iwonka07
Fanka BB :)
Czytam Was codziennie ale jakoś tak nie mogę się zebrać żeby odpisać...ale już staram się nadrobić Gdzie jest słońce ja się pytam ???? U Cypka w grupie wczoraj było 5-ioro dzieci, dzisiaj to samo Mam nadzieje, że lada dzień nadejdzie piękna, słoneczna, ciepła wiosna i w końcu pozbędę się butów i ubrań zimowych, o :-)
Justynka jak po basenie?
Anetka zdrówka dla Oli
Motylla no to chłopcy mają kolorowo
Anaconda nikt pewnie nie lubi pracujących weekendów, więc niech tak Ci ułożą grafik, żeby je maksymalnie ograniczyć;-)
Elza a Ty jak się czujesz na półmetku?
Dziś prawie zaspałam do pracy, ale rano takiego powera dostałam, że jak zawsze z myciem i układaniem włosów schodzi mi ok godziny to dziś w 30 min byłam gotowa do wyjścia:-) A teraz siedzę i przysypiam, chyba mi kawy trzeba
Justynka jak po basenie?
Anetka zdrówka dla Oli
Motylla no to chłopcy mają kolorowo
Anaconda nikt pewnie nie lubi pracujących weekendów, więc niech tak Ci ułożą grafik, żeby je maksymalnie ograniczyć;-)
Elza a Ty jak się czujesz na półmetku?
Dziś prawie zaspałam do pracy, ale rano takiego powera dostałam, że jak zawsze z myciem i układaniem włosów schodzi mi ok godziny to dziś w 30 min byłam gotowa do wyjścia:-) A teraz siedzę i przysypiam, chyba mi kawy trzeba