reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
Dzisiaj cudnie na dworku a moją pralkę szlak trafił:no:, miałam zaplanowane takie grubsze pranie, już wczoraj ale pogoda była do bani więc przełożyłam na dzisiaj a tu takie kwiatki z tą moją Amicą:angry:, zła jestem........wrrrrrrrrrrrrr......

Aluśka jak badanie oczek Martynki?? Daj koniecznie znać:tak:
Martynia to niezła agentka:-D:-D:-D

Normatywna oczywiście kciuki zaciskamy za dalsze "leczenie" Natalci:tak:. Ja mam nadzieję że uda nam się styknąć po niedzieli;-). Mam problem z kolorami włóczek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maltanka ojej współczuję Ci wczorajszego złego samopoczucia...a dzisiaj jak się czujesz??? Jak wymioty, odpuściły? To pochwal się jaki wózeczek masz upatrzony:tak:no i mebelki jakie;-)
Gratki dla Huberta za piosenkę:-)Oczywiście nagroda zasłużona:tak:

Madzienka ekstra że Jula zadowolona z tak ciekawego dnia jakim była środa:-)A co oni tam w radio nagrywali?
Życzę udanego pluskania:-):-)

Eliza a u Ciebie jak tam????

Anetka???????????Sunday??????????? Co z Wami dziewczyny???????????

Wczoraj po przedszkolu wybraliśmy się z Michałkiem do Lidla, po drodze spotkaliśmy naszą panią wychowawczynię to zachwalała Michała:-). Po tych 6 tygodniach nieobecności zmienił się i to bardzo, wydoroślał:-) Hehehe wylała miód na moje serce;-)

Zmykam, dzisiaj mamy logopedę więc wcześniej niż zwykle muszę odebrać mojego Cukiereczka;-)

reklama
Witam ponownie

Wizyta u okulisty zaliczona, Martynka będzie nosić okularki gdyż wyszła jej wada w obu oczkach +3,5:confused:
ale podobno już w wieku 6-7 lat można zauważyć poprawę :tak:
a po wizycie miałam gości w postaci Paulinki i chłopaków:-)

Maltanka brawa dla Huberta:-)
Oby ból głowy Ci już nie dokuczał i powodzenia na jutrzejszych badaniach:tak:
Justyna jak Ci synio wydoroślał to może czas na następne ;-):-p
Powodzenia u logopedy :tak:
Madzienka miłego pluskania:-)

Hejka :-):-)
Ja dzisiaj na wolnym ale od wczoraj teściową gościłam wiec na kompa czasu zabrakło :baffled::baffled:
Pogoda bajeczna aż się w domu siedzieć nie chce, szkoda tylko że muszę sprzątanie i pranie nadrabiać :baffled::baffled:
Maltanka pochwal się jaki masz wózek na oku :tak: no i oby to złe samopoczucie już się nie powtórzyło :tak::tak:
Madzienka udanego pluskania :tak::tak: gdzie wczoraj Julkę sprzedałaś? :confused::-p:-p
Aluśka o rany, ale dawno do nas nie zaglądałaś :szok::szok: oby okularki szybko pomogły Martynce:tak::tak: Twoja Amandzia do od września do pierwszej klasy idzie tak? :confused::confused:
Justyna brawa dla Michałka że tak ładnie się sprawuje w przedszkolu :tak::tak: oby udało się naprawić pralkę :tak::tak:
Normatywna kciuki nadal zaciśnięte za Natalkę i jej uszka :tak::tak:
Jejku jakieś spanie mnie bierze że ledwo siedzę, chyba pora na 3 kawę

Anaconda oj wiem wiem że dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y:
Tak Amanda idzie od września do pierwszej klasy jest zapisana do Szkoły podstawowej nr 44:tak:

Witajcie w słoneczna aczkolwiek chłodna sobotę...
my już po spacerku, Lenka śpi i jedziemy na obiad do teściowej...

czytałyście:szok: Lublin: Czy Mariusz T. jest w Lublinie? Osiedlowa psychoza - 28 marca 2014
ciekawe czy to prawda...

