reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Ola wróciła dzisiaj do przedszkola, zadowolona, szczęśliwa że spotka się z koleżankami, a tam tylko 4 ich było :szok: W środę byłam z nią u lekarza, zmniejszył dawkę sterydów, spotkałam też mamę chłopca z Oli grupy, chwaliła się, że mały miał w poniedziałek zielone gluty, no ale we wtorek wycieczka do Świdnika była, więc pojechał, mówiła Paniom że smarka ale na pewno sobie poradzą z jego katarem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wmurowało mnie, szczęka mi opadła, nic dziwnego że ich mało w grupie jak matki takie cyrki odstawiają.

Madzienka miłego pluskania, jak Lenka sobie radziła w starszej grupie? Pewnie super :tak:

Maltanka ja swój brzuch smarowałam Mustelą, jak dla mnie to dobry krem

Justynka miłego wyjazdowego weekendu

marz miłego spotkania u sąsiadów

eliza życzę udanej imprezki niespodzianki

Motylla jak ciasteczka były smaczne to nic dziwnego że szybko zniknęły :-D

misia zdrówka Ci życzę

mandziula udanego wyjazdu do rodziców

Nie dadzą mi popisać te moje dziewczyny, skaczą mi nad głową, klikają w klawisze.

Miłego dnia i weekendu.

reklama
Madzienka toż to zawsze masz jeszcze 9 miesięcy ;-);-);-)a tu bach bliźniaki;-)

buhahahaha...

Aneta dzięki, Lenka dawała sobie super radę...mimo że tam większość trochę starsza ale i ćwiczenia ciekawsze...
super że Ola już wróciła do zdrówka....niestety rodzice sa mało odpowiedzialni...

Ja dziś usłyszałam od Julki że co piątek ma być taka rybka...ciesze się bo Jula zaczęła mi jeść dużo ryb...ostatnio zażyczyła sobie łososia na kanapeczki...a teraz ta ryba z oczami...coś jej się smaki zmieniły...

spokojnego wieczorku

Witam,
ja nadal nie do życia...czuję się jakby mnie rozkładało...ale mam nadzieję,że to tylko efekt działania prenatalu i jutro już będzie lepiej, tym bardziej, że wygrałam bilety do Teatru Andersena na niedzielę i szkoda byłoby stracić:-(
u nas w przedszkolu też ponoć pomór...nawet panie chorują...Natalki koleżanka z którą miała grać chora, więc jutrzejszy występ odwołany:-(ale moja panna była zawiedziona:sorry2:
elza to wstępnie jesteśmy umówione do galerii...oby nic nie stanęło na drodze;-)udanego przyjęcia!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki piękne słoneczko za oknem a Czarek zaczął kasłać brzydko i na dodatek ma stan podgorączkowy :angry::angry::angry: chodził do przedszkola jak większość chorowała a teraz jak większość wróci to on będzie siedział w domu... no nic podleczę go dzisiaj domowym sposobem a jutro pewnie wybierzemy się do lekarza

jeśli chodzi o niespodziankę to udało się wszystko... mama się popłakała tak więc imprezkę uznaję za udaną... marzenka wykorzystałam pomysł z czerwoną kokardą tzn zawiązałam im na szyi czerwone kokardy...

madzienka 21 marca mam wizytę u lekarza i wtedy mam mieć usg.... tak tak w kwietniu jajeczko musi być koniecznie.....KONIECZNIE....!!!!!!!
fajnie że Julcia tak posmakowała w rybkach... Czarek lubi ale tylko smażoną...

normatywna i co dali znać z Kajetan????? wyznaczyli termin

anaconda byłam na zakupach ale niestety nie widziałam Cię pewnie ukrywałaś się gdzieś w magazynie....:-):-):-)

maltanka, misia to co umawiamy się do tej galerii pojedziemy wcześniej tak jak radziła madzienka przed otwarciem to może się załapiemy????

Witam poniedziałkowo z moja bombą witaminową!!!!częstujcie się!!!

IMG_0364.jpg

Elizka to ja czekam na wieści z wizyty...a jak Czaruś się miewa???
Kiedy jest to usg w Orkana??na tygodniu czy w weekend???

Misia wypad do teatru udał się???samopoczucie trochę lepsze!!!

Normatywna macie jakieś wieści???

Justynka jak Michał???poszedł do przedszkola??

miłego dnia...bo na dworze bosko....

Załączniki

• IMG_0364.jpg
    IMG_0364.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0364.jpg
    IMG_0364.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 26
Witajcie
Ale mamy piękne słoneczko, aż się żyć chce:-)
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Olimpu na piechotę, :tak:ale jak wróciliśmy to mnie tak krzyż bolał i nogi, normalnie nie mogę za dużo chodzić. Ja nie wiem jak ja się będę toczyć w lecie.
A dzisiaj przeglądam wózki, zastanawiam się czy kupować całkiem nowy, czy zostawić sobie stary z gondolą a później lepszą spacerówkę, gondola w sumie i tak będzie mało wykorzystywana bo to zima będzie prawie.:blink:

A wczoraj Hubert się pyta kiedy będą wakacje, mówię, że jeszcze trochę, ale pytam po co ci wakacje, a on no bo pojedziemy nad morze:baffled:

eliza
ok to wstępnie się umawiamy, ja na usg to i tak się nie piszę, ale warto pójść zobaczyć

madzienka u nas też ryby ostatnio, w zeszłym tygodniu były aż 3 razy na obiad, Hubertowi tez smakują takie filety w panierce z serem, są tam w tej smażalni ryb, koło tego naszego targu obok Stokrotki - pamiętasz? ja tam kupuję ryby, ostatnio kupiłam świeżego łososia, ale pycha był

aneta no niestety tak to jest z tymi przedszkolami i katarami

Ostatnia edycja:
hello hello :-)
co tam u Was słychać ???

zaraz poczytam :D

w sobotę widziałam się z Madzieńką na maratonie Zumby to mi troszkę poopowiadała co u Was ;-)

maltanka !!!!!! wielkie gratulacje :)))
ja takie koktajle robię w takiej nakładce na robota kuchennego ;-)

1016767_269983766502874_1150178361_n.jpg

co do ryb to u nas Norbert uwielbia łososi :-)) robię mu takie domowe paluszki rybne w otrębach :-)) i się zajada :-))

Elizka
powodzenia na USG!!! może się dowiemy kto tam mieszka :-))

aneta82 niestety w przedszkolach tak jest :(

u nas w tym roku duże zmiany: Gabrysia idzie do zerówki od września a Norbusiowi zmieniamy przedszkole na państwowe o ile się dostanie :-))

może jajeczko 12.04.2014 ??? mam wtedy egzamin i zajęcia to będę w Lublinie ;-)

Załączniki

• 1016767_269983766502874_1150178361_n.jpg
    1016767_269983766502874_1150178361_n.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry