hej my właśnie wróciliśmy od lekarza...Czarek ma czerwone gardło ale to od kaszlu bo ma taki krtaniowy.... normalnie dziecko zaczęło mi szczekać jak pies, oskrzela czyste, katar mały przezroczysty....raczej to na tle alergicznym.... kazała mi przez 2-3 dni dawać mu clemstinum a jak nie przejdzie to dać mu bactrim... zobaczymy co z tego będzie.... mnie pani dr tez wzięła w obroty... mam zaczerwienione gardło chociaż nic nie czuje.... no i zdziwiła się jak ja dzisiaj funkcjonuje bo ciśnienie 80/50, przyczyna moich codziennych bóli głowy....
madzienka te konsultacje w galerii orkana są w sobotę niestety 5. 04...
maltanka ja też długo nie mogę chodzić bo zaraz mi się słabo robi i nie mam siły.. to jesteśmy umówione
karlita jejku Ty na bb jak fajnie.... termin jajeczkowy mi odpowiada jak najbardziej...
a co u reszty????? słoneczko świeci pięknie, ciepło na dworku może wieczorkiem zajrzycie??
madzienka te konsultacje w galerii orkana są w sobotę niestety 5. 04...
maltanka ja też długo nie mogę chodzić bo zaraz mi się słabo robi i nie mam siły.. to jesteśmy umówione
karlita jejku Ty na bb jak fajnie.... termin jajeczkowy mi odpowiada jak najbardziej...
a co u reszty????? słoneczko świeci pięknie, ciepło na dworku może wieczorkiem zajrzycie??