hej dziewczynki jak Wam się żyje w takie piękne słoneczne dni bo mi okropnie.... słoneczko zamiast dodawać mi energii to mi ją zabiera.... codziennie jestem nie do życia.... głowa mi pęka, słabo mi i nie mam siły, masakra jakaś.... jeszcze dzisiaj byłam na badaniach upuścili mi 4 długie próbówki krwi ręka mnie boli bo żyła napuchła... nie podoba mi się taki stan rzeczy
madzienka, mandziula fajne te spotkania w Fice... dobrze że są takie miejsca....
madzienka weź nie strasz zimą ja zdecydowanie zimie mówię NIE!!!!!!!
normatywna życzę cierpliwości i dużo dużo siły, na pewno jest Ci ciężko nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak bardzo ale musisz być silna dla N i dasz radę tego jestem pewna.... a my trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dużo kciuków....
a jeśli chodzi o jejeczko to może ustalmy termin na 12.04 komu pasuje????? karlita będziesz wtedy w Lublinie????
madzienka, mandziula fajne te spotkania w Fice... dobrze że są takie miejsca....
madzienka weź nie strasz zimą ja zdecydowanie zimie mówię NIE!!!!!!!
normatywna życzę cierpliwości i dużo dużo siły, na pewno jest Ci ciężko nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak bardzo ale musisz być silna dla N i dasz radę tego jestem pewna.... a my trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dużo kciuków....
a jeśli chodzi o jejeczko to może ustalmy termin na 12.04 komu pasuje????? karlita będziesz wtedy w Lublinie????