reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

trzymamy kciuki za maleństwo sąsiadki...ona ogólnie chyba bardzo zlękniona a po takich przejściach...uffff

To fakt ale jak na jej charakter to ja ogromnie podziwiam za to jak to wszytsko znosi i jak stawiła temu czoła nie uzalajac się nad soba..

O jak szkoda ze opuszczasz Lublin ja mam chate wolna.....:-p

reklama
marz ooo super ja sie piszę na imprezę:-D za sąsiadkę i jej maleństwo trzymam mocno kciuki!:tak:
madzieńka co miałaś na mysli pisząc "ogólnie zlękniona":-D:-D:-D

Witam urlopowo :-D a w sobotę w drogę nad morze juuuuupi! Nosek Stasia się goi, dzieci w sumie zdrowe, więc jest dobrze :-D wczoraj M miał telekonferencję z Warszawą...wypadł chyba dobrze...ale decyzja zapadnie dopiero na posiedzeniu we wrześniu...a chodzi miejsce w Radzyniu lub Białej...marz kciuki trzymam za maleństwo sąsiadki...elza i jak wracasz do pracy?

Witam,
My jeszcze przed spacerkiem...Michałek dokończy bajeczkę i lecimy na krótką przejażdżkę rowerkiem i na drobne zakupy...dzisiaj mam gości wiec trzeba uzupełnić lodówkę:tak:.

Eliza już do pracy:szok:matko jak to szybko zleciało:no:a jak wizyta u kardiologa?
Super że spotkałaś się z Madzienką:-)

Sienio, Misia udanego urlopu i sprzyjającej pogody życzę:tak:

Iwonka i jak tort? Czekam na zdjęcie :tak:

Marz kciuki za sąsiadkę zaciśnięte...

Witajcie ale pięknie na dworze....trochę wiaterek chłodzi ale w południe będzie już ok....

widziałyście prognozy na najbliższe dni....jupi jupi...ja jadę na działkę więc niech grzeje ile wlezie...

METEOPROG.PL. Przegląd pogody w Lublinie. Pogoda Lublin na dziś, jutro. Szczegółowy przegląd pogody na 16 dni w Lublinie.

Misia udanego urlopu....pięknej pogody i zdrowych maluchów...
a co to za stanowisko???mężowy dojeżdżałby codziennie???
i tak kciuki trzymamy....

Sienio znasz ludzi którzy prawie swojego cienia się boją to taki typ, to miałam na myśli...aczkolwiek aż tak dobrze nie znam Marzenki koleżanki i nie chciałabym jej urazić... ale takie na mnie zrobiła wrażenie...
Marzenka bardzo się mylę...

Justyna udanego spacerku!!!

mam wielka prośbę do pieluchowych mam, pomożecie mi, oczywiście te mamy które pieluch już!! nie używają tez proszę o zdanie...

My zaczynamy testowanie pieluch....

ale od początku moja siostra cioteczna pracuje w firmie która wprowadza własna markę pieluch i w ramach tego projektu musi zrobić ocenę sensoryczną...ona jeszcze dzieciaczka nie ma więc tutaj moja rola jej w tym pomóc....

macie jakieś doświadczenia z pieluszkami...pomożecie, czekam na wasze spostrzeżenia co do chłonności, wyglądu, komfortu....

POMOŻECIE???Proszę....

Pieluszki są niepodpisane ale oczywiście rozpoznałam...
Babydream
Dada Premium
Pampers Sleep&Play
Gaga Premium
Bambino Baby Love

z góry dziękuję za wszelkie Wasze spostrzeżenia...

Sienio znasz ludzi którzy prawie swojego cienia się boją to taki typ, to miałam na myśli...aczkolwiek aż tak dobrze nie znam Marzenki koleżanki i nie chciałabym jej urazić... ale takie na mnie zrobiła wrażenie...
Marzenka bardzo się mylę...

Madziu troche sie mylisz, jest to osoba która faktycznie moze bardziej przezywa pewne sprawy i nie potrafi wrzucic na luz ale az tego typu osoba nie jest aby bać sie "wlasnego cienia"....

Co do pieluszek napisze pozniej bo aby je ocenic musze miec chwile czasu....

Misia udanego urlopu i pieknej pogody...czyli chodzi o posade w innym miescie???:-)
Justyna udanego popoludnia....

Ostatnia edycja:
Marzenka może to za duże określenie ale zrobiła na mnie takie wyrażenie ciut zleknionej całą sytuacja...nie oceniam jej bo nie znam i nie taka moja rola...najważniejsze żeby teraz szybko doszły dziewczyny do siebie i wróciły do domu...

Ale co to za dyskusja o osobie której nikt nie zna pogadamy jak się spotykamy...miłego dnia

Ostatnia edycja:
My z Julą po zakupach troche sie obkupiłyśmy, ale to bardziej z myslą o nowym roku przedszkolnym:tak:
madzia ,marz kurcze niepotrzebnie wywołałam mikro burzę:baffled: przepraszam nie taki miałam zamiar:sorry2:
kiedy idziemy na jedzenie i picie?

Co do pieluch to pamietam, ze Dada wydawały mi sie duze i niewygodne, korzystałam tylko z połowy opakowania nie podpasowały mi, ale sistra P jest bardzo zadowolona, woli je niz papmersy. Pamprs sleep&play były cienkie i chyba wygodne, ale nie były tak chłonne, pamietam, ze po nocy Julka miala mokrą skórę, a sprawdzałam uwaznie i były dobrane wg wagi.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam od rodziców...próbowałam pisać z cytatami,ale komórka wariuje..wrrr...więc tyle co pamiętam...
Madzienka my w sumie używamy/używaliśmy pampersów,dady,hugiesow....dada odparzała Natalkę więc dobrze ich nie przetestowaliśmy...sleep and Play są cieńsze niż active,korzystaliśmy z większych rozmiarów i dawały radę...mniejsze próbowaliśmy ze Stasiem,ale go uczuliły,więc zrezygnowaliśmy....huggiesy z koli próbowała Natalka,bo weszły jakieś nowe jak miala ok.2 lat...grubsze i sztywniejsze niż Sleep&Play,ale chyba bardziej chłonne
Tak,chodzi o stanowisko poza Lublinem...w Lublinie nigdy nie ma na dzień dobry...swoje trzeba odsłużyć poza.,.kiedyś krócej,teraz to i po 7 lat się jeździ...jeśli się kiedyś zdecyduje czeka mnie to samo...no może bliżej się uda...Kraśnik czy Lubartów

Do góry