reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Misia dobrze ze przynajmniej babcie masz do pomocy...a te 80dkg na plusie to w ostatnim miesiacu czy od poczatku ciazy:szok:zdrówka życze...Twój suwaczek tez niezle gna do przodu....
Elza myslalam ze te warsztaty sa na dniach....a jak Ty przed mama ukryjesz to szykowanie niezle musialas jej nasciemniac:-)rower kupilismy 20'';-)
Anaconda miłego dnia w pracy życze...

A ja dzisiaj mam lenia oby do 16 wczoraj wyszlam wczesniej a pasowaloby mi dzisiaj znowu wymknac sie ale juz nie bede przesadzac:-)dzisiaj wieczorek idziemy do sasiadów na wieczorek trzeba troche sie wyluzowac;-)milego dnia życze...

reklama
Witajcie
Wczoraj tuliłam wc, a dzisiaj wstałam po 11:sorry2:
Nie mam dzisiaj weny nic mi się nie chce i ta pogoda...

iwonka
o jak ja nie znosiłam rano tego jak mi czasu brakowało, a tu głowę umyć, dziecko do przedszkola itp.

eliza w sumie to może i bym się wybrała na te konsultacje, a ty idziesz?

justyna jakie ciasto piekliście?

mandziula udanego weekendu

marz super, że z ręką Matiego już w porządku, my też się rozglądamy teraz nad rowerem nowym, bo ten co ma to już za mały trochę, o i widzę, że poimprezowaliście trochę - fajnie

misia wiem co czujesz, ja wczoraj tuliłam wc, daj znać jak ten prenatal, też słyszałam o nim

Witajcie....

Marzenka super że z rączką Matiego już wszystko ok...
świetną niespodziankę wymyśliliście....
udanego wieczorku...do nas kiedy przyjedziecie???:-p
brawo dla Bartusia...

Maltanka no wiesz nie masz sie do kogo przytulić tylko do WC daj spokój dwóch chłopaków w domu....:-p:tak:

Anaconda jak sprawa weekendów rozwiązana???
wybierasz się z Mają Galeria Orkana - I Ogólnopolski Telewizyjny Casting Monster High w Galerii Orkana

Elizka co do usg to musicie być tam najlepiej przed otwarciem galerii...my z Mandziulka byłyśmy chwilę po i komitet kolejkowy już był...ale nam się udało...bo chętnych będzie na pewno dużo....ale warto spróbować...
Zgadza się Marzenka tam nam włąsnie pani doktor powiedziała ze mamy laleczki
super pomysł z imprezką...udanej...ale uważaj na siebie przy tych przygotowaniach!!!

Misia przynajmniej jak my byłyśmy to kolejki nie było...po zapisie...dostawało się karteczkę z godziną i wtedy trzeba było stawić sie przed namiotem....

Mandziulka pamiętam minę pani dietetyk jak dowiedziała się o frytkach i coli....bezcennna:-D:-D
i jeszcze ta pani od Hela MagB6 - Helenka??pamiętasz...
udanego weekendu!!!

Elizka, Misia, Maltanka umawiajcie sie i korzystajcie!!!!!!
zobaczcie jaka mamy fajna pamiątkę z takiego spotkania
kolaż_sepia.jpg
aż mi się zatęskniło za takim brzuszkiem....:zawstydzona/y:

Justyna ale masz fajnego pomocnika...udanego weekendu i dla Was...bo domyślam się że wyjazdowy....

ja zmykam szykowac obiad bo Julka zażyczyła sobie rybę..."tylko nie taką jak kotlet tylko taką z oczami"- to jej słowa....

miłego dnia!!!

Załączniki

• kolaż_sepia.jpg
    kolaż_sepia.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 62
Witajcie

marz super, ze się odezwałaś:tak: bardzo dawno Cię nie było. Dzielnych masz hłopaków wszystkich trzech;-) Gratki dla Bartusia. Niesamowitą niespodziankę zrobiliście kuzynowi, bedzie ją pamietam do końca życia i chyba trudno o lepszy prezent:tak: Super macie rodzinę skoro wszyscy się tak zgrali:tak: Też myślalam o kupnie roweru, ale osatecznie stwierdziliśmy, ze jeszcze ten rok Jula przejeżdzi, mało był używany a do tego nie jeżdzi jeszcze pewnie, więc na małym zawsze bezpieczniej:tak: myslałam za to o hulajnodze maxi micro, ale koszt taki, ze decyzja wymaga dłuzszego zastanowienia:sorry2:
madzieńka super pamiątka, wierzyć sie nie chce , ze to juz rok... hehe "ryba z oczami" gdzie taka kupiłaś?
justyna oj tak przy tobie to mozna się kompleksów nabawić:-D:-D Twój M chyba Cię dłuuugo szukał:-D

