reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej my właśnie wróciliśmy od lekarza...Czarek ma czerwone gardło ale to od kaszlu bo ma taki krtaniowy.... normalnie dziecko zaczęło mi szczekać jak pies:-D:-D:-D, oskrzela czyste, katar mały przezroczysty....raczej to na tle alergicznym.... kazała mi przez 2-3 dni dawać mu clemstinum a jak nie przejdzie to dać mu bactrim... zobaczymy co z tego będzie.... mnie pani dr tez wzięła w obroty... mam zaczerwienione gardło chociaż nic nie czuje.... no i zdziwiła się jak ja dzisiaj funkcjonuje bo ciśnienie 80/50, przyczyna moich codziennych bóli głowy....

madzienka te konsultacje w galerii orkana są w sobotę niestety 5. 04...

maltanka ja też długo nie mogę chodzić bo zaraz mi się słabo robi i nie mam siły.. to jesteśmy umówione

karlita jejku Ty na bb jak fajnie.... termin jajeczkowy mi odpowiada jak najbardziej...

a co u reszty????? słoneczko świeci pięknie, ciepło na dworku może wieczorkiem zajrzycie??

reklama
Karlita o witaj kobito!!!!!

Maltanka ja robię zwykłym blenderem:-p

Elizka sobota zapowiada dużo ludzi ale łokcie weźcie ze sobą i dacie rade...a Czarusiowi zdróweczka!!!

byłam na spacerku sama(bo moja Lenusia zapadła w sen zimowy i śpi już od 12 w swoim łóżeczku..) na dworze bosko....ale pogoda jeszcze zdradziecka
zaraz ruszamy po Jule(jak królewna wstanie) i jakieś zakupy trzeba zrobić....
dla pieluszkowych mam...od dziś Pampersy w Lidlu po 88 zł mega paka

jestem jestem ;-)

maltanka nie sądzę by Madzieńka samą Lenkę zostawiła hehehe ;-)

elizka zdróweczka !! pij syrop z buraczka :-) jest super na gardło :-)

w sumie 12.04 mi najbardziej pasuje ;-) ewentualnie 29.03 ???? tylko w niedzielę 30stego mam zajęcia na 8 rano ....

korzystacie z pięknej pogody ???

Ja dzisiaj będę sadzić truskawkę w donicy i przesadzę Gabi różę co dostała na Dzień Kobiet :-)) i pewnie zaliczymy długi słoneczny spacer :-))

Witajcie
A ja się wzięłam za sprzątanie kuchni, umyłam okno, pomyłam szafki i biorę się za obiad na dzisiaj łosoś w sosie koperkowym:tak:

oj madzienka rano zajrzała i nic nie napisała, nie ładnie:no::-p

karlita truskawkę w donicy, urośnie ci?

Witajcie....my dziś zaliczyłyśmy Klub mamy i maluszka w Fice, a wcześniej pobliski plac zabaw, dzięki Sylwia i Zosieńka za towarzystwo...na szczęście udało się wrócić zanim Lenka zasnęła i teraz smacznie śpi....i zaraz ruszamy po Julcię i tak w kółko!!!

Maltanka heheh Lenka została z Pawłem...

Karlita u nas jeśli P pojedzie na narty 29 odpada bo nie będę dziadków na noc ściągać ...ale 12.04 chętnie!!!
widziałaś prognozy na weekend...w niedzielę śnieg ma padać...oby im się nie sprawdziły...oby oby!!!

Elizka zdróweczka dla Ciebie i Czarusia!!!!

miłego popoludnia, zajrzę wieczorem, bo ruszam dziś na fitnesowe rowery

maltanka bo to taka tarasowa :-)) z resztą na razie jest w mini doniczce jako rozsada a później przesadzę ją w dużą donicę.

Zobaczymy jak z tą pogodą marcową za tydzień mam pierwszy wolny weekend i chcę już zrobić ogródek ;-) tz przygotować sobie podłoże i takie tam :D

Madzieńka ale ja tęsknię za takimi wypadami do klubików .... ;-) widziałam prognozy i nie przyjmuję tego do wiadomości ;-)

reklama
Hejka... my dalej kisimy się w domu i czekamy i czekamy już mnie kur.....ca bierze i siły opadaja... nawet pogoda mi nie poprawia nastroju... Natalka bez poprawy wczoraj ryczałam cały ranek bbbuuuu... dzie stroszkę lepiej sie czuję i chyba nawet spacerek zaliczymy z N...ale łatwo z nią się teraz nie spaceruje... bo nie da rady jej nic przetłumaczyc a juz z powrotem do domu to jest płacz...
Dziewczynki brzuszkowe super że rosną wam brzuszki i jest wszystko ok.
Spotkania mega zazdroszczę... jak mi się chce wyrwać z domu i odpocząc od problemów...
Ja licze na to że pogoda już się nie zmieni i będzie ładnie:-D
pozdrawiam ze smutkiem w serduszku

Do góry