reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka z tym najgorszym dniem w roku to chyba prawda:tak::tak:

napisałam mu listę to może kupi mi wszystko,kiedyś posłałam małża po 3 rzeczy do sklepu, bez listy,kupoił 3 ale zupełnie inne niz chciałam;-):dry:

reklama
tez mam chwilke.....a ja tam lubie sama siedziec w domu,taka fajna cisza wtedy:-D
W zalaczniku wklejam fotki miich panien....jedna czyta ostro...a druga w stroju "śniezynki",to na bal choinkowy....:-D

Hej girls.
Boshhhe jak zimno...... namarzłam się dzisiaj jak gupia w pracy.

Mój Filipciuch wczoraj miał ciężkie popołudnie, obżygańsko było na całego. :-:)-:)-( Dzisiaj znowu zdrów jak rybka, nie wiem już co się z nim dzieje. :dry: Planowałam, że najpóźniej w czwartek wyślę go do przedszkola bo w piątek uroczystość dla babć i dziadków, a moje dziecię wierszyk mówi. A teraz to już sama nie wiem co z nim robić.

Z pozytywnych wieści - oceny wystawione. Od jutra zaczyna mi się maratonik z radami ale wszystko do przeżycia. Pocieszam się, że już bliżej niż dalej.

anet ale masz cudną śnieżynkę. :-D:-D:-D:-D I jak czytelni Ci rośnie!

Cze ktoś ma jakieś wieści od anaklim????

Zmykam. Obiecałam, że będziemy dziś robić z Filipkiem serduszka z masy solnej dla babć i dziadków.

anet15 hej ale masz sliczne panienki-a jak malutka czyta!!!!!:-)

maltanka a do jakiej piosenki tanczyl!?Moje dziecko lubi piosenke-nie wiem czy kojarzycie piosnke Road the heell -czy jakos tak!:-D

Na studia się nie dostałam chciałam iść na podyplomowe projektowanie wnętrz, wiec w zamian za to poszłam na kurs do wawy na ten sam kierunek projektowanie wnętrz i teraz mam obronę pracy dyplomowej, ale krew mnie zalewa tak mi to idzie.Wiem ze to ostatnia rzecz ale tak mi się jest trudno zmusić ze szok.

Na studia się nie dostałam chciałam iść na podyplomowe projektowanie wnętrz, wiec w zamian za to poszłam na kurs do wawy na ten sam kierunek projektowanie wnętrz i teraz mam obronę pracy dyplomowej, ale krew mnie zalewa tak mi to idzie.Wiem ze to ostatnia rzecz ale tak mi się jest trudno zmusić ze szok.

chcesz juz gniazdko rodzinne wic a nie uczyc sie!:-):-):-)

maltanka a do jakiej piosenki tanczyl!?Moje dziecko lubi piosenke-nie wiem czy kojarzycie piosnke Road the heell -czy jakos tak!:-D

sundey Strachy na Lachy "Żyję w kraju"

anet śliczna śnieżynka i czytelniczka również:tak: mój Hubert jak na razie najwięcej czasu spęcza na ogladaniu książeczek. Czasami nawet weźmie moje i przewraca kartki (a tam przecież sam tekst:baffled:)

fornetka dasz radę:tak:

a ja mam wnerwa. samochód mi nie pali, zapowietrzył się. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że to tylko to i M jutro się z tym upora.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry