to wyperswadować z głowy ;-);-):-p
Motylla to teraz tylko czekać na kwiecień i marsz do pracy :-D;-) a kto będzie Ci pilnował chłopaków? :confused::confused:
Maltanka, Madzienka, Eliza super spotkanko za wami, szkoda ze nie miałam dzisiaj wolnego :-p:-p:tak::tak:
Marzenka to mówisz że się porządnie bierzesz za siebie ;-);-):-p, tylko brać z Ciebie przykład :-p
Sienio no to nieźle Ci plany pokrzyżowali w pracy :-D:-D:-D ja sobie 2.04 chcę wziąć wolne tylko ciekawe czy mi dadzą :sorry::sorry:

reklama
Witam nocną porą po długiej przerwie :sorry:

Zbierałam się.. zbierałam i w końcu się zebrałam by się tu znowu pojawić ;-)
Praca trochę ogranicza mnie czasowo:zawstydzona/y:
Weekendy w prawdzie mam wolne ale obowiązków nie brakuje :zawstydzona/y: np. Amandy angielski...a potem trzeba jeszcze jakoś zabrać się za odgruzowywanie mieszkania i ani się obejrzę a sobota się kończy ....niedzielę zwykle spędzamy z jakimiś gośćmi lub jako goście albo też na zakupach :rofl2:
A tak poza tym to u nas w miarę dobrze... od dzisiaj jestem na wolnym bo muszę z Martynką w domu siedzieć a to dlatego że ma podawaną atropinę do oczków a w piątek na badanie się wybieramy:tak:

Maltanka
dzięki że o mnie pamiętasz :-) Gratuluję dzidziusia w brzusiu:tak:
Paulina gratuluję pracy :-)

Do góry