Anaconda pojechała z dziadkiem na zakupy do felicity;-)

Maltanka jak się czujesz, poprawiło się samopoczucie???

miłego weekendu!!!

hej witam po weekendowo...słoneczko znowu się schowało... bawi się z nami w chowanego... weekend taki ładny był aczkolwiek chłodny a dzisiaj taki ponury dzień...my w sobotę wybraliśmy się na budowę oto jak moje dziecko pomaga w pracach...

gruntowanie swojego pokoju
290320141158.jpg

szpachlowanie

290320141163.jpg

i przerwa na posiłek (czyt. parówki)

290320141161.jpg

a w niedzielę odpoczywaliśmy na wsi....
jeszcze na dodatek okazało się że jeździłam samochodem bez ważnego przeglądu jakoś mi się zapomniało.... ale na szczęście dzisiaj J pojechał i podbił aczkolwiek znaleziono kilka rzeczy do naprawy np. najważniejsze i najpilniejsze to należy wymienić wahacz...:no::no::no: i z tyłu w prawym kole nie mam hamowania... oj znowu trzeba wydać kasę:no::no::no:

a co tam u Was??? lecę czytać....

iwona spory ten migdał ale jak dziecku ulży jak go wytniecie.... chociaż wiem że dla Ciebie to pewnie stres... zresztą jak dla każdej matki... gdzie będziecie usuwać na chodźki????

justyna super że Michaś teraz chętnie chodzi do przedszkola.... oby już mu tak zostało

madzienka fajnie jest pojechać do pracy na luzaka :-D:-D:-D kiedy się chce i wyjść szybciutko... chociaż jak się plotkuje z koleżankami to czas leci jak szalony...
ale napędziłaś stracha tym Mariuszem T. ciekawe gdzie on się podziewa???

aluśka u mnie w rodzinie prawie wszystkie dzieci nosiły okulary ale szybko wyrosły bo z + dzieci szybko wyrastają... tak więc nie martw się o Martynkę a w okularkach na pewno będzie wyglądała ślicznie

anaconda coś Cię nie mogę spotkać w pracy.... tyle wolnego masz czy tyle roboty na zapleczu????:-):-):-)

Załączniki

• 290320141158.jpg
    290320141158.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 290320141163.jpg
    290320141163.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 290320141161.jpg
    290320141161.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Witajcie
Dzisiaj to pospałam trochę, obiad mam z wczoraj więc luz, zostaje mi tylko ogarnąć mieszkanie:tak:

justyna, anaconda
wózek oglądaliśmy x-landera x-move, ale wczoraj się tak jeszcze zastanawiałam w sumie czy warto, raz że szkoda mi trochę aż tylu pieniędzy, a dwa gondola i tak mi za bardzo nie będzie potrzebna bo to zima prawie, a z taką wielką spacerówką znowu gdzie ja się będę tachać

eliza łał ale masz super pomocnika

Witam sie poniedziałkowo....dzisiaj zrobiłam sobie dzien wolny...chociaz sprawy które mialam zalatwic nie wypalily wiec sie lenie pit rozliczony mieszkanko ogarniete pralka sie pierze....
Maltanka ja bym obstawiła kupienie na wiosne bardziej wypasionej wygodnej leciutkiej spaceróki z gondoli szybko wyjdziecie...
Elza fajnego masz boba budowniczego...ale pochwal sie kochana swoim gniazdkiem...no i kiedy przeprowadzka????
Anaconda Ty chyba dzisiaj w pracy bo piekna pogoda za oknem...

Ide chyba zarzyc słoneczka na balkonie:-)

A co tu takie pustki dzisiaj?
Ja ogarnęłam mieszkanie, czekam na moich aż wrócą i jedziemy dzisiaj do babci, Hubert zrobi sobie jutro wolne, a my że nam wypadł wyjazd do Warszawy, trzeba by na szybko o Ikee zahaczyć:tak:

marzenka no właśnie masz rację, zwłaszcza, że mamy wózek po Hubercie taki wielofunkcyjny, fakt, że on jest ciężki i w ogóle jesteśmy z niego niezadowoleni, ale gdzie ja pójdę, i chyba obstawimy jakąś lepszą spacerówkę.

reklama
Witam was mamy co tam u was slychac?? Ja wczoraj wyszlam ze szpitala lezalam 8 dni w szpitalu mialam straszne skurcze i szyjka mi sie skrocila pod wplywem skurczy:( dostawalam lek na skurcze i sterydy na rozwoj plucek u mojej malej musze dotrzymac do 35 tyg chociaz ciezko bedzie bo mala sie pcha szybko na swiat:(

Do góry