reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam poniedziąłkowo
nasz weekend szybko minał , chyba za szybko,
powlokła, dzieciaki do Nałeczowa, pokarmiliśmy kaczki, łabędzie, zaliczyliśmy lody i plac zabaw, a co....:-D:-D
potem naleliśmy wody do baseniku i moczyliśmy nogi, największą radochę miała Zosia, szkoda zę zdjec nie dałam rady zrobić, ale niestety nie mam dodatkowej pary rąk:-D:-D

madzienka jsak wasz wypad nad jezioro???
justyna oj sobotn deszczek super odświezył powietrze:tak: mi niestety też trochę plany pokrzyżował...

a ja już dziś w pracy byłam, jakoś tak dziwnie, na szczęscie nie mam az tyle roboty i sybko do domku wróciłam:tak::tak:

reklama
Witajcie.

Podczytuję Was sobie, ale czasu na pisanie mało. Ciągle mnie któraś odgania, albo bajki oglądają, albo muzyki słuchają. Karolinki trzeba cały czas pilnować, zaczęła od niedawna chodzić pewnie i sunie po całym mieszkaniu nie zważając na progi. Teraz śpi, Ola się bawi na dworze więc chwila ciszy i spokoju.

Przez tą pogodę siedziałyśmy w domu, na dworze nie było czym oddychać, teraz przynajmniej trochę lepiej jest i cienia więcej.

Postaram się być od teraz na bieżąco.

Miłego dnia.

A i coś dla przypomnienia:

Obraz 081.jpgObraz 010.jpgObraz 077.jpg

Załączniki

• Obraz 081.jpg
    Obraz 081.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 077.jpg
    Obraz 077.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 30
Witajcie...ale dzisiaj piekło...cudnie jest lato niech grzeje!!!!!!!

My dzisiaj miałyśmy w planach ranny spacerek ale nie wyszło nam bo lenka wstała o 11.10:szok::szok:sama byłam w szoku ale ja nie lepsza:zawstydzona/y: pospałam do 10.30

popołudniu za to wypluskaliśmy się w basenie...i jeszcze trafiliśmy na zajęcia w panem Sebastianem z naszego basenu...Lenka Jula zachwycone...wychodzić nie chciały:-D:-Dz reszta ja też

a wypad na działkę dziękuję udany...a wiecie że u nas nie padało ani kropla nie spadła:no:

a co do babci to dzis pożegnała się z tym światem...
[*]

Aneta
super te twoje dziewczyny...

Elizka
byłaś u lekarza??

Mandziula wróciłaś już na cały etat???dlaczego mi sie wydawało że dopiero w pażdzierniku wracasz a tu nawet sierpnia jeszcze nie ma...

Iwonka wróciliście już...pogoda to chyba marzenie Wam trafiła się nad morzem...

hop hop gdzie reszta???Sunday, Karlita, Marzenka i reszta babeczek???

Witajcie.

Piękne słoneczko świeci za oknem, cieplutko, zaraz wybieramy się na spacer do biblioteki, wzięło mnie teraz na czytanie :-D Zapomniałam Wam się pochwalić, że już nie pracuję, kurczę, trochę żałuję, bo już się zdążyłam przyzwyczaić, no ale za darmo to chyba nikt nie lubi pracować :no:

Madzienka przykro mi z powodu babci (*) dzisiaj też tak długo śpicie? :-D masz jakiś cudowny sposób na takie długie spanie? bo moje nie dość że późno zasypiają to jeszcze wcześnie wstają :sorry:

Witam z pracy:sorry:
alez tu pusto:szok:no ale przy takiej pogodzie cóż się dziwić:-Dmy tez korzystamy z ciepełka jak możemy:tak:tylko nadal w stresie...no ale już jutro może będzie coś wiadomo;-)w weekend świętowaliśmy imieniny moje i Natalki...imprezę tylko zespuł nam wypadek Stasia:-(poszłam do wc..dzieci pilnował M...a Stacho u rodziców spał z tarasu - no dosłownie z jednego schodka, ale tak zdarł nos,że o matko:szok:wczoraj jeszcze robiliśmy rtg....na szczeście poza zdarciem nic się nie stało:tak:
a tak to wyglada http://sdrv.ms/1cj79l4

Madzienka przykro mi z powodu babci (*):-(jak siostra to znosi?
anetka przykro mi z powodu pracy:-(ale może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i kolejna praca będzie lepsza:tak:

Witajcie, my już wróciliśmy z urlopu, nad morzem pogoda była cudna, grzało jak marzenie, wypoczęliśmy, zahaczyliśmy o koncert Myslovitz ( a że oboje z M lubimy, to było zacnie ), Cypek w podróży był dzielny, bardzo ładnie zniósł, możemy teraz wybierać się gdzieś dalej;-) Niestety nie jestem na bieżąco z Wami więc wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale teraz juz codziennie będę zerkać:tak:

Madzienka
[*] światełko dla babci...przyjmij moje kondolencje...

Mam do Was jeszcze jedno pytanie, gdzie w Lublinie zamówię taki tort artystyczny (z masą lukrową, kolorową) ? Tylko że problemem jest jeszcze czas, bo przydałby się już na czwartek:sorry:

Witam,

Madzienka dla babci
[*]...

Anetko witaj...śliczne masz pannice:-)

Iwonka super że urlop mega udany:-)...ja zamawiam torty tu ..:: Cukiernia Nina ::.. Oferta: Torty ciasta Lublin tyle że zamawiam zwykłe okrągłe...ale widziałam że w ofercie mają też kształtne.

My już po spacerku...M drzemkuje...a ja zmykam do kuchni szykować obiadek:tak:

Witajcie....my po spacerku deszczyk nas wygonił do domu, paszporty odebrane, w pracy poplotkowałam...Lenka zauroczyła wszystkich...teraz drzemkuje...

Dzięki dziewczyny, siostra znosi to całkiem nieźle tak przynajmniej mi się wydaje bo jest w Warszawie:tak:

Iwonka a może tutaj próbuj... https://www.facebook.com/yummysweetspl?fref=ts
super ze urlop udany...czekamy na fotki??gdzie dokładnie byliście...

Anetka szkoda aczkolwiek masz rację!!!
Dzisiaj dziewczyny nie poszalały:-D wstały po 9

Misia o rany ale zdarł noska...trzymamy kciuki...

Mandziulka buziak dla Zosieńki za skończone 6 miesięcy!!!

Ostatnia edycja:
Justynka ojj uprzedzonaM ;-) w ninie zamówiłam raz i tort był taki niedobry, że już nigdy więcej:sorry:

Madzienka byliśmy we Władysławowie, żeby w razie kiepskiej pogody skoczyć do Trójmiasta, więc i rejs statkiem do Gdyni był i w drodze powrotnej Gdańsk zaliczony:tak: a torcik już zamówiłam u takiej kobietki, która u mnie na osiedlu mieszka, zajmuje się tym i akurat może na czwartek zrobić. Jak już go będę miała to nie omieszkam wstawić zdjęć i ocenić smak ;-)

reklama
Do góry