reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie w poniedziałek!!!:-)
Weekend tak zabiegany był, że nie miałam czasu nawet włączyć kompa, ale mam nadzieję, że zaraz nadrobię wieści od Was....:tak::tak:ale w końcu w dwóch pokojach mamy założone karnisze i firanki:-):-)<jupi> , bo od listopada okna były gołe:baffled::baffled:
No a dzisiaj po południu czekam na księdza...
maltanka współczuję gości, jak można tak wychowywać dziecko?:szok::szok: Wiadomo, co potem z takiego "bezstresowo" wychowanego dziecka wyrośnie:baffled::baffled: Mój brat kiedyś przytoczył opowieść kolegi, który jechał w pełnym pociągu właśnie z takim dzieckiem. Dziecko darło się, szarpało ludzi za włosy...a matka zupełnie nie reagowała. Jakiś młody chłopak (może student) wysiadając na swojej stacji w końcu nie wytrzymał, wyjął gumę do żucia z ust i przykleił na czoło temu dziecku. Wtedy matka się oburzyła: co Pan robi?? Student: Też jestem bezstresowo wychowany. I wyszedł. Może metoda niezbyt godna pochwalenia, ale może dała matce do myślenia;-);-)
Witam alex21 na forum:-):-)

Witam.
Widze ze dzis jestem pierwsza.
Ja dzis bede miala urwanie glowy, mam miec gosci oraz hydraulika z administracji.Ale to jeszcze ujdzie. Dzis na 17 mamy z Ayka wizyte kontrolna u dr.Sadurskiej i Eccho_Okarze sie czy ten przewod Botalla (czy jakos tak) sie zamkna czy nie...Mam nadzieje ze sie zamkna.Dziewczyny tak sie boje co dzis uslysze i zobacze na badaniu:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam i milego dnia zycze
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!!:tak::tak::tak::tak: I daj znać, jak było.
Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00:baffled: zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)

dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?

a poza tym to samochód nam rano nie odpalił:baffled: może paliwo przymarzło, ale gorsze mrozy były i palił:baffled:

nadulec
nie martw się będzie dobrze:tak:
sundey a czemu to tak z herbatką:-p
anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru:tak:

GRATULUJĘ JEDYNEK!!!!:tak::tak::tak::tak:
A próbowałaś podłączyć samochód pod prostownik?

maltanka współczuję gości, jak można tak wychowywać dziecko?:szok::szok: Wiadomo, co potem z takiego "bezstresowo" wychowanego dziecka wyrośnie:baffled::baffled: Mój brat kiedyś przytoczył opowieść kolegi, który jechał w pełnym pociągu właśnie z takim dzieckiem. Dziecko darło się, szarpało ludzi za włosy...a matka zupełnie nie reagowała. Jakiś młody chłopak (może student) wysiadając na swojej stacji w końcu nie wytrzymał, wyjął gumę do żucia z ust i przykleił na czoło temu dziecku. Wtedy matka się oburzyła: co Pan robi?? Student: Też jestem bezstresowo wychowany. I wyszedł. Może metoda niezbyt godna pochwalenia, ale może dała matce do myślenia;-);-)

A próbowałaś podłączyć samochód pod prostownik?

też słyszałam tą opowieść, swoją drogą to ciekawe czy prawdziwa:confused:

a co do samochodu to nie próbowałam, bo tu nie chodzi o prąd:no: trzeba go rozgrzać. M do mnie dzwonił i się śmiej żebym go wzięła do domu i do łóżka położyła. zaraz jak Hubert mi uśnie idę zobaczyć. może odpali

też słyszałam tą opowieść, swoją drogą to ciekawe czy prawdziwa:confused:

a co do samochodu to nie próbowałam, bo tu nie chodzi o prąd:no: trzeba go rozgrzać. M do mnie dzwonił i się śmiej żebym go wzięła do domu i do łóżka położyła. zaraz jak Hubert mi uśnie idę zobaczyć. może odpali

To trzymam kciuki, żeby odpalił:tak::tak:ja przez 5 lat jeździłam nastoletnim samochodem (jak sprzedawałam to miał 15 lat) i zazwyczaj w zimie po parę razy musiał być ładowany, bo nie odpalał....najgorzej jak akurat trzeba było jechać do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a przecież pod Lublin MPK nie jeździ w przyzwoitych godzinach, no a jeśli jeździ to raz na godzinę lub rzadziej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00:baffled: zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)

dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?

anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru:tak:
Maltanka,gratuluje zabkow u synia...
A maz ostatnio siedzi na forum o,ogrzewaniu,bo zamierza piec przerabiac do centralniego,czy cos tam w tym stylu...a jak bym mu mala zaniosla,to zaraz jej sie nudzi tak siedziec i plakalaby,to nie wiem czy bym wtedy zasnela jak bym slyszala ze placze...a tatus przeciez nie mial by czasu sie z nia pobawic,bo ma wzane sprawy....:baffled::baffled::baffled:
a co do zebow,to kup mu jakas paste,dla malych dzieci....nie bedzie chcial myc?

Misia,dobra ta opowiesc z tym studentem...hi,hi....

Ja już z reala wróciłam, choinkę do piwnicy wyniosłam i przydałoby się trochę odkurzyć ale to zaraz bo teraz kawkę sobie zapodam:tak::tak::tak:

reklama
Ja już z reala wróciłam, choinkę do piwnicy wyniosłam i przydałoby się trochę odkurzyć ale to zaraz bo teraz kawkę sobie zapodam:tak::tak::tak:
Witam Dziewczyny !!!
w poniedziałkowe popołudnie
nadulec mam nadzieje ze badania i wizyta u lekarza będzie ok,
anet15 mam nadzieje że szybko przejdzie i dziewczynki tego nie złapią.
maltanka gratulacje dla Huberta 4 rąbki to już coś.

Nie wiem czy ciśnienie spadło ale nie mogłam wstać z łóżka dzisiaj, widzę ze weekend obfitował w gości. U mnie trochę odwrotn ie to my w sobote u znajomych a w niedziele na urodzinach. Ale juz czas wracać do rzeczywistości. Dziewczyny czy to normalne ze w ciąży to trudno się skupić nad czymkolwiek. Postanowiłam pość na kurs w weekend ma obrone prac i test ale tak mi sie strasznie nie chce uczyc i cały czas znajduje sobie wymówkę aby robić cos innego tylko nie mauka ale moj M stara sie mnie zmobilizować choć wcale nie jest łatwe.

Do góry