reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Justyna2729 a ty tez na jaczewskiego bedziesz rodzic i lekarz z jaczewskiego twoj jest??? Witam kobietki:* ktorych jeszcze nie znam;)

Dziękuję dziewczyny ze trzymacie za jutrzejsza moja wizyte:)mam nadzieje ze bedzie dobrze:)

Mam do was pytanie gdzie w Lublinie sa jakies sklepy hurtownie z akcesoriami dla maluszkow glownie chodzi mi o kupno wozku.Lub w okolicach Lublina czy znacie jakies hurtownie z gory dziekuje za pomoc:) ja znam tylko jedna na lotniczej ale jeszcze tam nie bylam dopiero za niedlugo z mezem po ego powrocie bedziemy sie wybierac... a moze podpowiecie jaki wozek polecacie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie

elizka ojej to się strachu najadłaś:no: ja Ci dziękuję za taki turbo napęd:sorry:
iwonka seria az takie kolejki ma ? kurcze dawno nie byłam:sorry: nie przypominaj mu o mnie , bo jak kiedyś koleżankę wysłałam to jej wspomniałze miałam do niego przyjść się umówić i coś mi długo schodzi:-p ale facet ok mam nadzieję, ze bedziesz zadowolona
anaconda u mnie w pracy wysyp ciązowy i dziewczyny nie poszły na zwolnienie, ale maja skrócony graik do 4 godzin, bo tyle tylko mozna siedziec przy kompie a u nas inaczej pracować sie nie da i wypłata za cały:-p oj też bym chciała być na ich miejscu, ale tez do cązy mi jakoś nie śpieszno:-D
normatywna trzymajcie sie! moj 1% przekazałam dla Natalki, jutro pogadam z ludzmi z pracy moze ktoś się jeszcze nie rozliczał. Ogromne buziaki dla Natalki, szkoda, ze nie miałam okazji jej poznać, może kiedyś na spokojnie umówiy sie w wiekszym gronie w sali zabaw?
karlita zapisujesz Gabrysię do zerówki czy juz do pierwszej klasy? Mi jakoś nie śpieszy się do szkolnych obwiązków i bję sie, ze Jula nie da rady:sorry: Trzymam kciuki aby Norbuś dostał sie do państwowej placówki:tak:

madzieńka nie doszłaś jeszcze do siebie po weekendowym wypadzie?:-D:-D
antuanet co tam u Ciebie?
onamama Witaj! jesli chodzi o wóżki to ja kupowałam na turystycznej tam jest producent, ale jak to sie dokładnie nazywa to nie pamiętam wózkoland? przy samej szosie zaraz przed Turką:tak: PS jesli chcesz cos dopisac a od twojego posta nie mineła godzina i nie było innych postów to użyj EDYCJI a nie pisz kolejnego posta, bo to bez sensu poza tym jest coś takiego w regulaminie:tak: a ze szpitalem nie pomogę to dawno temu było:-p

Matko w tamtym tygodniu lajcik to teraz muszę odrobić i pracuję 6 dni, ojoj na szczęście jeszcze 4 zostały:baffled:

otomama na nadbystrzyckiej likwidują sklep KRZYŚ i tam tez są wózki i teraz przecenione zajrzyj tam może coś wybierzesz...

sienio kochana od dzisiaj moje dziecko uczy się chodzić po mieszkaniu bo jak do tej pory biegał.... a Julcie się nie martw na pewno da sobie radę w szkole... zdolna jest...
fajnie mają koleżanki z pracy 4 godz szybko zleci i się nie siedzi w domu....tak mogłabym pracować...
oby szybko Ci te 4 dni minęły...

ja zastanawiam się czy nie wybrać się w czwartek do plazy bo wszyscy pewnie będą na otwarciu felicity więc w plazie może być luzik....któraś też się może wybiera????

A no dobrze dzieki jakby ktoras z was inna dziewczyna przypomniala sobie gdzie jeszcze mozna zakupic wozek to dajcie znac z gory dziekuje:) tak jeszcze was zapytam moze mi pomozecie bo jak wiecie jestem tu dopiero od wczoraj a niewiem jak mozna dodac kolejny suwaczek bo widze macie po kilka a ja drugiego dodac nie moge:(

Ostatnia edycja:
Witajcie, staram się być na bieżąco z czytaniem ale z odpisywaniem daleko w tyle...podjęłam się zrobienia kilku pisanek więc teraz siedzę sobie i upinam w wolnych chwilach...:tak:
Co do łodzi było bosko...poznać na żywo wszystkie dziewczyny na raz rewelacja...planujemy już kolejne spotkanie..i nawet pogoda nam nie popsuła humorów...
oderwałam się troszkę od codzienności ale bardzo za dziewczynkami tęskniłam, za mężem też:-p

teraz pora na zaległości.....

