reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Co to znaczy zapowietrzyl sie??:confused:

piosenka nie za bardzo dla dzieci, a jemu się spodobała:baffled:

Sundey my mamy dizla i do filtra paliwa dostało się powietrze, tzn. w baku jest pompa paliwa, która podaje paliwo do takiego zbiorniczka który też jest w baku, dalej pompa wtryskowa pobiera paliwo ze zbiorniczka przez filtr paliwa (tam gdzie dostało się powietrze). no i w tym momencie pompa nie pobiera tego paliwa. M musi to odpowietrzyć i mam nadzieję, że to tyle niespodzianek.

reklama
Sundey my mamy dizla i do filtra paliwa dostało się powietrze, tzn. w baku jest pompa paliwa, która podaje paliwo do takiego zbiorniczka który też jest w baku, dalej pompa wtryskowa pobiera paliwo ze zbiorniczka przez filtr paliwa (tam gdzie dostało się powietrze). no i w tym momencie pompa nie pobiera tego paliwa. M musi to odpowietrzyć i mam nadzieję, że to tyle niespodzianek.

sam da rade to zrobic?

Madzienka niech mąz szybko dochodzi do siebie po operacje i oby przyniosła zamierzony efekt, a tak wogóle to jednak operacja nie skusił się na inn metody?

Oj juz nie wspominam ta batalię o serwinke...nie to nie...w środe potną mu nózke:sorry2::sorry2::sorry2:

maltanka z tym najgorszym dniem w roku to chyba prawda:tak::tak:

napisałam mu listę to może kupi mi wszystko,kiedyś posłałam małża po 3 rzeczy do sklepu, bez listy,kupoił 3 ale zupełnie inne niz chciałam;-):dry:

:-D:-D:-D:-D:-D

tez mam chwilke.....a ja tam lubie sama siedziec w domu,taka fajna cisza wtedy:-D
W zalaczniku wklejam fotki miich panien....jedna czyta ostro...a druga w stroju "śniezynki",to na bal choinkowy....:-D

ślicznotki

Witam
Oj mrozi nas zima w tym roku, -10st.C i do tego wiatr, dobrze że M Maję do przedszkola zaprowadził:tak::tak::tak:
Anet śnieżynka piękna, a mała czytelniczka to do schrupania:tak::tak::tak:
Maltanka oby mąż nareperował auto:tak::tak::tak:
Fornetka ja wiem że się nie chce, ale lepiej teraz weź się do nauki bo po urodzeniu dziecka to czasu nie będzie:no::no::no:

to ja się jako pierwsza witam:-):-)
w trochę lepszyn humorze, aczkolwiek małż znowu sobie na cały dzień pojechał:-:)-(

anet15 diewczynku super, śnieżynka śliczniutka a mała, cóż nie ma to jak gazetka z rana;-);-)

Marta nie daj sie zimie, ale pewnie grzaniec pomógł, widzę że prykra uroczystość cię spotkała:-(

Madzienka trzymamy kciuki za operację męża

Witam sie....:-)
Dzieki dziewczynki za mile slowa o moich corach:tak:...
Ja tez narazie sama w domku,maz pojechal do chirurga na kontrol(jeszcze z tym palcem),ciekawe czy dostanie jeszcze zwolnienie,czy do pracy juz?:confused:
Madzienka,zdrowka dla meza,niech szybko do ciebie wraca z tego szpitala....
Anaklim,pewnie juz tuli Ignasia i dlatego sie nie odzywa,no bo ile mozna w ciazy chodzic....

A mi dzis juz lepiej,az zyc sie chce....ale za to w kuchni balagan,ze ho,ho....bo jak mnie zbraknie,to nawet pozmywac nie ma kto....

Ostatnia edycja:
witajcie

ale zimno brr...

kończę właśnie śniadanko i miałam się wybrać do sklepu, ale jeszcze dziś na obiad coś tam mam, a nie chce mi się małego ubierać i wystawiać nosa na taki ziąb.

Fornetka ja wiem że się nie chce, ale lepiej teraz weź się do nauki bo po urodzeniu dziecka to czasu nie będzie:no::no::no:

no dokładnie formetka ja wiem to po sobie:tak:

mandziula a ja widzę w sówaczku że równo 3 tygodnie Ci zostało:-)

reklama
oj widzę że mnie Anakonda wyprzediła dzisiaj:-D:-D

maltanka ja tam mam ciągle nadzieję że uda mi się troszke wcześniej urodzić, strasznie mi już ciężko, a tu jeszcze tyle czasu...

snieg u mnie zaczą padać, a miałam na spacer iść:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry