reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, znowu poniedzialek..ja psychicznie nastawiam sie na pobyt P w szpitalu...juz jutro idzie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam.
Widze ze dzis jestem pierwsza.
Ja dzis bede miala urwanie glowy, mam miec gosci oraz hydraulika z administracji.Ale to jeszcze ujdzie. Dzis na 17 mamy z Ayka wizyte kontrolna u dr.Sadurskiej i Eccho_Okarze sie czy ten przewod Botalla (czy jakos tak) sie zamkna czy nie...Mam nadzieje ze sie zamkna.Dziewczyny tak sie boje co dzis uslysze i zobacze na badaniu:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam i milego dnia zycze

Trzymamy kciuki i koniecznie po wizycie pisz co mowila dr

Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00:baffled: zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)

dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?

Gratulacje, my myjemy woda i szczoteczką silikonową

reklama
cześc kobitki

nadulec trzymam kciuki za badania, oby wszystko było dobrze,

maltanka gratuluję synkowego ząbka!!!!

fornetka3 mi myślenie też ciężko idzie:baffled: aż mi czasem głupio bo sie wysłowić nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, albo słów nie pamiętam, ale to podobno przechodzi:-):-D

a co do bezstresowego wychowywania dzieci to ja podobną sytuację jak misia opisała widziałam w mpk w lublinie:tak::tak:

ale mam dzis podły dzień, jakoś tak dziwnie się czuję, ciągle mi się beczeć chce, ech, szkoda gadać

Witam się z Wami "poweekendowo"
Ciżko będzie mi Was nadrobić bo nie było mnie w weekend wyjezdzalismy do rodziców
Nadulec mocno trzymam kciuki aby wszystkie zmiany się cofneły
Maltanka wspólczuje sobotnich gosci i gratuluje postawy rodziców, no i gratuluje zabków. Hubert ma już prawie rok wiec wydaje mi sie ze mozesz zaczac juz mu myc bardzo malutką iloscią pasty np elmex one sa od 1roku
Madzienka niech mąz szybko dochodzi do siebie po operacje i oby przyniosła zamierzony efekt, a tak wogóle to jednak operacja nie skusił się na inn metody?
Anet nie zazdroszcze postawy męża i tesciowej, ja też sobie niewyobrazam zeby wszystko było na mojej głowie ziwazane z dziecmi z domem kuchnią.
My we wrzesniu się pochorawalismy we trojkę jak maezowi było gorzej to mi troche lepiej i na zmianę wtedy sobie pomagalismy a raz rano wstałam i byłam bez sił i M zabrał go na 2-3godz do pracy także po to siebie mamy
Mandziula ja też czasem tak mam że chce mi sie wyc tak bez powodu wiec czasem dobrze się wypłakac mi to pomaga
Fornetka w ciązy bardzo trudno było mi sie skupic zebrac mysli czasem byłąm zakrecona ale to mija

Ostatnia edycja:
cześc kobitki

nadulec trzymam kciuki za badania, oby wszystko było dobrze,

maltanka gratuluję synkowego ząbka!!!!

fornetka3 mi myślenie też ciężko idzie:baffled: aż mi czasem głupio bo sie wysłowić nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, albo słów nie pamiętam, ale to podobno przechodzi:-):-D

a co do bezstresowego wychowywania dzieci to ja podobną sytuację jak misia opisała widziałam w mpk w lublinie:tak::tak:

ale mam dzis podły dzień, jakoś tak dziwnie się czuję, ciągle mi się beczeć chce, ech, szkoda gadać

Z takimi nastrojami mam podobnie...czasem bez powodu, a czasem z błahego ryczeć się chce....to chyba hormony ciążowe:confused::confused:
marz21
masz rację, po to siebie mamy, żeby sobie pomagać:tak::tak:

Dziewczyny czy to normalne ze w ciąży to trudno się skupić nad czymkolwiek. Postanowiłam pość na kurs w weekend ma obrone prac i test ale tak mi sie strasznie nie chce uczyc i cały czas znajduje sobie wymówkę aby robić cos innego tylko nie mauka ale moj M stara sie mnie zmobilizować choć wcale nie jest łatwe.

fornetka to normalne:tak: mi to ostatnio coś wogóle się nie chce uczyć. a co studiujesz?

a mi też dzisiaj coś nie bardzo. słyszałam jak w radiu mówili, że dzisiaj jest najgorszy dzień tego roku:sorry2: czyżby mieli rację:baffled:

a mi Hubert spał dzisiaj 2,5 h:szok: nigdy mu się to nie zdarzało. zaraz idziemy obiad kończyć:tak:

reklama
Do góry