reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczynki jak Wam się żyje w takie piękne słoneczne dni bo mi okropnie.... słoneczko zamiast dodawać mi energii to mi ją zabiera.... codziennie jestem nie do życia.... głowa mi pęka, słabo mi i nie mam siły, masakra jakaś.... jeszcze dzisiaj byłam na badaniach upuścili mi 4 długie próbówki krwi ręka mnie boli bo żyła napuchła...:no::no::no: nie podoba mi się taki stan rzeczy

madzienka, mandziula fajne te spotkania w Fice... dobrze że są takie miejsca....

madzienka weź nie strasz zimą ja zdecydowanie zimie mówię NIE!!!!!!!

normatywna życzę cierpliwości i dużo dużo siły, na pewno jest Ci ciężko nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak bardzo ale musisz być silna dla N i dasz radę tego jestem pewna.... a my trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dużo kciuków....

a jeśli chodzi o jejeczko to może ustalmy termin na 12.04 komu pasuje????? karlita będziesz wtedy w Lublinie????

reklama
Witajcie
Ja biorę się za obiad i o 19.00 mam wizytę dzisiaj i trochę się stresuję:sorry2:

madzienka
no weź nie żartuj z tym śniegiem

madzienka, mandziula fajnie, że udało się wam spotkać

normatywna trzymam za was kciuki, musisz mieć teraz dużo siły

eliza mi wręcz przeciwnie taka pogoda jak najbardziej odpowiada, ja to chodzę zdechnięta jak jest szaro i ponuro

Witajcie...u mnie też mnóstwo energii jak tylko widzę słoneczko...okna pomyłam dwie pralki schną, Lenka śpi a ja racze się kawką...w końcu zasłużyłam...kto się dołączy...???

Elizka niedobrze że źle się czujesz...oby ten stan szybko minął...ja nie wiem co to złe samopoczucie w ciąży więc bardzo Wam współczuję!!!

Karlita ja też nie przyjmuje do wiadomości..podobno to załamanie tylko weekendowe

Normatywna mocno mocna zaciskamy kciuki za zdrówka Natalci i siłę w Tobie dzielna mamuśko!!!

Maltanka trzymamy kciuki za wizytę...napisz koniecznie jak wrócisz

miłego dnia!!!!

madzienka weź Ty to jakiś terminator jesteś :-D:-D:-D

ja generalnie uwielbiam słoneczko i zdecydowanie wolę jak ono pojawia się na niebie dlatego tak się złoszczę że teraz mi jest źle... ale na spacerek się wybrałam co prawda teraz czuje ból w dole brzucha ale musiałam...

hej dziewczyny 20 marca otwarcie Felicity a w nim Jupi Park dla dzieci trzeba będzie sprawdzić miejsce.... u nas dzisiaj w skrzynce był katalog a w nim kupony rabatowe i na Jupi Park też -50% czyli 7,50zł za godz. poza weekendem niestety... idziemy????

maltanka powodzenia na wizycie daj znać co tam...

Elizka oczywiście ze idziemy..ja już wiem ze ta galeria będzie moją ulubioną ..patrząc na listę sklepów, więc i sale zabaw na pewno odwiedzimy...

Maltanka jak wieści z wizyty? Wszystko ok?

Anaconda gdzie nam zaginęłas?

Spokojnych nocek dla wszystkich...

kolejny cudowny dzień :-)
słoneczko!
cudownie

elizka taka jest ciąża ;-) ma swoje prawa ;-) obyś czuła się już tylko lepiej

tak 12.04 jestem w Lublinie i możemy planować jajeczko :-))

normatywna
dużo cierpliwości życzę ;-)

maltanka
co tam u Ciebie ???

ja z Felicity odpadam hehehe ale pewnie kiedyś tam zajrzę ;-) Madzieńka podobno w H&M od dzisiaj jakieś wyprzedaże ;-)
zostaw mi coś do soboty ;-)

my wczoraj do zachodu słońca jeżdziliśmy po parku na rowerach tz dzieciaki :) i siłą do samochodu zaciągnęłam ;-)

:tak::tak::tak:

Dzisiaj po pracy zabieram się za mycie okien ;-)

Wczoraj pomyłam okna w biurze bo mnie wkurzały ;-)

Witajcie w ten piękny słoneczny dzień.
Wczoraj na wizycie ok. Miałam usg to na przezierność karkową i wszystko w porządku.
Nie wiem kto tam mieszka, bo nie widział, i powiedział mi, że na tym etapie to takie wróżenie z fusów jeszcze, następne usg koło 20 tyg. ale obiecał mi, że mi zrobi na następnej wizycie żeby podejrzeć:tak:

Przypałętał mi się jakiś delikatny stan zapalny, ale dostałam globulki i mam nadzieję, że szybko przejdzie.

A dzisiaj z rana byłam już w pracy zanieść zwolnienie, fajnie tak bez stresu posiedzieć, bo oj dobrze to tam się nie dzieje:no:

Miłego dnia wam życzę

Dzień dobry....my już po spacerku, huśtawkach, robiłam wszystko żeby mi Lenka nie zasnęła w wózku, bo mam trochę roboty w domu....a teraz zamiast iść spac to szaleje i dobiera się do Julci gier...

Na dworze cudnie, Elizka jak dziś twoje samopoczucie??

Maltanka super że na wizycie wszystko ok....oby stan zapalny szybko poszedł w niepamięć...

Karlita okna w pracy umyłaś....:szok:
hehehe zrobię co w mojej mocy....ja czekam na TK Maxxa i Felicity!!!:tak:

miłego dnia

hej dziewczynki jak ja kocham słoneczko.... dzisiaj czuję się zdecydowanie lepiej.... wybrałam się z Czarkiem na spacer długi spacer co prawda ledwo wróciłam ale fajnie było.... zaliczyłam pasmanterię i dokupiłam sobie kilka rzeczy to jajeczek wielkanocnych... ale jak tak patrzę na wasze na fb (karlita, madzienka) to nie wiem czy zrobię równie piękne...

karlita super że 12.04 będziesz tak więc może umówmy się na ten termin.... madzienka Ty masz w chacie chody zarezerwujesz stolik???? dobra jesteś w organizacji :-):-):-)
a dzięki za cynk z H&M jutro się chyba tam wybiorę....

maltanka dobrze że wszystko w porządku...szybko się dowiesz co tam nosisz pod serduchem... ja w tej ciąży żyję w ciągłej niepewności....z Czarkiem szybko się dowiedziałam

madzienka tk maxx to fajna firma????? ja też czekam na felicity... może się kiedyś umówimy na buszowanie po sklepach

pozdrawiam i życzę miłego dnia....

reklama
Witam. Ostatnio wyczyscilam i umylam balkon i od razu pranie wystawilam na sloneczko.... Jakos od kilku dni zle sypiam i sama nie wiem czemu... Troche nadrobilam...
Karlita: Trzymam kciuki za dostanie sie Norba do panstwowego przedszkola:tak:
maltanka: Super, ze na wizycie wszystko ok:yes:
Elza: Ja na razie sie pisze na jajeczko:tak:

Do góry