aneta82
Fanka BB :)
Witajcie.
Ola wróciła dzisiaj do przedszkola, zadowolona, szczęśliwa że spotka się z koleżankami, a tam tylko 4 ich było W środę byłam z nią u lekarza, zmniejszył dawkę sterydów, spotkałam też mamę chłopca z Oli grupy, chwaliła się, że mały miał w poniedziałek zielone gluty, no ale we wtorek wycieczka do Świdnika była, więc pojechał, mówiła Paniom że smarka ale na pewno sobie poradzą z jego katarem wmurowało mnie, szczęka mi opadła, nic dziwnego że ich mało w grupie jak matki takie cyrki odstawiają.
Madzienka miłego pluskania, jak Lenka sobie radziła w starszej grupie? Pewnie super
Maltanka ja swój brzuch smarowałam Mustelą, jak dla mnie to dobry krem
Justynka miłego wyjazdowego weekendu
marz miłego spotkania u sąsiadów
eliza życzę udanej imprezki niespodzianki
Motylla jak ciasteczka były smaczne to nic dziwnego że szybko zniknęły
misia zdrówka Ci życzę
mandziula udanego wyjazdu do rodziców
Nie dadzą mi popisać te moje dziewczyny, skaczą mi nad głową, klikają w klawisze.
Miłego dnia i weekendu.
Ola wróciła dzisiaj do przedszkola, zadowolona, szczęśliwa że spotka się z koleżankami, a tam tylko 4 ich było W środę byłam z nią u lekarza, zmniejszył dawkę sterydów, spotkałam też mamę chłopca z Oli grupy, chwaliła się, że mały miał w poniedziałek zielone gluty, no ale we wtorek wycieczka do Świdnika była, więc pojechał, mówiła Paniom że smarka ale na pewno sobie poradzą z jego katarem wmurowało mnie, szczęka mi opadła, nic dziwnego że ich mało w grupie jak matki takie cyrki odstawiają.
Madzienka miłego pluskania, jak Lenka sobie radziła w starszej grupie? Pewnie super
Maltanka ja swój brzuch smarowałam Mustelą, jak dla mnie to dobry krem
Justynka miłego wyjazdowego weekendu
marz miłego spotkania u sąsiadów
eliza życzę udanej imprezki niespodzianki
Motylla jak ciasteczka były smaczne to nic dziwnego że szybko zniknęły
misia zdrówka Ci życzę
mandziula udanego wyjazdu do rodziców
Nie dadzą mi popisać te moje dziewczyny, skaczą mi nad głową, klikają w klawisze.
Miłego dnia i weekendu.