reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
siedzę w domu póki co z dwójką dzieciorów i brak mi czasu:dry:więc wybaczcie:zawstydzona/y:jutro już powinno być lepiej,bo Natalka wyrusza do przedszkola....dziś była na pianinie;-)i wiecie,święta się zaczynają,bo zaczęła grać Lulajże Jezuniu:tak: tu próbka po pierwszej lekcji (nie wiem,czy się otworzy:sorry2:) [video]http://sdrv.ms/I02Nok[/video]

Stasio szaleje...zalicza wypadek za wypadkiem....najpierw Natalka mu pomogła i ma limo na policzku....a potem sam....rozciął wargę,ale ile krwi poleciało:szok:
maltanka i jak tam niechęć do pracy?
anaconda brawa dla Mai za dyktando!
sienio trzymam kciuki by Julkę ominęła jelitówka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-):-)
Oj jak fajnie nie musieć się zrywać nigdzie z rana :tak::tak:
My pospałyśmy do godz.8.30, teraz Maja pisze list do św. Mikołaja a ja piję kawkę przy kompie jak za dawnych dobrych czasów :tak::tak: i niestety nadal furby numerem jeden :sorry2::sorry2:
Zapewne ten dzień bardzo szybko mi zleci i nawet się nie obejrzę a będę musiała wrócić do pracy :szok:
Sienio no kto jak kto ale Ty nie powinnaś mi zazdrościć tych moich "marnych" dwóch dni wolnych :-D:-D:-p oj oby Twoja Jula nie zaraziła się tą jelitówką :szok::szok:
Misia bo tak to jest że jak się siedzi w domu to na wszystko brakuje czasu :tak::tak: zdolną masz córcię :tak:

Witam! ja już pisałam dłuższy czas na forum i mnie znacie na pewno, z powodów prywatnych musiałam zmienić login, niestety:no:
mam nadzieję że każdy mnie skojarzy, mama Oliwierka...

anaconda, moje dziecko dziś się przestraszyło Furbiego w sklepie, ni nie sądziłam że będzie taka jego reakcja...

Ostatnia edycja:
Witajcie
A co tu takie pustki

madzienka gdzie się podziewasz?
misia to ty na l4 teraz, a jak mąż w nowej pracy?
anaconda i jak szybko zleciał dzień?

maltanka i jak tam niechęć do pracy trochę przeszła?

maltanka i jak tam niechęć do pracy?

nie bardzo, oj chodzę bo muszę póki co:-p

i niestety nadal furby numerem jeden :sorry2::sorry2:

u nas też ale już pod choinkę, od Mikołaja mają być śmieciaki, a tego furbiego w realu znalazłam najtaniej

Maltanka życzę aby Twoje plany się zrealizowały i abyś zmieniła prace ale niestety chyba nie ma pracy, która pod każdym względem przynosi pełne zadowolenie zawsze cos jest nie tak i to tylko kwestia jak do tego podchodzimy...
Misia zdrówka....o to Ty już nie masz męża na tygodniu już rozpoczął pracę w nowym miejscu???
Sienio jak powrót do pracy????tak j już od wczoraj też w pracy;-)
Sunday u Mnie jakoś nie ma fascynacji tymi śmieciakami także w ogóle o nich nie słyszałam:baffled:ale fajnie że już masz prezent...Ja lubie dawać ale ten czas zakupow i myslenia co komu to tego już nie:sorry2:
Anaconda i kolejny dzień za Tobą:-)

My już wróciliśmy do naszej codzienności B ok przeszło mu ładnie także zasilił już grupę w żłobku...

Ja dzisiaj nawiedziłam Madzienkęi jej gwiazdy;-) dzieciaki dopiero zasypiają a ja padam na pyszczek:-pchyba się zresetuje przy niczym w TV:-D

Spokojnej nocki życzę

Witam się z kawką:-)
M po przerwie odstawiony do przedszkola, zobaczymy jak długo pochodzi bo w szatni dzieciaki kaszląco smarkające:wściekła/y:
U nas list do Mikołaja już dawno napisany, nie było problemu z wyborem prezentu bo tylko jedną rzecz sobie zażyczył:-D, prezent czeka już w szafie, mam nadzieję że wytrwamy w zdrowiu do Mikołajek:tak:
Zmykam ogarnąć mieszkanko.....

Hejka :-):-)
I po co ten deszcze zaczął padać :sorry2::sorry2:
Ja tylko na chwilkę przywitać się bo w południe idę już po Maję i jedziemy do pulmonologa a do tego czasu muszę obiad zrobić, posprzątać, pranie wstawić itp:tak: oj stanowczo za szybko ten czas leci :szok:

marzenka kiedyś się może spotkamy to pogadamy;-)

anaconda i jak obiad ugotowany, jak wizyta?

justyna jak po przedszkolu? co sobie Michaś zażyczył od Mikołaja

Witajcie
A co tu takie pustki:szok:
My dzisiaj byliśmy u naszej pani dr. z noskiem, kataru nie ma, ale ma trochę powiększone śluzówki w nosku i tak zostało po ospie jeszcze, mamy kropelki do nosa i tak to jest wszystko w porządku. W piątek może się wybierzemy na zakupy Mikołajowe, mam plan podrzucić H do sąsiadki:tak:

Witajcie, komputer coś mi się resetuje i nie chce mi się do niego siadać....musi P go obejrzeć

ale tak w skrócie co u nas....
dzisiaj byliśmy na urodzinach w Bugi...oj zaczyna się już nie posiedzę Lenka chce zwiedzać na czworaka Bugi a wiadomo jak przy urodzinach tam jest...głośno i pełno biegających dzieci...
wczoraj mieliśmy gości, dziękujemy za odwiedziny....
a w poniedziałek byłam na konsultacjach w sprawie gotowości do szkoły...pod względem merytorycznym Jula jest gotowa...na 110pkt zdobyła 106pkt...więc jest dobrze ale i tak jej nie puszczamy do szkoły...przynajmniej na dzień dzisiejszy

Maltanka to super że ze zdrówkiem u was ok....udanych Mikołajkowych zakupów...

Anaconda jak wizyta u pulmunologa???

Misia a jak Wasze zdróweczko??

Elizka gdzie zaginęłaś???

Sienio jak powrót do pracy??i jak ze zdróweczkiem u Was??Antuanet a u Was??

zmykam oglądać Bitwe o Dom, spokojnych nocek

reklama
Witam,
Ja dzisiaj odwiedziłam Leclerc i Rossmanna, w Leclercu tyle zabawek że aż oczy bolą;-)

Maltanka M dostanie od Mikołaja śmieciarkę Rowdy:tak:

Madzienka dużo się u was dzieje:tak:

Anaconda jakie wieści od pulmonologa?

Do góry