reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda nie chciała bo powiedziałam jej że to daleko i długo się jedzie:-p

Elizka ja tez obstawiam dziewczynkę...

Onamama super że wszystko ok na wizycie, do którego lekarza chodzisz??

Maltanka a Ty masz jakieś przeczucia co do swojego okruszka??

Misia a Ty znasz już mieszkańca i jak Wasze zdróweczko, mam nadzieje że trochę lepiej

reklama
Witajcie

misia zdrówka dla Was, ze też i Ciebie musiała dopaść angina:no: zdrówka
anaconda juz się cieszę na myśl o tych posiadówkach nad zeszytem:no: jeszcze mam w pamięci moja pierwszą klasę i mamę która stała nad biurkiem:sorry: no ale jakoś damy radę;-)
eliza hmm jakośnie mam przeczuć, ale stawiam na chłopca i u Ciebie i u Kasi:rofl2:
misia i Ty już wiesz kogo tam nosisz?

Witam,
u nas powoli lepiej...tzn.ja i M bez gorączki...Staś dopiero na wieczór dostał 38:-(no i cały dzień maruda z niego okropna:confused2: jutro wybieram się z Natalką i z samą sobą na kontrolę do rodzinnego i zobaczymy;-)
elza trzymam kciuki by maluszek się w piątek ujawnił i od razu pisz smsa,kogo masz w brzuszku:tak:STAWIAM NA DZIEWCZYNKĘ!;-) no nieźle Czarujący Cię nastraszył:no:oby szybko się zagoiło:tak:piękne pisanki:tak:
sienio ja jeszcze nie wiem,kto u mnie mieszka:no:ale ja stawiam na dziewczynkę a M na chłopca....któreś z nas się nie myli:-D w każdym razie lokator od poniedziałku daje już regularnie znać o sobie:tak:
normatywna trzymaj się, trzymam kciuki,by szybko udało się załatwić zabieg Natalce:tak:
onamama witaj:tak:PS.czerwiec to fajny miesiąc na poród;-)

Witam. Dzisiaj mialam tel i jutro mam rozmowe o prace... zobaczymy moze cos z tego wyniknie :tak:
Czarek wczoraj po prostu nie zmieścił się w drzwiach a jeszcze mu się włączył jak on to mówi "turbo napęd" no w efekcie rozwalone czoło... na szczęście nie musieli zszywać tylko wystarczyły plasterki ściągające...
U Krystka jest turbo predkosc.

Co do łodzi było bosko...poznać na żywo wszystkie dziewczyny na raz rewelacja...planujemy już kolejne spotkanie..i nawet pogoda nam nie popsuła humorów...
warto tam zajrzeć...
!
Super, ze spotkanie sie udalo:tak:

madzienka ja też siedzę w cekinkach wstążeczkach i itp....ale mi tak pięknie nie wychodzą jak Tobie
oto moje dzieła niektóre...
Zobacz załącznik 615737Zobacz załącznik 615738Zobacz załącznik 615739
Przecudne twoje pisanki:tak:

Witajcie,
Motylla fajną wyprawę zorganizowałaś:tak:, a jak tam twój tato?
.
Z tata dobrze, w pracy byl, wiec sie nie widzielismy.

Czesc dziewczyny co tam u was slychac ja dzis po wizycie i wszystko dobrze :) mala wazy 1011g ;) wszystko jest w porzadku bardzo sie ciesze;)
Fajnie, ze wszystko dobrze na wizycie:tak:

Witam,
u nas powoli lepiej...tzn.ja i M bez gorączki...Staś dopiero na wieczór dostał 38:-(no i cały dzień maruda z niego okropna:confused2: jutro wybieram się z Natalką i z samą sobą na kontrolę do rodzinnego i zobaczymy;-)
Duzo zdrowka podsylam dla waszej 4

właśnie wróciliśmy ze zmiany opatrunku... rana ładnie się goi w pon może mu ściągną te plasterki... a mi się nudzi nikt nie chce ze mną jechać do plazy a samej też mi nie chce nie lubię....

4 do 1...

misia dobrze że już wchodzicie z choroby oby to już po raz ostatni...powodzenia na wizycie kontrolnej daj znać co tam.... a Ty kiedy masz usg połówkowe??? wiesz co nosisz pod serduszkiem....jakieś przeczucia????

sienio myślę że aż tak dużo nie będziesz siedziała z Julcią nad zeszytami... przecież to zdolna dziewczyna...

motylla powodzenia na rozmowie...co to za praca???? daj znać jak Ci poszło

macie pomysł co bym mogła dzisiaj robić....czekam na kreatywne pomysły :-D:-D

Ogolnie to jeszcze tak chodzic bardzo nie moge wiadomo wyjsc moge ale nie caly czas chodzic zeby te skurcze nie wrocily;/ i tak w kwietniu jak maz przyleci to wybieramy sie do naleczowa potem na zakupy dla maluszka wiec wtedy troche sie ochodze ale juz w 30 tyg bede wiec najwieksze niebezpieczenstwo minie.No moze i czerwiec dobry miesiac ale ja chcialam na maj termin miec ale sie nie udalo w sumie nie wszystko stracone nikt nic nie wie kiedy to sie zacznie;)

Elza79 a jak twoj synek dobrze sie czuje?? Co w plazie chcesz kupic czy tak polatac popatrzec co jest ciekawego??? Jakbym mogla to z checia bym z Toba sie wybrala do plazy i nie tylko bo ja bardzo lubie aktywnie spedzac czas i po sklepach latac nigdy domatorka nie bylam teraz to sie zmienilo ale dla dobra mojego malenstwa:)tlumacze sobie tym ze niedlugo i mala sie urodzi i wtedy z wozeczkiem bede mogla pochodzic sobie;)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Jej jak mi się dzisiaj nic nie chce, zaraz nastawiam obiad, bo nic na dzisiaj nie mam, no i na jutro żeby chłopaki mięli, bo jutro wybywam z elizą na ploty, :tak:aaaaa już nie mogę się doczekać, człowiek siedzi tak w czterech ścianach tylko.

dzisiaj wszystkie w felicity pewnie siedzą:-D

justyna
jak tam samopoczucie dzisiaj?

iwonka jak sesja? dużo jeszcze masz egzaminów?

eliza ja już nie mogę doczekać się jutra;-)

onamama super, że wszystko w porządku

anaconda dzięki u mnie już lepiej ogólnie, jeszcze zdażają mi się gorsze dni, ale jest lepiej, oj u nas tez tak było, że jak kierownictwa nie było to luz bluz

madzienka a no mam przeczucia, że chłopak, P stawia na dziewczynkę, choć niektórzy mi mówią, że to dziewczynki tak męczą:-D okaże się za tydzień, w sumie to nie wiem co bym wolałam, ze względu na Huberta nastawiam się na chłopca,

misia super, że u was lepiej, ja stawiam u ciebie na chłopca:tak:

Witajcie....chyba dziś coś z ciśnieniem bo moja Lenka rano spała do 8.30 i już od jakiś 10 minut znowu śpi....więc chwila na kawkę...

Elizka oj polatałabym po sklepach z Tobą i jakąś kawkę wypiła ale nie mam z kim śpioszka zostawić:tak:

Maltanka z tymi przesądami to mało prawdy, ja mam dwie laski a ciąże znosiłam rewelacyjnie, zero mdłości, złego samopoczucia, jedynie senność mi towarzyszyła

co do moich pisanek to tutaj możesz je obejrzec(nawet jeśli nie masz konta na fb - tak przynajmniej twierdzą) - sprawdź czy to prawda
https://www.facebook.com/media/set/...073741868.100000734950253&type=1&l=93f4ac7110

miłego dnia

reklama
Witajcie

Madzienka, Maltanka sesja letnia dopiero przede mną, natomiast nie dużo jest egzaminów, w przeciwieństwie do zimowej...i to już ostatnia, hurrraa:-)

Elza ja obstawiam chłopca, bo podobno dziewczynki odbierają mamie urodę a Ty wyglądasz przepięknie;-) ahh te zabobony:-p Widziałam Cię dzisiaj w plazie, z piękną kinder niespodzianką na brzuszku, ale spieszyłam się do pracy, więc nawet za Tobą nie goniłam;-) Jak zakupy, udane?

Maltanka no niestety nie wszystkie w felicity siedzą, bo w pracy muszę, a chętnie bym się z kimś zamieniła:-)

Onamama super, że u Ciebie i maluszka wszystko w porządku, oby tak dalej;-)

Ahh i jeszcze zapomniałam dodać, że H&M w plazie jutro robi zniżkę 20% na wszystko, a tak ogólnie to w reserved też jest do niedzieli -25% ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry