reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny!!!!
u nas trochę kiepsko.... dzisiaj Czarek z przedszkola wrócił z biegunką złapał go jakiś wirus... :-:)-:)-( ale chyba to wykrakałam bo wczoraj rozmawiałam z koleżanką i mówiłam że Czarek jeszcze nigdy nie miał jelitówki...

maltanka tak zakładamy jakieś "związki zawodowe" i od razu ruszamy ze strajkami....:-D:-D:-D przynajmniej o weekend 3 dniowy

anaconda super że bankiet się udał i że się wybawiłaś....

madzienka wątpiłaś że Lenka nie wytrzyma podróży....
w Bugi była siostra pani Bogusi... ale ona nic takiego nie mówiła tylko chciała aby ta kobieta napisała jakieś oświadczenie żeby się zabezpieczyć....Ci lekarze to jacyś idioci... chcieli pozwać Bugi że wpuszczają takie "chore" dzieci
będzie Julcia piekła cisteczka wg książki z Lidla... kupiłaś z kucykami Pony???

sunday tak tylko 4 dni ale wiesz że teraz będzie gorący okres.... w listopadzie mamy 2 imprezy "Dzień jabłka" i "Dzień pluszowego misia".... a i czas przygotowywać dzieciaki do jasełek....

marzenka zdrówka dla Bartusia... nie zazdroszczę choroby dziecka... ale wydłużonego "wolnego" bardzo

reklama
Witam,
ja napiszę tylko,że wieczorem Staś dołączył do Natalki (38,7):no::wściekła/y:jutro więc znów przed pracą odwiedzę przychodnię:crazy:
na dodatek dziś śpimy z Natalką u nas w pokoju,bo spółdzielnia remontuje nam balkony:crazy:-nie dość,że skuli płytki:angry:to jeszcze wylali jakąś papę,co śmierdzi gorzej niż po malowaniu mieszkania:wściekła/y:

Witam z rana :-):-)
My już na nogach i niedługo wychodzimy do szkoły :tak:
Maltanka ja już od dawna chodzę w zimowej kurtce tylko takiej krótszej :tak::tak:
Elza i jak dzisiaj Czarujący, ma jelitówkę czy to zwykłe zatrucie? :confused::confused:
Misia o kurcze, jednak Stasio się nie uchronił :-:)-( dużo dużo zdrówka dla Was :tak::tak:
Marz obyście wybronili się bez antybiotyku :tak::tak:

Witam,
coś BB wariuje:no:więc będzie krótko...Staś jest w gorszym stanie niż Natalka...gardło ma okropne...dostał Zinnat na 7 dni...męczy się biedaczek...gorączka od rana nie chciała spadać...dopiero kombinacja ibuprofen i paracetamol zadziałała:no:na wieczór znów gorączka....zobaczymy,jak noc:confused:
aneta jak Karolinka?zbiliście gorączkę?
Elza i jak dzisiaj Czarujący?
madzienka
a czemu milczysz dzisiaj?

Witajcie witajcie...zacznę od życzenia zdróweczka dla wszystkich chorujących i rozkładających się!!!!a sio wirusy!!!

u nas dzisiaj od rana intensywnie...Jula miała występ na przeglądzie piosenki patriotycznej...recytowała wiersz...a mama oczywiście musiała to zobaczyć..(zaparkować na wallenroda o 9 to mega wyczyn!!!!), szybki powrót do domu i trzeba było jakis obiad szykować bo P wraca, więc niedawno siadłam do kompa...- Misia jestem usprawiedliwiona??
;-)

Anaconda kupiłaś książkę...całkiem ciekawa, dużo różnych przepisów na ciasteczka...

Marzenka, Elizka, Sunday jak chłopaki???
Maltanka kiedy H wraca do przedszkola???

Aneta trzymam kciuki....co z Karolinką???

Misia zdróweczka dla Stasia...zinnat a fuj, nie było czegoś lepszego???

Elizka jeszcze ciasteczek z książki nie piekłyśmy...we wtorek robiłyśmy maślane...

spokojnych nocek!!!!

u nas dzisiaj od rana intensywnie...Jula miała występ na przeglądzie piosenki patriotycznej...recytowała wiersz...a mama oczywiście musiała to zobaczyć..(zaparkować na wallenroda o 9 to mega wyczyn!!!!), szybki powrót do domu i trzeba było jakis obiad szykować bo P wraca, więc niedawno siadłam do kompa
wielkie brawa dla Julki...ależ ona zdolna,na tyle uroczystości się przygotować:szok::tak:
...- Misia jestem usprawiedliwiona??
:-D:tak:pewnie:tak:

Misia zdróweczka dla Stasia...zinnat a fuj, nie było czegoś lepszego???

Natalka ma Bactrim i miałam nadzieję,że i Staś jeśli już to na tym skończy...ale niestety dr powiedziała,że jest za słaby na tak silną infekcję:-(

reklama
Do góry