maltanka
Fanka BB :)
włączyłam radnio centrum i właśnie leci mojego dziecka piosenka. a ten tańczy. nie mogę Hubert zamiast coś dla dzieci woli muzykę alternatywną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!! I daj znać, jak było.Witam.
Widze ze dzis jestem pierwsza.
Ja dzis bede miala urwanie glowy, mam miec gosci oraz hydraulika z administracji.Ale to jeszcze ujdzie. Dzis na 17 mamy z Ayka wizyte kontrolna u dr.Sadurskiej i Ecchkarze sie czy ten przewod Botalla (czy jakos tak) sie zamkna czy nie...Mam nadzieje ze sie zamkna.Dziewczyny tak sie boje co dzis uslysze i zobacze na badaniu
Pozdrawiam i milego dnia zycze
Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00 zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)
dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?
a poza tym to samochód nam rano nie odpalił może paliwo przymarzło, ale gorsze mrozy były i palił
nadulec nie martw się będzie dobrze
sundey a czemu to tak z herbatką
anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru
maltanka współczuję gości, jak można tak wychowywać dziecko? Wiadomo, co potem z takiego "bezstresowo" wychowanego dziecka wyrośnie Mój brat kiedyś przytoczył opowieść kolegi, który jechał w pełnym pociągu właśnie z takim dzieckiem. Dziecko darło się, szarpało ludzi za włosy...a matka zupełnie nie reagowała. Jakiś młody chłopak (może student) wysiadając na swojej stacji w końcu nie wytrzymał, wyjął gumę do żucia z ust i przykleił na czoło temu dziecku. Wtedy matka się oburzyła: co Pan robi?? Student: Też jestem bezstresowo wychowany. I wyszedł. Może metoda niezbyt godna pochwalenia, ale może dała matce do myślenia;-);-)
A próbowałaś podłączyć samochód pod prostownik?
też słyszałam tą opowieść, swoją drogą to ciekawe czy prawdziwa
a co do samochodu to nie próbowałam, bo tu nie chodzi o prąd trzeba go rozgrzać. M do mnie dzwonił i się śmiej żebym go wzięła do domu i do łóżka położyła. zaraz jak Hubert mi uśnie idę zobaczyć. może odpali
Maltanka,gratuluje zabkow u synia...Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00 zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)
dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?
anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru
Witam Dziewczyny !!!Ja już z reala wróciłam, choinkę do piwnicy wyniosłam i przydałoby się trochę odkurzyć ale to zaraz bo teraz kawkę sobie zapodam