reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

madzieńka oj juz nie pierwszy raz zazdroszczę Ci tej działeczki:tak: Przykro mi z powodu babci, ale chyba najwazniejsze, zeby w spokoju i z godnościa odejść...
misia biedny Staś nosek bardzo potłuczony, ale chyba jak kazde dziecko nie ma mozliwości unikniecia wypadków:sorry:
iwonka super, ze pogoda dopisała:tak: tez mam ochotę na Bałtyk, ale w tamtym roku zwiedziliśmy większośc ciekawych miejsc w Trójmieście i jakby pogoda nie dopsała to chyba bym sie wściekła:sorry:
aneta szkoda pracy, ale widzę jak u Nas w żabce wisi ogłoszenie o pracy juz 2 miesiące i jaoś nikt si chce skusić,wiec chyba warunki srednio ciekawe:sorry:
elizka jak sie czujesz? mam nadzieje, ze szystkie pozabiegoe dolegliwości mineły:tak: wracasz do pracy od sierpnia?

a ja jeszcze jutro i wooolne :D:D:D oby pogoda była taka jak wczoraj przez cale 2 tygodnie:tak:

reklama
witam wieczornie
jej kto nam zabrał lato!!!!!!!!!
madzienka strasznie mi przykro z powodu babci
[*]
ja do pracy wróciłam na tydzień a potem mam urlop do końca września ale w sumie qwe wrześniu bede już jezdzić na kilka godzin bo i tak musze Mikiego do przedszkola dostarczyć a wolne dni sobie odbiorę jak bede potrzebować:tak::tak:
misia biedny Staś.... jak się ma dzisiaj???
iwonka super zę wyjazd się udał, a pogoda to się wam rzeczywiście trafiła:tak::tak:

Mój Miki jutro idzie ostatni dzień do "przedszkola dla maluchów" powiem wam ze jakoś mi się tak smutno robi bo się strasznie zżył z Panią Olą i z miejscem...
a Zula zczyna kombinowac jak się przemieszczać dziś leżąc na plecach i odpychając się nogami przemierzyła cały pokoik Mikiego:szok::szok: ale miała radochy, aale chyba w sumie do końca nie była świadoma tego co robi:-D:-D

Sienio pogoda taka mogłaby być do grudnia wtedy zatęsknilibyśmy za zimą, śniegiem po pachy i mrozem...
udanego urlopu..planujecie jakiś wyjazd...bo ja koniecznie chciałabym się z Wami spotkać...tylko następny tydzien mnie nie ma w Lublinie:tak:

Mandziulka aha, no właśnie teraz to mi się wszystko zgadza...:-Dtez czekam na spotkanie...
Brawo dla Zosieńki...u nas też zaczyna się pełzanie i podnoszenie kuperka do raczkowania!!!

Elizka jak Wasz dzionek??

widziałyście??kto chętny do kina??
http://www.mamawlublinie.pl/2013/07/30/filmowe-wakacje-w-kinie-grazyna/

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Zapowiada się ładny dzień, żeby tylko nie było jak wczoraj, że przyszły chmurki i deszcz.

Madzienka ja byłabym chętna na kino, ciekawe czy z najmniejszymi też wpuszczają?

mandziula na plecach pełzała???:-D:-D:-D super, brawa dla Zosi :tak:

sienio warunki są takie że szkoda gadać :no: wystarczy wejść na forum ajentów i poczytać, ja za późno znalazłam to forum :sorry: miłego i udanego urlopu i oczywiście słonecznego :tak:

iwonka super że urlop udany :tak:

Justynka kiedy J jedzie do Chełma?

misia biedny Staś :-( oby szybko mu się zagoiło :tak:

Karolinka już od godziny lata po mieszkaniu, bawi się pod warunkiem że jestem nie dalej niż metr od niej :-D inaczej krzyk na całego, Ola jeszcze śpi, nic jej nie rusza :-p aaaa i powoli przebija się u Karolinki 3 ząbek, dwa na dole już ma, teraz idą na górze :tak:

hej dziewczynki.... ja dzisiaj mam ostatni dzień wolności a jutro już do roboty...:-:)-:)-:)-(

madzienka dziękuje za miłe spotkanie.... Twoje dziewczyny są boskie... i przykro mi z powodu babci
[*].... widzisz nie zaglądałam na bb 2 dni i nie wiedziałam....

iwonka super że wyjazd udany.... i co zamówiłaś tort???? jaki pochwal się...

sienio udanego urlopu.... pogody.... wybieracie się gdzieś????

justynka byłam u endo.... jak na razie dała mi jakieś prochy.... i dopiero za 3 tyg mam sobie zrobić te szczegółowe hormony....
a te prochy dopiero zacznę brać po dzisiejszej wizycie u kardiologa...

anetka gratulacje dla Kaolci za kolejne zębule...

mandziula to w sumie się nie napracowałaś tydzień tylko a potem do końca września....super....
brawa dla Zosieńki za samodzielne przemieszczanie się....silna dziewczyna....

misia Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin.... spóźnione ale najszczersze życzenia...
jak tam zdrówko dzieciaków....choroby odpuściły?????
i co z pracą M coś już wiadomo z tą warszawą????

a gdzie reszta dziewczyn....marzenka, karlita, maltanka, sunday????

