reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Spi z zimnym okladem na czole, zaczela sie pocic i powoli, powoli spada temp. Zobaczymy jak bedzie w nocy, bidula prawie nic nie zjadla i nic nie pila, dopiero niedawno troche kaszki, nie pozwala mi odejsc od siebie na krok, kochana przytulacha.

reklama
Witajcie
Aneta i jak KArolinka?
misia zdrówka dla dzieciaczków!
madzieńka ależ masz zdolne dziecko:tak: ten występ był w Domu Kultury?
anaconda jeszcze raz dziękuję:tak:
elza i jak Czerek przeszło mu to "coś"?

Fajne dziś słońce, ale szron był rano nieziemski, szkoda tych zamarzniętych stokrotek:sorry:

Witam.

Karolcia dostała rano drgawek od gorączki, byłam z nią u lekarza, podejrzewa trzydniowke albo grypę, zrobił jej wymaz i to na pewno nie jest angina, teraz mnie złapało i leżę z katarem i bolącym gardłem. Ach, jak ja nie lubię chorować.

hello!!!!
ale dzisiaj jestem padnięta... dzisiaj nie była jednej pani co się krząta po kuchni więc ja dzisiaj robiłam na 2 etaty... najpierw musiałm naszykować śniadanie dla wszystkich dzieciaków, posprzątać po, potem oczywiście zrobić swoje zajęcia i nie wiadomo kiedy jak już trzeba było szykować obiad... znowu sprzątanie, spacer z dzieciakami i już czas wracać do domu.... dobrze że to już weekend ha ha ha

nie wiem co wtedy dopadło Czarka ale już więcej nie miał biegunki... ale nie puszczałam go do przedszkola.... może się czymś zatruł albo to taki łagodniejszy wirus bo wiem że u niego w grypie krążył... ale na szczęście szybko się skończyło...

misia zdrówka dla dzieciaczków... jak tam Stasio???? lepiej już się miewa???

aneta i dla Karolinki zdrówka...i dla Ciebie....

madzienka gratuluje zdolnej córci pewnie mamusia pękała z dumy na występie... super...

sienio tak szron był okropny i niestety pierwszy raz w tym sezonie skrobanie szyb....masakra jak ja tego nie lubię szczególnie o 6.00 rano

anaconda hop hop .... nie zapracuj się nam dziewczyno

kobitki zapytam jeszcze raz może byśmy jakieś wyjście andrzejkowe zorganizowały

Dołączyłam w chorobie do dzieci...7 dni antybiotyku przede mną...a dzieci dla odmiany lepiej...szaleją na całego...dobrze że M z nimi siedzi bo z gorączką i ich piskami bym się wykończyła. ...

Witajcie, u nas dzisiaj kolejny zabiegany dzionek ale teraz już relaks z piwkiem w ręku....

Aneta, Misia o matko...zdróweczka!!!!

Sienio tak w DK...do kiedy na urlopie??obiecałaś mi spotkanie!!!!

Elizka dobrze że z Czarusiem już wszystko ok...
oj dumna dumna...
a za spotkaniem to i ja jestem jak najbardziej za...ale sobota andrzejkowa u mnie odpada..
ktoś jeszcze chętny?

my jutro ruszamy cała rodzinką na przedszkolną spartakiadę a Wam życzę udanego weekendu i dużo zdroweczka!!!!

Witajcie. Niedziela już, wekend stanowczo za krótki. Wczoraj byłam na szkoleniu więc pół dnia jakby bez wekenedu. :eek: No ale cóż jak trzeba to trzeba. I niech ktoś powie, że nauczyciele pracują mało ;-):tak:

My już Mikołaja mama załatwionego i to nie lego będzie czekało tylko Śmieciaki:tak: Jak tylko Maks wspomniał o nich to trzeba było iść za ciosem:-) Jeszcze dodatkowo kupiłam już prezent dla szwagra córki pod choinkę.
Byliśmy w tym sklepie w Olimpie z zabawkami, może i duży, może i wszystko jest, ale jak dla mnie stanowczo za drogi. Wszystkie też rzeczy które kupiłam były duuzoo tańsze w Leclerku. Np. Śmiaciaki tam 129.90 a ja zapłaciłam (po promocji) 75.90, gdzie bez promocji były za 109zl.
Więc dziewczyny jakby co to polecam Leclerk naprawdę ceny fajne, no i też ogrom zabawek jest- prawie do samego pieczywa (jeśi ktoś kojarzy).

maltanka do mnie też przyjdzie lada dzień @ ... Wcale nie miałaś lenia jak mieszkanko ogarnełaś :tak:;-)

Madzienka super fotki na FB!!! Dziewczyny rewelka!

misia jeju,ale Was dopadło! Zdróweczka!!!!

elza mam już spotkanie Wigilijne w scenariuszu, ale to takie dla starszych, nawet nie jestem pewna czy moje dadzą radę.... ale niech probują, tylko nie mogę znaleść tej twojej piosenki w mp3 :-(

anetka jeju!!! Jak się macie dzisiaj?Lepiej???Zdróweczka!!!!

sienio stokrotek????

anaconda jak tam u Was?Co słychać? Jak Maja w szkole???

reklama
Witajcie

sunday no nie mów, ze nie zauważyłaś, ze w te ciepłe dni zakwitły stokrotki:tak: a co to takiego te śmieciaki? pierwsze słyszę:dry:
madzieńka no niestety juz koniec mojego urlopu we wtorek trzeba wracać:sorry2: myślę, ze jeszcze trafi się nie jedna okazja do spotkania, teraz chyba aura nie sprzyjała:-p
misia oja i jeszcze Ty :-( zdrówka dla całej rodzinki:tak:
marz a jak Ty wracasz juz do pracy?

Wczoraj z Jula odwiedziłysmy Olipm, matko jakie to ogromne sie zrobiło:sorry2: po przejściu sameo Toysa juz nie miałysmy siły.Zabawek duzo, ale ceny tez nie małe a niektre zabawi kosztują dwa razy więcej niz w leclercu czy realu. Jula miała znaleźć zabawkę na Mkołaja, ale po wyjściu stwierdziła, ze dalej nie wie co chciałaby dostać:zawstydzona/y: Miłego popołudnia

Do góry