reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

wstawać spiochy!!!
chyba lato wróciło bo na dworze super się robi i chyba dzic większość dnia na trawce spędzimy,
a jutro czeka nas samotna sobota i może wybierzemy się do Nałęczowa pokarmić kaczki, przed połódniem nie bedzie dużo ludzi a i pora na spacerek w sam raz, ma ktoś ochotę dołczyć???? to zapraszamy, bedzie nam miło:tak::tak:

elizka przysługuje mi roczny urlop, ale finansowo drugie półrocze mi się nei opłaca, wiec wracam do pracy
udało ci zię zapisac do lekarza???
justyna z Zulą zostanie P, bedziemy się zmieniac żebyśmy mogli oboje pracować, tak robiliśmy przy Mikim i się sprawdziło, ja pracowałam rano on po południu:tak::tak:
pora na zosiowe drugie śniadanie:-D

reklama
Ale z Nas kwoki nie wytrzymalismy P jedzie dzisiaj po M:-)alez ja tesknie za nim on no coz dzisiaj było tak:"mamo, tesknie za Bartusiem", "mamo, nie mam Jego obrazka(czyt.zdjecia)", "mamo, jade dzisiaj kupić Bartusiowi Danonki":-D

Mandziula ten urlop trzeba sobie indywidualnie przeliczyc bo niektorym sie nie opłaca, P siostra tez z niego korzystac nie bedzie....dobrze ze mozecie sobie tak poukladac prace abyscie mogli zajmowac sie mała....milego jutrzejszego spacerku...
Elza umawiaj sie szybko na wizyte....szybkiego powrotu do formy i zdrowia Ci zycze....
Normatywna zycze aby N zaakceptowała aparacik....na pocztaku moze byc trudniej ale trzymam za Was kciuki...
Sienio udanego urlopu....wszystko co dobre szybko sie konczy niestety:-)

Witajcie lato wraca...my już po spacerku i obejrzeniu w realu prezentu z okazji jutrzejszych imienin Juleczki, na szczęście coś nam podpowiedziała bo dziadkom to powiedziała że dorośli niech ją zaskoczą:-D:-Du nas na tobie Barbie i kucyki wiec na pewno wszyscy trafia w gust:-D:-D

my wczoraj zaszczepione...mamy 67cm i ważymy 6700...Lenka dzielnie zniosła szczepienie w nagrodę:-D:-Druszyłyśmy na ostatki wyprzedaży!!!!

Marzenka hehehehe ale słodki ten Mati z tym obrazkiem i danonkami...

Elizka zmykaj szybko na wizytę...i wracaj nam do formy kobito...

Mandziulka udanego jutrzejszego spacerku...my z rana ruszamy na działkę..pierwsza nocka Lenki poza domem:laugh2:
Ty już wracasz do pracy???przecież chyba jeszcze twój macierzyński trwa czy już się skończył???nie idziesz na rodzicielski???

Sienio ja również życzę udanego i długiego urlopu-jedziecie gdzieś??...i czekam na spotkanie:tak:może jeszcze przed wylotem Anetki udałoby się spotkać...

Normatywna jak Natalcia reaguje na aparacik...??

Justyna piątek wyjazdowy???udanego weekendu...

zmykam do kuchni szykowac ciasteczko na jutro...póki mój Lenutek śpi...

Witajcie:-)
My niedawno wróciliśmy ze shoppingu:-D
W CCC w Olimpie bucików dużo ale rozmiarówki na Michała nie było...ciapki zaczynały się od nr 28 i taki rozmiar wzięłam, będzie na przyszły rok;-),

Normatywna
dzięki za towarzystwo:-)

Sienio
udanego urlopu i oby pogoda wam dopisała:tak:

Eliza
a kardiologa kiedy masz?? Udało ci się zapisać do endo?

Mandziula udanej wycieczki do Nałęczowa:tak:

Marz bardzo fajny brat z M:-)

Madzienka jakie ciasto robisz? Udanego wyjazdu na działkę:-)

Zmykam pakować się...

Witam i wszystkim życze udanego i słonecznego weekendu - na pewno się wszystkim przyda...
Dziękujemy za kciukasy - Natalka dzielnie nosi aparaciki, co raz dłużej je nosi - dziś cały spacerek miała i nie zdjęła dopiero w domu powiedział że już "nie cie"... widac że dobrze jej w aparacikach więcej dźwięków słyszy i chyba jej się to podoba a najbardziej jak włącza radio to od razu biegnie żeby jej aparaty nałożyć :-) więc chyba będzie dobrze, ale to nie takie łatwe, pielęgnacja i takie tam... dziś na noc musze je włożyć do pochłaniacza wilgoci bo trochę ciepło dziś i trzeba je osuszyć... i umyć wkładki a dodatkowo raz na pare dni uszka trzeba zakraplać żeby woskowina się nie odkładała... no cóż trzeba sie nauczyć i ćwiczyć ...
Pozdrawiamy i słonka wszystkim życzymy :tak::-D BUZIOLE:eek::-)

witam zapisanie się do endo na fundusz graniczy z cudem.... po wakacjach będą zapisy na przyszły rok.... ha ha ha tak więc idę prywatnie w pon.

justynka a do kardiologa idę w środę....

jak tak sobie pomyślę to jakaś masakra...tu szpital, tu kardiolog, endo....normalnie sypię się jak stara baba....ehhhhhh

udanego piątkowego wieczoru...

reklama
Witajcie,
My już po super weekendzie...trochę ten sobotni deszczyk pokrzyżował mi plany ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-Dprzynajmniej chłodniej się zrobiło...a robota nie zając;-)

Sunday balowaliście na urodzinach a KC?? Jak było?

Eliza powodzenia na wizytach u specjalistów...koniecznie daj znać co u endo...

Madzienka jak weekend na działeczce?

Do góry