reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie....Lenka póki co zabawiła się wiec mam chwilkę zanim pójdzie spać...
więc zapraszam na kawkę....

20140319_114521.jpg

Elizka pewnie ja myślę ze jeszcze w tym odwiedzę Felicity...;-):tak:
Biedny Czaruś...
pisanki cudne...widzę że mamy podobne pomysły!!!!!
czekamy czekamy na wieści z wizyty...o której masz??
Ja powoli szykuję się do wyprzedaży ciuszków dziewczyn....:-p

Maltanka byłam już chyba na 3 edycjach i nigdy nie sprawdzali...ale jeszcze dam Ci znac po naszych porannych....
pisankami chwalę się na fb...ale tutaj tez pokaże...

Misia zdróweczka, dużo dużo

miłego popołudnia!!!

Załączniki

• 20140319_114521.jpg
    20140319_114521.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
madzienka wybierasz się jutro na otwarcie????
wizytę mam hymmmmmmmmm o której się dostanę on przyjmuję od 15.30 i kto pierwszy tym krócej siedzi :-):-):-)
a z wyprzedażą się wstrzymaj przynajmniej do soboty :-):-) bo kto wie co ja będę potrzebować:-):-):-)

Witajcie,

Maltanka dzisiejsza pogoda to załamka:no:ale według prognoz to jutro ma być lepiej:tak:a firanki ogarnęłam:tak:

Eliza pokaźny opatrunek:-(ale Cz dzielny i uśmiech nie schodzi mu z ust, pisanki bardzo ładne:-), ja to nie mam cierpliwości do takiego upinania,
I co jedziesz jutro do Plazy?

Madzienka super że wyjazd okazał się udany:-)

Misia zdróweczka dla całej waszej czwórki:tak:

Normatywna
kciuki trzymamy i nie puszczamy!! Jesteście w naszych myślach i modlitwach!

Anaconda jak tam malowanie, uporałaś się z tym?

Joanna G
z lekarzem niestety nie pomogę,

Motylla fajną wyprawę zorganizowałaś:tak:, a jak tam twój tato?

Sienio Julcia na pewno sobie poradzi w szkole:-)

Ja dzisiaj bez sił, chyba wczoraj wyczerpały mi się baterie;-). Zrobiłam tylko obiad i pranie i musiałam wypić drugą kawę bo powieki same mi opadają:no:a jeszcze prasowanie czeka:-(.

Witajcie, pogoda nędzna, ale z każdym dniem mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko:tak:

Elza biedny Czaruś, buziak dla niego...widzę, że on tak samo "prędki" jak mój Cypek:sorry:

Justynka a co to za spadek formy?

Normatywna mój 1% przekazany na Natalcie. Trzymam mocno kciuki za zabieg!!

Misia zdrówka dla Was, bo widzę nieźle Was rozłożyło wszystkich

Elizka o nie nie...może w weekend Pawła wyciągnę..
do wyprzedaży szykuje się...ale muszę wszystko rozpakować i przejrzeć pofotografować;-):tak:

Justynka dzisiaj chyba coś z ciśnieniem...bo jakiś ten dzień taki ciężki ale od jutra ma być lepiej...a w piątek podo0bno 18 stopni...Michaś jeszcze w domu???

Iwonka jak sesja letnia...dużo egzaminów...

Mandziulka co u Was???

oooo moja Lenusia ma dziś w suwaczku same jedyneczki....

madzienka fajnie same jedyneczki mimo że dziewczynka na 6...

iwona jeżeli chodzi o słoneczko to tylko nadzieja nam pozostaje:-:)-:)-(

justyna tak wybieram się do plazy... bo liczę na to że będzie mało ludzi a jakieś promocji z okazji felicity ale nie wiem o której bo rano jadę z Czarującym na hipoteczną z tą głową na zmianę opatrunku i do kontroli....

Hejka :-):-)
Ale mi się dzisiaj kiepsko wstawało, a ten padający deszcz to już całkowicie mnie dobił :sorry::sorry: w pracy jak to w pracy poobijałam się trochę i jakoś zleciało ;-);-) najważniejsze że dyrki nie było to i nie miał kto kontrolować ;-);-)
Elza no nieźle Czaruś przywalił, powodzenia na jutrzejszym zmianie opatrunku :tak::tak: no ciekawe kto tam u Ciebie zamieszkał, jak już pisałam ja stawiam na dziewczynkę :tak::tak: super jajeczka zrobiłaś :tak::tak:
Sienio Jula da sobie radę w szkole tylko będziesz musiała z nią przysiąść codziennie do prac domowych i ogólnie sprawdzać ją jak sobie radzi :tak::tak: to na pewno nie to samo co przedszkole :no::no: w jakich Ty godzinach pracujesz?
Madzienka to było do przewidzenia że spotkanie będzie udane :tak::tak: Julcia nie chciała z Tobą jechać? :confused::confused:
Misia dużo dużo zdrówka podsyłam, nieźle Was wszystkich rozłożyło :szok::szok:
Justyna ja też dzisiaj jakaś drętwa chodzę i kawa nic nie pomogła :-:)-(
Normatywna oby ta prywatna wizyta pomogła i oby z Kajetan odezwali się jak najszybciej :tak::tak: dużo dużo sił dla Ciebie :tak::tak:
Maltanka a jak Twoje nudności popołudniowe Nadal dokuczają? :confused::confused:
Właśnie przyszedł dla Mai nowy strój kąpielowy i się okazało że jest za mały :crazy::crazy:

reklama
no dziewczyny mam nadzieję żeby Wasze przeczucia się sprawdziły.... ROBIMY ZAKŁADY????
anaconda i maltanka stawiają na dziewczynkę a jak reszta :-D:-D:-D

onamama super że na wizycie wszystko w porządku ale co masz leżeć czy możesz się ruszać...

Do góry