reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
anet a może to jeszcze skutki szczepienia, mojego Huberta tak około tygodnia po szczepieniu trzymało marudzenie.

Marta Ty to masz dobrze. Mój M siedzi właśnie przed komputerem, no i wołam żeby mi zrobił kawę, tak z 10 razy może, no to mi mówi, że on nie umie, sama sobie w końcu zrobiłam
Maltanka,byc moze ze to jeszcze po szczepieniu...bo wczoraj juz bylo ok:-)
A co do mezow,to mam dokladnie to samo...hi,hi....w kuchni to jedynie wode w czajniku umie zagotowac i jajka usmazyc:baffled:,ale dla siebie tylko:sorry2:
Witam.
Widze ze dzis jestem pierwsza.
Ja dzis bede miala urwanie glowy, mam miec gosci oraz hydraulika z administracji.Ale to jeszcze ujdzie. Dzis na 17 mamy z Ayka wizyte kontrolna u dr.Sadurskiej i Eccho_Okarze sie czy ten przewod Botalla (czy jakos tak) sie zamkna czy nie...Mam nadzieje ze sie zamkna.Dziewczyny tak sie boje co dzis uslysze i zobacze na badaniu:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam i milego dnia zycze
Nadulec,bedzie dobrze,nie martw sie na zapas.....

A teraz witajcie...
Wczoraj nie mialam sily zeby do was zajzec,bo dopadl mnie jakis wirus,zoladek mnie strasznie bolal i w kiszkach jezdzilo.....ale to najpewniej tesciowa przywlekla do domu,bo byla w odwiedzinach u swojej corci, a u nich w domu wiekszosc miala jelitówke....no i teraz mnie dopadlo,ale oczywiscie nawet polezec nie moglam,bo Karolina sie nie mial kto zajac....maz na kompie caly dzien siedzial,nawet nie zapytal czy ja wziasc odemnie,a tesciowa w Dupce miala(za przeproszeniem),nawet nie spytala czy mamy co jesc,tylko sama musialam obiad robic:baffled:...ale coz przywyklam do tego ze u nas w domu mi tylko nie wolno chorowac:no:
Dzis jeszcze tez mnie napiernicza ten zoladek....mam nadzieje ze dziewczynki sie nie zaraza odemnie....bo Gosia w sobote ma choinke i znow by nie poszla,a juz andrzejki miala zawalone,bo tez chora byla.....

Witajcie!coś mi moje dziecie od 3 dni wstaje o 6.00:baffled: zawsze spał do 7.00.
aha i mamy już 4 zęby wszystkie jedynki są.:-)

dziewczyny czym w tym wieku dziecku zęby myć, samą wodą, rumiankiem? czym wy myjecie?

a poza tym to samochód nam rano nie odpalił:baffled: może paliwo przymarzło, ale gorsze mrozy były i palił:baffled:

nadulec
nie martw się będzie dobrze:tak:
sundey a czemu to tak z herbatką:-p
anet oby dziewczynek nie wzięło. A co ten Twój M tak robił na komput. cały dzień. Mój czasami jak się zasiedzi, a ja mam coś zrobić to niosę mu małego na kolana i nie ma wyboru:tak:

Witam
Dzisiaj na dworku ciepło tylko nadal wiatrzysko hula:sorry2::sorry2:
Ja z rana byłam już w przychodni oddać kupkę do analizy a teraz jestem w trakcie rozbierania choinki:tak::tak::tak:
Anet współczuję jelitówki i szkoda że nikt ci nie chce pomóc w tym czasie bo wiem jak to osłabia organizm
Nadulec trzymamy kciuki żeby badanie wyszło dobrze:tak::tak:
Ja dziś do reala muszę skoczyć - a tak mi się nie chce:-:)-:)-(
Maltanka ja w tym wieku myłam Mai ząbki samą wodą

anet15 zdrówka!!!!!
maltanka Herbatka zamiast kawki dlatego bo obudzilam sie z bólem brzucha!:-(
anaconda27 ja tez musze na dniach choinkę rozebrac, wiecej miejsca bedzie i nie trzeba bedzie tak uwazac na nia.:-)

maltanka Herbatka zamiast kawki dlatego bo obudzilam sie z bólem brzucha!:-(

ojej sundey biedna Ty dzisiaj, oby szybko przeszło.

a mnie coś też boli brzuch ostatnio, tak na samym dole, nawet tu już gdzie są kości. (a ciąży teź mnie tak bolało) nie wiem czy to od noszenia Huberta:confused: jak się zchylam do niego i podnoszę to najbardziej czuję. dzisiaj myślałam, że już nie wstanę.

reklama
Do góry