reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Czytam Was codziennie ale jakoś tak nie mogę się zebrać żeby odpisać...ale już staram się nadrobić:tak: Gdzie jest słońce ja się pytam:dry: ???? U Cypka w grupie wczoraj było 5-ioro dzieci, dzisiaj to samo:sorry2: Mam nadzieje, że lada dzień nadejdzie piękna, słoneczna, ciepła wiosna i w końcu pozbędę się butów i ubrań zimowych, o :-)

Justynka jak po basenie?

Anetka zdrówka dla Oli

Motylla no to chłopcy mają kolorowo:tak:

Anaconda nikt pewnie nie lubi pracujących weekendów, więc niech tak Ci ułożą grafik, żeby je maksymalnie ograniczyć;-)

Elza a Ty jak się czujesz na półmetku:happy2:?

Dziś prawie zaspałam do pracy, ale rano takiego powera dostałam, że jak zawsze z myciem i układaniem włosów schodzi mi ok godziny to dziś w 30 min byłam gotowa do wyjścia:-) A teraz siedzę i przysypiam, chyba mi kawy trzeba:sorry2:

reklama
Witam :-):-)
Ja dzisiaj się lenię na całego, tylko obiad ugotuję i to będzie na tyle na dzisiejszy dzień :-D:tak:
Maja w szkole ale dzisiaj prosiła żeby wcześniej po nią iść więc świetlicę sobie darujemy :tak::tak:
Chyba ciśnienie jakieś niskie bo coś strasznie mnie spanie bierze a przecież dzisiaj się wyspałam :sorry2::sorry2:
Iwonka to faktycznie frekwencja u Cypka w przedszkolu straszna :szok::szok: nie ma to jak poranne opóźnienie i szykowanie się w biegu :-p;-):-D
Maltanka ja też już nie mogę doczekać się słoneczka i ciepełka :tak::tak: a tu co rano wstaję to pogoda do d... :sorry2::sorry2:
Justyna to Twój M zjada prawie tyle co Maja bo ona na raz wciśnie 4 racuszki :tak::tak:
Sienio a Ty dzisiaj w pracy czy znowu wolne? :confused::confused:
Idę zrobić sobie kawę bo jakoś nie daję już rady :tak::tak:

hej kochane kobitki jak tam???? pogoda okropna za oknem ale na szczęście śnieg nie spadł bo bym się chyba załamała....

justyna ja przy Tobie wpadam w doła normalnie codziennie coś zrobisz w domu.... perfekcyjna pani domu mi daleko do takiej

anaconda a ten grafik dotyczy tylko waszego działu czy w całym markecie zawrzało???? i jak to się skończyło????
tak tak ciśnienie dzisiaj kiepskie bo ja juz zaliczyłam drzemkę :-D:-D:-D

sienio ogólnie na razie imprezki nie było bedzie w ten weekend.... ponieważ moja mama ma urodziny dzień przede mną to zawsze robimy ją razem... a w tym roku moja najstarsza siostra przyjeżdża i chcemy zrobić mamie niespodziankę ha ha ha bo ona wiecie przyjeżdża raz na rok a że niedawno była więc jej mama się nie spodziewa i w ogóle mama myśli że wszyscy zejdą się na niedzielny obiadek a tym czasem imprezka będzie w sobotę ha ha ha tylko ja będę miała masę roboty żeby ją przygotować....
a Ty tak z Julką będziecie siedzieć w domu aż do wiosny :-D:-D:-D możecie trochę posiedzieć

madzienka śnieg był na samochodach ale szybko topniał ale mój J wczoraj był na wsi i śnieg leżał normalnie ze 2 cm było:-):-)

maltanka, misia 5 kwietnia w galerii Orkana są darmowe konsultacje dla kobiet w ciąży i usg... wybieracie się... madzienka, mandziula Wy chyba byłyście w Plazie na takiej akcji warto??????

iwona w każdym przedszkolu chyba jest taki przesiew w dzieciach u Czarka dzisiaj widziałam 6 na 25 ja tylko patrzę kiedy Cz rozłoży...

Witam się z kubkiem kawusi:-)

Dzisiaj już czwartek tak więc Michała walizeczka spakowana;-)ciasto bananowe upieczone i dodatkowo dwa rodzaje muffinek machnęłam:tak:. Michał mi dzielnie pomagał, jestem pod wrażeniem on z dnia na dzień staje się doroślejszy, do tej pory podpatrywał a teraz już sam chce odmierzać składniki, miksować, zmywać;-)nawet odkurza w ten sam sposób jak ja, tzn odsuwa kanapę i fotel:-DMój kochany pracuś:happy2::happy2::happy2:

Iwonka
na basenie ok, dzieciaczków tylko czwórka więc dużo miejsca było hehe, jak tam kawka wypita? Postawiła cię na nogi?

