reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczornie
elizka odpoczywaj po zebraniu i zbieraj siły na jutro
justyna oby niepodzianka sie udała
i najlepsze życzenia dla Michałka!!!!!!!!
madzienka jak po baaseniku????

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!
kto się jutro jeszcze do BUGI wybiera???
my dotrzemy pewnie tak między 11 a 12 w zależności jak się moja królewna wyśpi, bo nie chcę zęby mi jęczała przez cały czas....
elizka mam coś dla ciebie:tak::tak: karlita i dla was też coś przyniosę:tak::tak:

reklama
Witajcie po długiej nieobecności ale tyle się w międzyczasie działo, że w ogóle nie było czasu na pisanie- mieszkanie niestety musiało przejść remont kapitalny w dodatku na nasz koszt:-:)wściekła/y: no ale czego sie nie robi żeby mieszkać już samemu:tak:w przyszłym tygodniu wprowadzamy się już także jestem happy:-D no ale znowu będę odcięta od świata bo nie ma tam jeszcze internetu...
Emilka jest już bez gipsu i na dwutygodniowym zwolnieniu...

aluśka oby czas w pracy szybko Ci zleciał
madzieńka jak po basenie?
justyna oby niespodzianka się udała:tak:
misia jak dzieciaki? pusciło ich troszkę to przeziębienie?

Mi Kuba coś się zasmarkał ale w ruch poszły witaminki i widzę, że już mu przechodzi powoli :)) a w dodatku mój Mały podrywacz już chodzi:tak:

i to tyle było by z dobrych wieści , bo od wczoraj chodzę taka zdenerwowana/zestresowana, że szok- okazało się, że u Jarka w pracy każą im przechodzić na własną działalność albo ich pozwalniają.... i jak zwykle jak już w miarę wyszliśmy na prostą musi się coś popsuć...:wściekła/y::no:

Dziewczyny udanego spotkania w Bugi, z miłą chęcią kiedyś do Was dołączę ale dla mnie to wyprawa tak jak dla Karlity:-D i szczerze Wam powiem, że tęsknię za Lublinem...

No to się wyżaliłam...

Miłego dnia :-):)

Witam. My juz po sniadanku, a teraz chlopaki ukladaja klocki... Krystek przyniosl mi swoja budowle mowiac, ze to dla mnie zrobil:-):tak:
Justyna: Jeszcze sie nad przedszkolem Krystka nie zastanawialismy, na razie do Naleczowa bedzie chodzic.
aluśka :); Pewnie wszystko Ci sprawnie pojdzie w pracy:tak:

Dziewczyny udanego spotkania w bugii... na pewno bedzie:tak:

Witajcie z rana :-):-):-)
My odpadamy z Bugi bo Maja siedzi i ogląda na teletoon-ie 4 sezon Kucyków i nawet jej nie w głowie sala zabaw :-:)-( mam nadzieję że zorganizujemy jakieś wieczorne wyjście to wtedy będę chętna jak najbardziej :tak::tak:
Justyna udanej imprezki niespodziankowej :tak::tak:
Elza o kurcze ale się wczoraj nasiedziałaś w pracy :szok::szok::szok: mam nadzieję, że to ostatnie takie długie posiedzenie :tak::tak:
Patlysia może wcale Twój m nie straci na przejściu na własną działalność, życzę Ci tego z całego serca :tak::tak: a czemu Emisia miała założony gips bo ja nie w temacie? :confused::confused:
Aluśka oby dzień w pracy szybko minął :tak::tak:
Sunday a co u Ciebie, jak w nowej pracy? :confused::confused:

Anaconda a jednak:-D:-Dale powiem i ze z Maja to ty ie już po sala zabaw nie narodzisz:-)
Justlyna ale fajna niespodzianke zykujeie powodzenia oby się udała....B fakt odzil 10 m-y ale i ale Cały sierpień wolny a takie dziei szybko zapominają i on szedł jakby pierwszy raz..ale na pewno nie jest to bez znazenia:-)
Elza dobrze ze zebranie mialas w piatek to przynajmniejw weekend odsapniesz i napierzesz sil:-)
Patlysia super ze się przeprowadzaie a dla M może nie musi oznazać zmian na gorsze...
Aluska miłego dnia w pray;-)

Miłej soboty

hej dziewczyny dzięki za spotkanie w Bugi było jak zawsze super

karlita super było się spotkać ostatni raz widziałam Cię chyba w chacie jak dziewczyny były jeszcze brzuchate...
Gabrysia Twoja to prawdziwa modelka...a Norbuś jaki już duży...super dzieciaki

mandziula jeszcze raz dziękuje za komin... i czekam na kolejne Twoje arcydzieła
Zosieńka jest przeurocza...

madzienka normalnie gul poszedł jak Cię zobaczyłam Ty mulatko.... szkoda że Lenki nie zabrałaś:-:)-:)-(

atali dzielnie się trzymasz musisz po tych fugach dzisiaj okna umyć to jutro coś się może ruszy :-):-)

anaconda szkoda że Cię nie było... koniki pony zwycięzyły a trzeba było wyłączyć prąd jak mówiła madzienka

marzenka masz rację że teraz ja jako nauczyciel nie wiele mogę powiedzieć rodzicowi ale to zjawisko myślę występujące tylko w moim przedszkolu bo dyr boi się że rodzice przeniosą dziecko do innego przedszkola ale potem będzie to wina przedszkola że nie zauważyło problemu
super że Bartuś już taki dzielny... szybko się zaadaptował...
jak Twoje zdrówko????

sunday szkoda że nie dojechałas do Bugi jakos się umówimy z tym kalendarzem... a Ty tymczasem skrobnij jak tam w pracy jakie dzieciaki fajne???

motylla a jak wracacie do Lublina to chłopaki będą chodzić do przedszkola???? i gdzie????
a mieszkanie znowu wynajmujecie???

justynka super niespodziankę szykujesz.... a tort sama robisz????
dyr została ta sama bo ja zmieniłam tylko placówkę ale ta sama firma a rodzice wszędzie się znajdzie ktoś roszczeniowy

patlysia a gdzie to wasze nowe mieszkanko???

miłej soboty życzę...

Witam ponownie:tak:

Dzień w pracy nawet szybko mi zleciał bo o 15 już jechałam się rozliczać... więc nie jest źle biorąc pod uwagę ze o 9.00 zaczęłam:rofl2:

Eliza
pozwolę sobie za Paulinę odpowiedzieć może się na mnie nie pogniewa:rofl2:
mieszkanie kupują nie będą wynajmować:tak:
Fajnie ze spotkanie w Bugii udane było:-)
Patlysia ja też coś nie w temacie jestem czemu Emilka miała gips:zawstydzona/y:
Ale kombinują u Twojego męża w pracy :crazy:
Anaconda Majeczka jeszcze lubi koniki Little Pony?...mojej Amandzi już entuzjazm do koników minął i teraz woli Monster High...ostatnio kupiłam jej jedną Abbey Bominable to nawet Martynka która dostała syrenkę stwierdziła ze chce MH:rofl2:

Dziewczyny fajnie że spotkanie w Bugi udane ale nie mogło być inaczej :tak::tak::tak:
Aluska ja to mam wrażenie że mojej Mai to te kucyki nigdy nie przejdą, z Włoch przywiozłam jej maskotkę Twilight i to był "najlepszy prezent na świecie" jak to stwierdziła, śpi z nią codziennie i nawet do szkoły chce zabierać :-D:-D widzę, że w pracy coraz lepiej Ci idzie :tak::tak:
Marz masz chyba rację, ja to już po salach zabaw się nie nachodzę :-D:-D:-p:-p jeszcze gdyby może była tam jakaś jej koleżanka to by poszła :sorry::sorry:
Elza Maja zbyt spostrzegawcza i nie przeszłoby wykręcenie korków bo kazałaby dzwonić na pogotowie energetyczne :tak::tak::-D:-D
My jutro do teściowej na obiad jedziemy ale jak widzicie wprowadzam nowe zasady i jedziemy tylko na kilka godzin a nie na jakieś tam spania ;-);-):-p:-p

reklama
Witajcie w sobotni wieczór....
dzięki za dzisiejsze spotkanie...

Nasz wczorajszy wypad na basen bardzo udany...wg pani Justyny Lenka to kopia Julki nawet patrząc na zachowanie w wodzie:-D

Anaconda szkoda że nie dołączyłaś do nas..

Elizka każdy byłby opalony po dwóch tygodniach w raju;-)

Karlita udanego wieczorku z mężowym:tak:

Marz zdróweczka, od poniedziałku wracasz do pracy??

Patlysia co z Emilką?co za gips??

Jak zdróweczko naszych chorowitków???

Do góry