reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wnioski zlozone i dzis jeszcze zaliczylam z chlopakami bugii:tak: chlopaki byly zadowolone :-)
no i połóweczka.... jejku jak ten czas leci...coraz bardziej mnie to przeraża bo mam świadomość ile jeszcze przed nami roboty (czyt. dom) bo nie wyobrażam sobie żebym tutaj u mamy jeszcze została z dzieckiem... musimy się wprowadzić przed lipcem więc dziewczyny trzymajcie kciuki....
Kciuki zacisniete

A oto pokoj chlopakow,w malym skrocie, inwencja tworcza mojego W. IMG_6921.jpgIMG_6926.jpgIMG_6928.jpgIMG_6929.jpg jeszcze trzeba zmienic zyrandol, kupic pietrowe lozko i zmienic parkiet ale to pewnie moze w lecie:confused:.

Załączniki

• IMG_6921.jpg
    IMG_6921.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_6926.jpg
    IMG_6926.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_6928.jpg
    IMG_6928.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_6929.jpg
    IMG_6929.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Normatywna kciuki mocno zaciśnięte...za szybką operację i jej powodzenie!!!!!

Motylla super że wnioski złożone...kiedy wyniki kto przyjęty???
ale chłopaki mają kolorowo

Elizka zapomniałam...kciuki mocno trzymam za szybką przeprowadzkę...

Witajcie,

My dzisiaj połaziliśmy trochę po mieście, zaliczyłam targ. I szybko do domu, zimno dzisiaj i wietrznie. Mieszkanko ogarnęłam tzn Michał odkurzał ja podłogi myłam i w końcu rozmroziłam lodówkę:-)Jeszcze muszę wziąć się za balkon i za zewnętrze okna i będę miała czyste sumienie;-)

Normatywna oj ja też żałuję że nie możemy pospacerować razem:-(
Za was kciuki nadal zaciskam:tak:

Anetko współczuję przejść z lekarzem ze szpitala:no:i jak dzisiaj Ola? A Karolka? Melisa uspokoiła cię?

Eliza
co, już półmetek:szok:ojeju jak to zleciało!! Oczywiście za domek kciuki zaciskam:tak:

Mandziula super że zdrówko chłopakom powraca:tak:

Madzienka
właśnie słyszałam o jednym przypadku różyczki w naszym przedszkolu:baffled:już się boję:no:

Motylla wow ale męża poniosło:-) kciuki za przedszkole zaciśnięte:tak:

Hejka :-):-)
U nas dzisiaj w pracy "zawrzało" a to odnośnie naszego grafiku, koniec tego dobrego :-p:-p aż ciekawa jestem jak to się dalej rozwinie :-p:-p
Mandziula Maja będzie miała aparat zakładany (na noc i 4godz. dziennie), ciekawa jestem jak on będzie wyglądał :tak::tak: taki "na stałe" niestety już nie jest refundowany więc czym prędzej się z dzieckiem pójdzie do ortodonty tym lepiej :tak::tak:
Super że Miki wybronił się przed chorobą :tak::tak:
Normatywna to oby teraz przed zabiegiem Natalka uchowała się w zdrowiu :tak::tak:
Motylla super kolorowy pokój chłopaków :tak::tak: a kiedy jest wywieszenie list przyjętych do przedszkola? kciuki zaciśnięte żeby chłopaki się dostały :tak::tak:
Elza a Wam życzę żeby do lipca budowa domu zakończyła się :tak::tak: jej ale ten czas leci już połóweczka :szok::szok:
Aneta współczuję przejść z Oleńką :-:)-( oby jej się polepszyło :tak::tak:

Witajcie

justyna z Ciebie to przykładna Pani Domu:tak: skąd u Ciebie tyle energii??
motylla namęczył się Twój W z tym malowaniem, chłopaki są pewnie zachwyceni:tak: trzymam kciuki za przyjęcie chłopaków do przedszkola.
normatywna dobrze, że choć trochę udało się przyśieszyć zabieg? Trzymamy kciuki !
anaconda hehe dobre podejście "obserwatora":-D:-D nono ja tez jestem ciekawajaksię sytuacja rozwinie, więc zdawaj relacje na bieżąco;-) ale to niestety pawda, wg kodeksu pracy masz mieć jeden weekend wolny w miesiącu:sorry2:
Elizka jak po wczorajszym świętowaniu? no i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę:tak:

U mnie nic ciekawego, zostawiłam Julke w domu i tak sobie siedzimy i czekamy na wiosnę:sorry2:
No właśnie gdzie ię reszta dziewczyn zapodzaiła?

Witam z rana :-):-)
Widziałyście ten padający śnieg dzisiaj o godz.7 :szok::szok: przecież ja już chcę opony zmieniać ;-):-D:-p:-p
Sienio wiem że prawnie przysługuje tylko 1 weekend w m-cu ale to jest kwestia tego kto układa grafik bo jak nam inna dziewczyna układała to dała radę zrobić tak żeby co 2 weekend był wolny więc jak widać da się tylko trzeba chcieć :tak::tak:

Madzienka życie mnie zmusiło do tak wczesnego wstawania :-D:-D - Maja miała dzisiaj na godz.8 do szkoły :tak::tak: skończyły się dobre czasy kiedy to można było dziecko zaprowadzić na tą godzinę na którą się chciało :-p;-);-)
Sienio a Wy co wymyśliłyście na ten "wolny" dzień :confused::confused:
Ja mam jutro wolne i już odliczam godziny :-D:-D:-D

Witajcie
U mnie tradycyjnie raz lepiej raz gorzej, wczoraj byli sąsiedzi wieczorkiem, zrobiłam pizzę:tak:
A dzisiaj taka beznadziejna pogoda, a mi się już tak chce wynieść meble i posiedzieć na balkonie:sorry2:
madzienka też widziałam rano ten śnieg

aneta
zdrówka dla Oli

mandziula super, że choroby sobie poszły już

eliza o matko ty już na połówce, ale ten czas leci

sunday gdzie się podziewasz?

marz ty tak samo?
o karlicie to już nie wspomnę:no:
---gdzie jesteście?

misia a ty jak się czujesz?

motylla fajny pokoik

normatywna trzymam kciuki za operację

justyna oj ja też muszę się wziąć za balkon, ale ta pogoda wcale nie zachęca

anaconda no i dobrze, może wam pozmieniają

sienio i jak urlopujesz dzisiaj

reklama
Dzień dobry w środę:-)

My dzisiaj wyjątkowo wcześnie zjedliśmy obiadek, były racuszki Michał zjadł aż 3 wow:-D. Teraz odpoczywamy po pracowitym poranku, a później zmykamy na basen:tak:

Sienio zdróweczka Juleczce życzę, czyli kaszel nie ustąpił?

Maltanka
może za tydzień uda ci się posiedzieć na balkonie...w prognozie na jakimś kanale mówili że ma być nawet 15*:tak:

Anaconda oby zmienili grafik na twoją korzyść:tak:

Do góry