Eliza ale super niespodziankę szykujecie mamie:-)to w jakimś lokalu czy w domu?
Nie przesadzajmy, do Perfekcyjnej mi daleko...nie pracuję więc coś robić muszę:-p;-)

Anaconda
i co tam wyszło z grafikiem?

witam,

elizka byłyśmy z madzienką na takiej akcji w sumie to zrobili nam USG, będziesz po 20 tyg t to się na 3D załapiesz, były jakieś tam konsultacje z różnymi ludźmi, z położną, dietetykiem (pani prawie zawału dostała jak się dowiedziała że jemy frytki i dajemy je dzieciom:-D:-D) były tez jakieś konkursy, ale ludzi było strasznie dużo, przynajmniej zapisywali na to USG na konkretną godzinę wiec nie trzeba było stać tam cały dzień w kolejce:tak::tak:
fajną niespodziankę mami szykujecie:tak::tak:

justyna zazdroszczę zapału do pracy, mnie ta pogoda sprowadza jedynie do depresji:wściekła/y: a jakie ciasto bananowe robisz??? bo twoje przepisy to zawsze fajne:tak::tak:

iwonka unas w przedszkolu też strasznie mało dzieci, Pani mówiła że chorują, ciekawi mnie tylko na co bo to już trwa 3 tygodnie...
anaconda mi to się nawet obiadu robić nie chciało a ciśnieni straszne dziś bo ja też na stojąco śpię...

a my się jutro wybieramy do rodziców, w końcu... bo ciągle coś nam wypadało,a to moja praca a to choroby... i od poniedziałku znowu zaczynam zajęcia... przyzwyczaiłam się do lenistwa:-D:-D:-D

Witam się i ja...jakos czas gna jak szalony dzień za dniem trochę podczytuje ale jakos nie ma kiedy odpisac...u nas ok z Mati rączka już dobez już meczy aby isc na pilke no i chyba jutro dopnie swego bo piłkarskie buty czekaja i chce je wkoncu wykorzystac:-)a poza tym kolejny weekend wyjazdowy i jeszcze 3 następne...dwa tygodnie temu swietowalismy 60te urodziny mojego taty a tydzień temu w Siedlcach już bez dzieci 40te szwagra...i Eliza co do imprezy niespodzianki...musze się z wami podzielić ta 40tka była planowana od dwóch miesięcy przez siostrę P i szwagier nic nie wiedział....było ponad 10 pr które zjechly się z roznych stron nawet z Radomska prawie 400km...dostal jedynie zaproszenie od zony na kolacje my staliśmy za kotara związani kokarda kelner ardzo przebjowy tak na marginesie cala sytuacje kontrolowal informując ich o koniecznoci zmiany stolika ze zaraz przygotuje itp. w pewnym momencie odslonic kotare i w tle muzyka 40latka i my spiewajacy....zobaczyć jego mine BEZCENNE;-)mega mega zaskoczenie i do tego wkoncu nawet lzy:-)takze ostatki udane a B swietnie dal rade u dziadkow mega grzeczny i swiadomy ze rodzicow nie ma...także weekend udany...

A poza tym mimo braku slonca ale dłuższego chociaż dnia rozpoczelismy sezon rowerowo-hulajnogowy....Mati został obdarowany nowym rowerem wiec najchętniej by z nim spal i nie wracal do domu a wczoraj był placz aby rower nie stal w piwnicy bo nie pobrudzi no tak najlepiej do lozka go od razu:-D:-D:-D

Także Eliza udanej imprezki niespodzianki:-)a na takie konsultace i usg jak jetes n polmetku warto isc dziewczyny chyba wtedy odkryly kogo nasza pod sercem....
Madzienka dobrze ze Julia doszla do siebie i przede wszystkim ze nikogo więcej nie dopadło.
Anaconda zawsze tak jesr ze jak się chce to można to zależy od uldzi...zycze aby grafik ulozyli po twojej myśli...
Iwonka jakies ciśnienie dzisiaj ja tez wstalm dopiero po 7 i wyszykowalam się w 30min:-)tylko P miał dwojeczke do rozwizienia dobrze ze przynajmniej on na sztywna godzine w pracy nie musi być;-)
Motylla wow zaszalam M z kolorami...dzieciaki mysle w siódmym niebie chociaż jak pojda do szkoły to w takich otoczeniu trudno będzie się skupic:-D
Normatywna mocno trzymam kciuki za Was!!!!!
Justyna dużego pomocnika masz już w domu...Ty to zawze w kompleksy wpędzisz człowieka z tymi wypiekami sprzątaniem i gotowaniem:-Dmilego weekendu...
Mandziula udanego wypadu do rodziców...a jak Maz się czuje????
Maltanka poprawy samopoczucia zycze...
Misia co u Was???
Sienio wybudowali Wam szkole na osiedlu???do której Julia idzie???

Marta STO LAT dla synia z okazji okrągłych urodzin!!!!!

Kogo pominęłam serdecznie pozdrawiam!!!

