reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka dziewczynki :-):-):-)
Ja jeszcze w domku ale już niedługo czas ruszać do pracy :baffled::baffled:
Maja też coś smarkać zaczyna ale mam nadzieję, że na tym się skończy :tak::tak::tak:
Madzienka super, że droga Wam spokojnie minęła i Lenka ładnie ją przespała :tak::tak: jak tam maluszek siostry się miewa? :confused::confused:
Marz zdrówka dla Bartusia :tak::tak: a taki dodatkowy tydzień wolnego myślę że bardzo Ci się przyda :-D;-) ja chyba poproszę Maję żeby się rozchorowała ;-):-p:-p:-D:-D
Patlysia u mnie też dzisiaj pierożki tylko że robione przez teściową :-D:-p
Sunday mi by się przydało zapełnienie lodówki :tak::tak: jak tam Maksio? Poszedł do przedszkola? :confused::confused:

reklama
Witam,
ja dziś w domu siedziałam...nie to żebym odpoczęła:no:rano z Natalką do lekarza...ostre zapalenie gardła, Bactrim i do końca tygodnia w domu:no:a ta dziś rano wstała i była bardzo rozczarowana,że nie idzie do przedszkola:sorry:potem zaliczyłam kurs do apteki,a potem spacer ze Stachem...i tak zrobiła się pora by robić obiad:sorry::baffled:
marz zdrówka dla Bartusia!co powiedział lekarz?
anaconda jak w pracy?jak Maja?
sunday dla Was też zdrowia!
hmmm...coś tu chorobowo się zrobiło,czy mi się wydaje?:sorry:
madzienka super,że wyjazd udany i Lenka współpracowała:tak:pokaż fotki;-)

Witajcie.

Wczoraj Ola nam się na chwilę pochorowała :-( rano wstała i dostała gorączki, przespała się w południe, jak wstała chcieliśmy jej dać jeść, po pierwszej łyżce zwymiotowała, bratowa mi powiedziała co jej dać i po godzinie dziecko zdrowe :-D albo jelitówka albo czymś się zatruła, bo dzień wcześniej byliśmy na urodzinach :no: tam się najadła za dużo słodyczy i może to stąd, dzisiaj została jeszcze w domu na obserwacji :-p ale nic się więcej nie wydarzyło.

W sobotę byłyśmy z Ewą i Natalką w Olimpie, dziewczyny bawiły się świetnie, pani je pomalowała na kotki, napatrzyły się i przywitały z postaciami z bajek, zgarnęły puzzle, bumerangi, cukierki, nam z Ewą też się co nie co dostało :tak: Później pojechałyśmy z Olą na zajęcia Socatots, była bardzo zadowolona, robiła wszystko co trzeba i jak trzeba, wychodzić nie chciała, na koniec dostała jeszcze kupon na fotoksiążkę, więc prezent dla dziadków mamy z głowy :-D

Z gorszych wiadomości to moja Siostra cioteczna, w 4 miesiącu ciąży trafiła do szpitala z powodu krwawienia, a jak sobie przypomnę o naszych znajomych to aż skurczu żołądka dostaję, mam nadzieję że będzie wszystko w porządku i szybko ją wypuszczą.

anaconda zdrówka dla Mai, super że dobrze bawiłaś się na bankiecie

patlysia zrobiłaś mi smaka na pierogi

marz zdrówka dla Bartka

sunday i dla Twojego Maksia też zdrówka

Madzienka super że udał Wam się wyjazd do Warszawy i że Lenka ładnie zniosła podróż, co do Olimpu to nie miałyśmy za bardzo jak się rozejrzeć, duży tłum tam był, buziak dla Lenki na 9 miesiąć

eliza jak Czarek i jego kaszel? zdrówka mu życzę

maltanka szkoda że nie spotkałyśmy się w Olimpie

misia zdrówka dla Natalki, a jak Staś? trzyma się?

mandziula super że Zosia tak ładnie się rozwija, co do ząbków to moja Karolcia zatrzymała się na 4 i wygląda jak królik

Witajcie dziewczynki :-):-)
Już na nogach bo Maja ma na godz.8 do szkoły :tak::tak:
Oj jak ciężko się wstaje o tej porze :baffled::baffled:
Misia zdrówka dla Natalki i oby Stasio się od niej nie zaraził :tak: Ty też sobie zrobiłaś tydzień wolnego ;-);-)
Aneta fajnie weekend spędziłyście :tak::tak: i jak Ola, to było zwykłe zatrucie pokarmowe? :confused::confused::confused: zaciskam kciuki za siostrę cioteczną :tak::tak:
Wiecie jak jest zimno na dworze :szok::szok: chyba zima się zbliża :tak::tak:

Witajcie...ale brzydko za oknem...a od jutro podobno czeka nas skrobanie szybek z rana...

Anaconda widziałąs książke kucharską w Lidlu Nasza oferta - od wtorku, 12.11. - Książeczki kucharskie dla dzieci - Lidl Polska
kupiłam Julci ale jeszcze jej nie dałam ciekawa jestem co ma w środku
Jak Maja??i jej katar??

Aneta jak Ola??

Elizka a Czaruś wybronił się???

Misia zdróweczka dla Was...

Marzenka jak wizyta u lekarza, co dolega B???jesteś na zwolnieniu???
zdróweczka!!!!

Marta buziak dla kawalera!!!!

Mandziulka jak mija wolny dzionek???

miłego dnia

Witajcie.

Z Olą wszystko dobrze, na szczęście było to jednorazowe, podejrzewam że po prostu najadła się za dużo słodkiego, w domu dostaje sporadycznie a na urodzinach zjadła ciasta serniki, wafle słodkie, batony, tort nasączony dobrze alkoholem :szok: bo u nich tak jest zawsze, a ja nie zauważyłam jak w nią wpychają, do tego wcześniej zjadła kotleta z pieczarkami i może to przez pieczarki, nie wiem :sorry:

Marta 100 lat dla Rafałka

Madzienka Ty mnie nie strasz skrobaniem szyb bo to mnie przeraża, książeczek z lidla nie widziałam, ale już mi Maja o nich opowiadała i karze mi jutro iść do lidla i kupić :-D:-D bo jak to stwierdziła, nie może przepuścić żadnej kucykowej książeczki :-D:-D
A co do jej kataru to stoi w miejscu czyli jak z zimna wejdzie do ciepła to trochę jej się leje z noska i na tym się kończy, myślę że po prostu kilka dni tak przechodzi i jej to minie :tak::tak:
Aneta to dobrze że Oli nic nie jest, a takie wpychanie jedzenia to ja skądś znam :crazy::crazy: zawsze jak wracamy od teściowej to Maja narzeka że ją brzuszek boli - ciekawa jestem czemu :crazy::crazy:
Sienio pamiętam o Tobie ;-);-)
Zmykam szykować się do pracy, miłego dnia życzę :-):-)

Ale paskudna pogoda mamy zielone światło na spacery ale w taka pogode to bleee.....My niestety mamy zapalenie krtani z infekcją gónych i dolnych dróg oddechowych...ale walczymy bez antybiotyku...naszczescie goraczki nie ma katar tez zanikl...tylko kaszel albo az....:baffled:

Marta buziak urodzinowy dla Rafałka z Okazji 1.Urodzin!!!!!
Madzienka zwolnienie....widziałam te książeczki wygladaja na ciekawe..
Anaconda miłego dnia w pracy...
Misia zdrowka dla Natalki...
Elza jak Cz???
Aneta o matko z samego czytania az mi nie dobrze a co dopiero to wszystko zjeść...trzymam mocno kciuki za siostrę....a jak czuje się kolezanka co było powodem straty dziecka??
[*]

reklama
Witajcie
U nas kolejny dzień zleciał. Boli mnie głowa i ogólnie padam. :baffled:
Widzę, że sporo dzieciaków choruje.
Pogoda okropna, pada i zimno, ja już dzisiaj wyciągnęłam zimowa kurtkę:tak:

anaconda
no to nieźle poimprezowałaś na bankiecie:sorry:

madzienka fajnie, że wypad do Warszawy udany, oj dla mnie też za wcześnie na te świąteczne dekoracje

sunday w Olimpie nowym ps. zdrówka dla Maksia

marzenka a no ja też bym nie pomyślała, że tak powiem, a tu niestety pracuje mi się coraz gorzej, najgorsze jest to, że przychodzę taka zmęczona do domu, że nic mi się nie chce, (posiedziałam bym trochę dłużej w domu) ;-)zdrówka dla was.

misia zdrówka i dla was

aneta o i wy byłyście w Olimpie, a no szkoda

Do góry