Roznawiałam dziś z kilkoma osobami i wszystkich jakis wirus łapie inni mówią o zapaleniu oskrzeli:no: masakra jakaś.... zmykam szykować obiad napoczątku miała być ryba, ale ostatecznie wyszłam do miasta i skończy się na wegetariańskiej pizzy. Jeśli chodzi o Julki szkołę to wszyscy zgodnie twierdzą, ze bedzie otwarta we wrześniu, nawet na formularzu do zapisów jest juz nowy adres szkoły:tak: Zmykam, bo jeszcze muszę skoczyć do Lidla:sorry2:

Sienio upolowałam pstrąga, a szkołę będziecie mieli fajną...tak słyszałam...z reszta jej budowa wygląda imponująco...
u nas w przedszkolu w Julci grupie komplet ale od znajomych z każdej strony słysze że non stop ktos na coś chory...a szpitale pełne dzieci z zapaleniem płuc i oskrzeli...brrr oby do lata!!!!!a przynajmniej prawdziwej ciepłej wiosny!!!

Dzień dobry w piątek:-)

Marz wow ależ extra niespodzianka wyszła:-), super...dobrze że rączka M już sprawna:tak:wielkie gratki dla B za pozbycie się pieluszki:-)i udanej wizyty u sąsiadów:-)

Misia
dla Ciebie zdrówka życzę,

Motylla świetna zabawa z wypiekaniem ciasteczek:-)

Eliza miłej imprezki,

Anaconda
miłej pracy,

Mandziula udanego wyjazdu do rodziców:-)

Maltanka oj współczuję wizyt w wc. A ciasto z tego przepisu
Wielkie Żarcie - Przepis - Ciasto na jesienne wieczory

Madzienka
tak, wyjazdowy od jutra rusza praca na polu;-)Wow ale obiadek Julcia zażyczyła:-). pluskacie się dzisiaj? Jak tak to miłego moczenia się życzę:tak:

Sienio
długo nie szukał za to szybko się oświadczył:-D
A wirus jakiś szczególnie upierdliwy jest, Michał po zapaleniu oskrzeli nie może dojść do siebie:crazy:

U mnie dzisiaj "Dzień morza" 3 prania kiszą się w domu, myślałam że słoneczko wyjdzie bo nieśmiało wyglądało zza chmur i już szykowałam się z suszarką na balkon, no ale chmury wygrały:-(
Dzisiaj mamy pierwszą wizytę u logopedy, więc zmykam szykować się,

Miłego weekendu!!!

madzienka tak mi się wydawało, że to pstrąg:-D ps. to nie tęsknij tylko działaj, chłopak by się przydał jeszcze co?;-)

sienio a co ty tak urlopujesz ostatnio?

justyna ja czekam z praniem, już mi z kosza wyłazi, ale jak pomyślę o tym, że mam to trzymać w domu i zapach proszku bleeee, w sobotę podobno ma być ładnie

eliza i jak przygotowania? ja mogę się pisać na wyjście pod warunkiem, że P zostawi mi samochód, a to zalezy od pogody, bo do Orkana nie bardzo mam czym dojechać:sorry2:

ja już posprzątałam, poodkurzałam i pomyłam podłogi, obiad prawie przygotowany, więc czekam na swoich i musimy na miasto wyjść, muszę wymienić H spodnie i kupić coś do smarowania brzucha, bo tak mnie skóra swędzi, no i czekam nas malowanie jeszcze w tym miesiącu Huberta pokoju

Justyna tak pluskamy się....dzisiaj Lenka zaczyna w starszej grupie zobaczymy jak sobie będzie radziła...

Maltanka chwila muszę się nacieszyć moja mała iskierką...

miłego popołudnia

reklama
madzieńka nowy budynek,więc myślę, ze bedzie pomyślany tak aby "maluchy" nie były tratowane, ale ostatecznie najważniejsza jest atmosfera, która mam nadzieję też bedzie dobra:blink: aaaa no fakt pstrąg z lidla ma oczy:tak::-D:tak::-D
maltanka dziś mam wolne a tak to cały tydzień pracowałam:tak:
justyna hehe sprytny chłopak:-D nic dziwnego, ze taka szarość za oknem skoro pieczesz ciasta na jesienne wieczory :-pzdrówka dla M
elza jak tam przygotowania? oj musiałaś sporo nakłamać, zeby się mama nie zorientowała, ale cięzarówkom wszystko bedzie wybaczone:tak::-D

Do góry