reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
anet a może to jeszcze skutki szczepienia, mojego Huberta tak około tygodnia po szczepieniu trzymało marudzenie.

Marta Ty to masz dobrze. Mój M siedzi właśnie przed komputerem, no i wołam żeby mi zrobił kawę, tak z 10 razy może, no to mi mówi, że on nie umie, sama sobie w końcu zrobiłam
Maltanka,byc moze ze to jeszcze po szczepieniu...bo wczoraj juz bylo ok:-)
A co do mezow,to mam dokladnie to samo...hi,hi....w kuchni to jedynie wode w czajniku umie zagotowac i jajka usmazyc:baffled:,ale dla siebie tylko:sorry2:
Witam.
Widze ze dzis jestem pierwsza.
Ja dzis bede miala urwanie glowy, mam miec gosci oraz hydraulika z administracji.Ale to jeszcze ujdzie. Dzis na 17 mamy z Ayka wizyte kontrolna u dr.Sadurskiej i Eccho_Okarze sie czy ten przewod Botalla (czy jakos tak) sie zamkna czy nie...Mam nadzieje ze sie zamkna.Dziewczyny tak sie boje co dzis uslysze i zobacze na badaniu:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam i milego dnia zycze
Nadulec,bedzie dobrze,nie martw sie na zapas.....

A teraz witajcie...
Wczoraj nie mialam sily zeby do was zajzec,bo dopadl mnie jakis wirus,zoladek mnie strasznie bolal i w kiszkach jezdzilo.....ale to najpewniej tesciowa przywlekla do domu,bo byla w odwiedzinach u swojej corci, a u nich w domu wiekszosc miala jelitówke....no i teraz mnie dopadlo,ale oczywiscie nawet polezec nie moglam,bo Karolina sie nie mial kto zajac....maz na kompie caly dzien siedzial,nawet nie zapytal czy ja wziasc odemnie,a tesciowa w Dupce miala(za przeproszeniem),nawet nie spytala czy mamy co jesc,tylko sama musialam obiad robic:baffled:...ale coz przywyklam do tego ze u nas w domu mi tylko nie wolno chorowac:no:
Dzis jeszcze tez mnie napiernicza ten zoladek....mam nadzieje ze dziewczynki sie nie zaraza odemnie....bo Gosia w sobote ma choinke i znow by nie poszla,a juz andrzejki miala zawalone,bo tez chora byla.....

Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00:baffled: zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)

dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?

a poza tym to samochód nam rano nie odpalił:baffled: może paliwo przymarzło, ale gorsze mrozy były i palił:baffled:

nadulec
nie martw się będzie dobrze:tak:
sundey a czemu to tak z herbatką:-p
anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru:tak:

Witam
Dzisiaj na dworku ciepło tylko nadal wiatrzysko hula:sorry2::sorry2:
Ja z rana byłam już w przychodni oddać kupkę do analizy a teraz jestem w trakcie rozbierania choinki:tak::tak::tak:
Anet współczuję jelitówki i szkoda że nikt ci nie chce pomóc w tym czasie bo wiem jak to osłabia organizm
Nadulec trzymamy kciuki żeby badanie wyszło dobrze:tak::tak:
Ja dziś do reala muszę skoczyć - a tak mi się nie chce:-:)-:)-(
Maltanka ja w tym wieku myłam Mai ząbki samą wodą

anet15 zdrówka!!!!!
maltanka Herbatka zamiast kawki dlatego bo obudzilam sie z bólem brzucha!:-(
anaconda27 ja tez musze na dniach choinkę rozebrac, wiecej miejsca bedzie i nie trzeba bedzie tak uwazac na nia.:-)

maltanka Herbatka zamiast kawki dlatego bo obudzilam sie z bólem brzucha!:-(

ojej sundey biedna Ty dzisiaj, oby szybko przeszło.

a mnie coś też boli brzuch ostatnio, tak na samym dole, nawet tu już gdzie są kości. (a ciąży teź mnie tak bolało) nie wiem czy to od noszenia Huberta:confused: jak się zchylam do niego i podnoszę to najbardziej czuję. dzisiaj myślałam, że już nie wstanę.

reklama
Do góry