reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
u nas leniwa sobota...zaliczyliśmy jedynie spacerek do Maca;-)szkoda mi Bugi i basenu wczorajszego,ale cóż zrobić ze zdechlakami:confused2:o dziwo póki co oboje śpią:tak:nie wiem tylko co robić ze Stachem...poza kaszą i zupami, tudzież paluszkami odmawia jedzenia...drugiego dania nie,jajka nie...nawet nie spróbuje:wściekła/y:a na siłę-wypluwa...jabłko starte,bo inaczej nie zainteresuje się:no:no teraz to wiem,że katar mu utrudnia...ale coś będzie musiał jeść:confused2:
super,że spotkanie w Bugi udane....ale nie mogło być inaczej:-D
anaconda sprytną masz córkę...no z nią to do Bugi już nie pochodzisz....więc czas się potarać:-p

reklama
Witam w piękną słoneczną niedzielę :-):-)
My zaraz szykujemy się d teściowej, no i do lasu bo trzeba nazbierać kasztanów i żołędzi do szkoły :tak::tak:
Mamuśki wszystkich dziewczynek - wyszedł nowy film Barbie :tak::tak: - właśnie Maja go ogląda :tak::tak:

Witam się wieczorowa pora!!!!Laba się konczy jutro czas wracac do pracy....jedno wyleczyłam a teraz po prostu mam klasyczne objawy przeziębienia...oby dzieciaki utrzymały się w zdrowiu....M już spi B słysz jeszcze walczy to jest zawodnik:sorry:a ja czekam na deserek kt P miał nam zrobić M już nie doczekal:-p

Anaconda o widze ze zaczynasz naprawdę wprowadzać duże zmiay w domu wyjazdy do teściowej bez noclegu fiu fiu:-D
Madzienka no to super ze zajecia na basenie dobrze rokuja i oby tak zostało...
Elza pochwal się kominem od Mandziulki;-)
Sunday co u Ciebie wszystko ok????
Justyna jak niespodzianka udala się???M wraca jutro do przedszkola???
Antuanet jak maluchy???

Witam z rana :-):-)
My jeszcze w domku bo Maja ma na południe :tak::tak: tak więc wyspałam się na zapas :-D:-D
Marz czas najwyższy na zmiany ;-);-):-p:-p oby chłopaki wybroniły się przed choróbskiem a Ty wspomagaj się wszystkim czym możesz żeby Cię teraz przeziębienie nie rozłożyło :tak::tak:
Madzienka to było do przewidzenia że Lenka będzie uwielbiać się pluskać :tak::tak: a jak Julki powrót do przedszkola, zadowolona? :confused::confused:
Szukam fajnej jesiennej kurtki z kapturem takiej trochę dłuższej, może mi polecicie jakieś miejsca? Dzisiaj wybiorę się do tesco i galerii Orkana może tam coś upoluję :sorry::sorry:

Witajcie z kubasem cieplutkiej herbatki...ale paskudnie za oknem ale w pogodzie pocieszają że za tydzień ma być lepiej:tak::tak:
Julka w przedszkolu, Lenka dosypia....

Anaconda super że pospałaś...a w jaki dzień jeszcze Majeczka ma na popołudnie...
udanego polowania dzisiaj na kurteczkę...
u nas entuzjazm do przedszkola nie minął...i Jula jak na skrzydłach idzie...

Marzenka zdróweczka....oby przeziębienie poszło sobie a chłopcy uchowali się...
kiedyś pytałaś o godziny, tak mamy po sobie aczkolwiek Jula jest w młodszej wiekowo grupie bo jej zajęcia są w środę ale p. Justyna od razu zapisała ją na piątek...

Misia jak Stasio i jego apetyt...miał tak zawsze czy odmieniło mu się i nie chce nic jeść...bo ja nie w temacie...

Justyna udała się urodzinowa niespodzianka???jak Twoj przedszkolak....?

Iwonka a Twój???

i jak zdróweczko chorowitków?

Antuanet u Was już zdrowo??

miłego dnia

Witam
Dziewczyny, macie starsze dzieci, to podpowiedzcie coś. Dziecko mi się budzi codziennie o 5 rano i koniec. Potem koło 7 zasypia na drzemkę, ale ja już na nogach i nici z odsypiania. Próbowaliśmy go dłużej przetrzymywać, ale koło 19 jest już taki marudny, że nie ma wyjścia, kąpiel i spać. A ja już chodzę jak zombie, bo i w nocy się budzi na karmienia.

Witam tym razem z autobusu...wracam od Anetki z Pepa dla Natalki...i znów do Luxmedu...wysiadl mi kręgosłup....przykleiłam wczoraj plaster i mnie poparzył,więc dziś zrobiłam rtg a w piątek mam neurologa...ech...starość....w Luxmed spotkałam atali...pojechała na ktg do szpitala....daj znać jak sytuacja....madzienka Staś jadł ładnie..ostatnio się buntuje...ale wczoraj akurat zjadł obiad....

reklama
Witajcie

Ja z racji tego, ze mam wolne i byłam zupełnie sama w domu pospałam sobie do 10,30 i pewnie jeszcze bym spała gdyby nie P i Jula którzy wrócili po weekendzie u babci. Jakby nie było dzień mam do tyłu:sorry:

anaconda no proszę jakie zmiany:-D a kapustę kisisz w tym roku?:-p

marz duzo zdrówka:tak:
filipiamama myślę, ze takiego małego dziecka nie da sie przestawić, trzeba to po prostu przetrwać:sorry:
misia oj z tą starościa to nie przesadzaj:-D oby ból szybko minął:tak:

Do góry