A i na koniec chciałabym się podzielić ze Bartus dzielnie chodzi bez pieluszki;-)

Ostatnia edycja:
Witam,
nie mam ostatnio sił do pisania,ale podczytuję:tak:
u mnie w sumie bez zmian....wciąż tulę wc (choć już rzadziej w ciągu dnia) a do tego doszło od piątku przeziębienie - katar i kaszel:dry:a że nie bardzo jest czym się leczyć to się tak ciągnie:angry:dziś byłam na wizycie u gin i dostałam na spróbowanie próbki prenatal grip care...może to pomoże:confused:poza tym wszystko gra (na wadze 80dkg więcej:sorry2:)....serduszko bije, wszystko zamknięte:tak:no jedyny problem jak cały czas to wyniki badań moczu:baffled: w sobotę wybieramy się do Galerii Olimp na Galę Inspiracji....mam nadzieję,że moja gwiazda się nie rozchoruje, bo ma grać tam;-) poza tym M wiecznie pracuje, więc większość czasu siedzimy sami z dziećmi lub z babciami:sorry2:dzieci ze 2 tygodnie temu trochę się przeziębiły, ale chwilowo są zdrowe i oby tak pozostało:tak:na razie Natalka dzielnie chodzi do przedszkola...ze Stasia mały drań, wszystkich bije:szok:
elza ja bym może i się wybrała, ale widzę, że zapisów na badania nie robią....to sobie możemy postać:baffled:
nie nadrabiam więcej,bo padam:zawstydzona/y::sorry2:

Witam. Wczoraj robilam ciasteczka i Krystek mi pomagal w dodawaniu skladnikow:-D... a po wyciagnieciu ciasta z lodowki i rozwalkowaniu przez ze mnie, Krystek z Radkiem wykrawali foremkami ciasteczka:-D... w tej chwili to nie ma sladow po nich:-D
Motylla wow zaszalam M z kolorami...dzieciaki mysle w siódmym niebie chociaż jak pojda do szkoły to w takich oto czeniu trudno będzie się skupic:-D
A i na koniec chciałabym się podzielić ze Bartus dzielnie chodzi bez pieluszki;-)
Jak nie beda sie mogli skupic to W. przemaluje na stonowane kolory:tak:, Gratulacje dla Bartusia za pozegnie pieluszki:-)

Witam,
nie mam ostatnio sił do pisania,ale podczytuję:tak:
u mnie w sumie bez zmian....wciąż tulę wc (choć już rzadziej w ciągu dnia) a do tego doszło od piątku przeziębienie - katar i kaszel:dry:a że nie bardzo jest czym się leczyć to się tak ciągnie:angry:dziś byłam na wizycie u gin i dostałam na spróbowanie próbki prenatal grip care...może to pomoże:confused:poza tym wszystko gra (na wadze 80dkg więcej:sorry2:)....serduszko bije, wszystko zamknięte:tak:no jedyny problem jak cały czas to wyniki badań moczu:baffled: w sobotę wybieramy się do Galerii Olimp na Galę Inspiracji....mam nadzieję,że moja gwiazda się nie rozchoruje, bo ma grać tam;-) poza tym M wiecznie pracuje, więc większość czasu siedzimy sami z dziećmi lub z babciami:sorry2:dzieci ze 2 tygodnie temu trochę się przeziębiły, ale chwilowo są zdrowe i oby tak pozostało:tak:na razie Natalka dzielnie chodzi do przedszkola...ze Stasia mały drań, wszystkich bije:szok:
elza ja bym może i się wybrała, ale widzę, że zapisów na badania nie robią....to sobie możemy postać:baffled:
nie nadrabiam więcej,bo padam:zawstydzona/y::sorry2:
zdrowka zycze:tak:
Elza:Na pewno sie uda impreza niespodziankowa :tak:

hej ja dzisiaj na wysokich obrotach bo imprezka już jutro... okazało się że zjedzie więcej osób niż się spodziewałam a co za tym idzie muszę jakoś więcej żarcia przygotować tak by mama się nie połapała... i tak jej ściemę niezłą puściłam.... muszę iść do spowiedzi:-D:-D:-D
pogoda jakoś nie dopisuje :no::no::no:

marzenka super niespodzianka dla szwagra.... czad z tą kokardą... może ja tak siostrę zwiążę :-):-):-)
super że Matiego rączka już jest w porządku....jaki rower kupiliście???
brawa dla Bartusia za pozbycie się pieluszki
ja mam nadzieję wcześniej się dowiedzieć co tam pod serduszkiem się kryje bo idę na pod koniec marca na usg.... ale w galerii orkana zrobiłabym sobie 3D

misia dobrze że kibelek rzadziej odwiedzasz.... oby już przeszły Ci te mdłości....mało przytyłaś ja już ważę 53kg czyli 4kg do przodu... szok
może się umówimy razem do tej galerii będzie raźniej co????? zdrówka Ci życzę oby ten specyfik od gin Ci pomógł...

anaconda jak dzisiaj pracujesz??? bo wybieram się na większe zakupy....

mandziula udanego wyjazdu do rodziców....

pozdrawiam.....

reklama
Witam :-):-)
Elza od dzisiaj zaczynam maraton dwójkowy więc zapraszam na zakupy :tak::tak::-):-)
Misia dużo zdrówka podsyłam, oby ten nowy specyfik pomógł :tak::tak:
Mandziula udanego wyjazdu do rodziców :tak::tak: to mówisz że koniec laby ;-);-):-D:-D
Marz super niespodzianka dla szwagra :tak::tak::tak: fajnie to wymyśliliście :tak::tak:

Do góry