Misia co to za pogrom u Was...wszystkich rozłożyło???zdróweczka...

Sienio komu robiliście paszport...widzisz jaka zmiana na lepsze!!!!
dzięki za pilnowanie porządku na forum;-)

Onamama witaj wśród Lublinianek!!!!
zapraszam do zapoznania się z regulaminem Kilka zasad na początek
powodzenia na wizycie!!!
W Rampersie mnóstwo wózków, w Smyku też co nieco jest...i tak jak pisała Elizka likwidują Krzysia przeceny od 30 do 70%, więc może warto tam zajrzeć...

Elizka czytałam o waszej przygodzie...biedny Czaruś...że tez te drzwi musiały mu stanąć na drodze....
jak dzisiaj jego główka...doszedł do siebie???
co do warsztatów to bez różnicy do której grupy Cie przypisze...umów się z Maltanką niech Ci powie w której będzie sali i nawet jeśli będziesz do innej przypisana wchodź do tej co Kasia...nikt tego nie sprawdza!!!!
Kiedy ruszamy na felicity???
Widziałam że na czwartek/piątek niektóre sklepy w Plazie szykują promocje:-p

Anaconda to do roboty!!!!!my też chcemy Ciebie w domu!!!!

Normatywna niestety nasza polska służba zdrowia....trzymamy mocno kciuki!!!!!

wracam do moich szpileczek, cekin, wstążeczek...

spokojnych nocek!!!

Witam,
na szybko znowu,bo padam:-(
od zeszłego tygodnia się u nas zaczęło...w poniedziałek rano Natalka zwymiotowała, a potem dostała gorączki....Staś po południu również zanotował 37,7 więc wieczorem oboje z M do pediatry...u Natalki infekcja grypowa ale na wszelki W recepta na Augmentin....Staś w lepszym stanie więc tylko Pulneo:sorry: M w środę miał jechać na cały dzień do Białej (wrócił po 22), a mnie wciąż bolały zatoki i głowa, więc się spakowaliśmy i do czwartku byliśmy u rodziców....niestety do środy Natalka wciąż gorączkowała...telefon do lekarza i kazał podać antybiotyk:-((dziś dostała ostatnią dawkę)....mnie nagle w piątek dopadła gorączka powyżej 38 (a bywała i ponad 39)....a w sobotę po południu M dołączył do mnie z gorączką 39,5:no:....dzieci o tyle dawały wytchnienia, że spały po 3-4 godziny w dzień i całe noce:tak: no i żeby było mało w poniedziałek raniutko Staś wstał z gorączką 39:no::angry:(z drugiej strony tydzień się dzielnie trzymał!)potrójna wizyta w przychodni i efekt taki,że my z Natalką grypa a chłopaki angina i antybiotyki:no:dziś pierwszy dzień,gdy nie mam gorączki, a M wystarczył jeden przeciwgorączkowy:sorry:ale wszystkich nadal męczy kaszel (taki,że do wymiotów prowadzi,ale ponoć takie to teraz infekcje są) i katary....a Staś jeszcze walczy z gorączkami:-(
a tak w ogóle to w poniedziałek M zaczął tygodniowy urlop:baffled:który zamienił na L4:sorry:

Witajcie
Takie ładne słoneczko wychodziło i co ...leje
Ja dzisiaj mam w planach sprzątanie i obiad.
Madzienka to mówisz, że nie sprawdzają tych grup? to super by było.

eliza
ojej biedny Czaruś, dobrze że skończyło się tylko na plasterkach

sienio łał fajnie 4 godz. pracy dla kobiet w ciąży, tak to i ja mogłabym pracować
madzienka super, że wyjazd się udał. :tak: jak skończysz upinanie pochwal się:tak:

misia o masz zdrówka dla was

reklama
witam ja dzisiaj rano znowu na badaniach ale teraz robiłam takie ogóle bo w piątek do lekarza yupiiiiiiiii nie sądziłam że się będę tak cieszyć na spotkanie z gin........ ale może "niespodzianka" się ujawni...oh już się nie mogę doczekać....
Czarek dzisiaj lepiej mówi że go jeszcze głowa boli no ale ma prawo nieźle przygrzmocił...ale nie przeszkadza mu to w łobuzowaniu....
a to mój bidulek
DSCF1773.jpg

madzienka ja też siedzę w cekinkach wstążeczkach i itp....ale mi tak pięknie nie wychodzą jak Tobie
oto moje dzieła niektóre...
1.jpgDSCF1821.jpgDSCF1831.jpg

do felicity to może w przyszłym tygodniu??? co Ty na to???

misia ale Wy się macie normalnie cały czas "coś" zdróweczka kochana

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF1821.jpg
    DSCF1821.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF1831.jpg
    DSCF1831.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1773.jpg