Witajcie

Ja juz oficjalnie zaczęłam urlop:-) czy sie wybieram? gdzieś pewnie tak, ale nigdzie daleko tylko oklice PL:rofl2:
madzieńka ja tez na kino chętna, tylko ty teraz nie masz kiedy:sorry:
elza do pracy po takim zabiegu? bierz zwolnienie:tak:

Witam się wieczorową porą....troch mnie jak zwykle mniej ale korzytamy wieczorami z pogody i jeździmy na rowery bo M jednak udowodnil ze na dłuższe trasy tez ma sile...:-)M dzisiaj zakończył przedszkole chociaż w lipcu to ie tez nie nachodzil za bardzo i jutro i w piątek rusza z tatem do pracy;-)B w poniedziałek mi zagoraczkowal a to był efekt kapieli w niedziel w basenikach nad zalewem woda na wieczor została spuszczona i pobrana do badania a tam okazało się ze jeden wielki grzyb....P siostrzenica tez już gorączkuje dwa dni a M dzisiaj....masakra ostatni raz pojechałam nad to badziewie...ponac woda badana jet tylko w basenach ze trefy płatnej...oj zskoda slow...

W przyszłym tygodniu Moi Panowie rozpoczynają urlop wiec postanowili ze od wtorku wyruszja nad jezioro....wiec zapraszam do Mnie na jakas imprezke....

A dziiaj odwiedziłam Moja sasiadke(Eliza Madzienka poznalyscie ja na warsztach) która urodzila w poniedziałek corke i dzięki temu jej M mogl zabrać od babci i zajac ie jej mlodsza pociecha która jest w wieku B i potrzebuje teraz dużo uwagi...biedna się ocierpiala w poniedziałek jak podali jej oksytoc. o 13.00 tak o 13.45 dosłownie dziecko z niech wyskoczyło tym samym doprowadzając ja do dużego uszczerbku fizycznego....z zerowej akcji dosłownie dziecko nienaturalni wbiło się w kanal i rodzilo się z raczka...przez to ma zwichnięty bark...biedna ie omeczyla i teraz ie strasznie martwi o dziecko...także prosz eo kciuki aby wszystko dobrze ie skonczylo i szybko wrocila do domu....

Madzienka kiedy pogrzeb babci????dobrze ze siotra się trzyma chyba zdaje sobie sprawę ze dla jej pociechy to niewkazane....
Aneta jeśli tak jak piszez praca "za darmo" to dobra decyzje podjela lepiej być w domu z dziecmi...gratki dla Karolci za samodzielne chodzenie....
Eliza i co jutro powrot do pracy????ale miesiąc minal mil być taki dlugi a tu już koniec z sierpniem będzie to samo.....jak u lekarza zaczynaz brac leki???
Iwonka super ze wakacje udane pozazdroscic pogody.....czekamy na fotki...
Sienio udanego urlopu....ile urlopujesz????
Misia Wszystkiego Najlepszego!!!
Na zdarty noek buziaczek oj u na tez takich "plamek" było:-)
Mandziula dobrze sobie to ułozylas z praca małymi kroczkami wtedy lepiej się zaklimatyzowac i przystoowac do zmian....także powodenia a dzieci zawsze do miejsca się przyzwyczajają ale w nowym miejscu tez szybko sie odnajduja.....

Lece M sobie zarzyczyl jeszcze kanapeczke zamiast isc spac:-p

reklama
Witajcie i ja na chwilkę zaglądam....

Marzenka w piątek...myślę że wszyscy o tym wiemy ale emocje w takich chwilach sa silniejsze....
trzymamy kciuki za maleństwo sąsiadki...ona ogólnie chyba bardzo zlękniona a po takich przejściach...uffff
impreza:-p....jak ja nad jezioro jadę...buuuu
zdróweczka dla chłopaków...oby szybko minęło..

Sienio udanego urlopu...ty sie tak cieszysz a Maltanka za chwile będzie płakać bo ma wolne;-):-p

Elizka i my dziękujemy za towarzystwo...czekam na wieści co dalej z twoim wolnym:-p

Aneta gratulacje ząbeczka...

spokojnych nocek

Do góry