reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka urlop mam od 5 sierpnia ale chyba 2,08 wyjeźdzamy jeszcze się zobaczy. ps. oj tak spotkanko musimy zorganizować, nawet myślałam o was ostatnio

sienio fakt trochę nam padało impreza przeniosła się do domu, a gril był na tarasie pod dachem

madzienka sto latek razem !!!

marz dobrze, że P się nic nie stało

sunday super, że imprezka się udała, pokaż jakieś fotki

Witajcie

U nas znowu wir pracy, Hubert u babci, ale byle do piątku, kurcze ja to nie wyobrażam sobie tego 2 tygodniowego urlopu:-D
A impreza sobotnia mega udana, oj udana:tak::rolleyes2:

reklama
Eliza dasz rade trzymam mocno za Ciebie kciuki walcz i wracaj do Nas!!!!!!
Maltanka a czemu nie wyobrazasz sobie urlopu myslisz ze nie dasz rady bez pracy:-D
Mandziula ale ładnie Z Ci waży i mierzy...brawo....
Motylla trzymam kciuki za staz...
Sienio gratki za zaliczony egzamin i miłego i spokojnego dnia na szkoleniach

Ostatnia edycja:
madzieńka oj ntak teraz trzeba uważać zeb z tego duzego pokoju nie zroiła sie klitka;-) ty musisz mieć sie szczególnie na baczności:-D

Kasia uwierz że z moim chomikowaniem to będzie trudno aczkolwiek po wstawieniu do pokoju łóżka piętrowego, łóżeczka, przewijaka niewiele miejsca mi zostało:-D:-D:-D
super że egzamin zaliczony....:tak:

Mandziulka super wyniki Zosieńki-kawał dziewczyny:tak:oby nocka po szczepieniu była spokojna...

Maltanka to może nie idź na urlop:-p;-)super że tak się wciągnęłaś...powtórzę mam nadzieje że Ciebie doceniają za to co robisz bo takiego pracownika to ze świeca szukać...

Motylla w końcu...powodzenia na szczepieniu....

Eliza kciuki zaciskam...wracaj szybko do zdrowia:tak:

Sunday
życzę wspaniałego urlopiku i wypoczynku;-):-)

Mandziula nie jest prawdą że 6 rocznica jest kryzysową...w moim przypadku była to szczęśliwa rocznica:-)

Motylla
a chciałabyś się dostać na ten staż?

Aluśka
u Michałka wszystko w porządku...a co u ciebie jak ci się pracuję jak zdrówko dziewczynek?

Zmykam spać, rano mają pojawić się u nas goście, więc 2 dni będą bardzo intensywne:happy:

Witam się i ja weekendowo
sienio gratulacje za egzamin, musimy to opić...kawką ;-)
motylla trzymam kciuki żeby Cię przyjęli na staż :):tak:
madzienka super że prace do przodu idą i dajecie radę.:tak:Gratulacje dla dziewczynek za wspólne nocki.
maltanka super że tak się odnalazłaś w tej pracy że nie możesz bez niej żyć.
sunday Wszystkiego Najlepszego dla Małego Solenizanta. Super że przyjęcie się udało.:-)
elza trzymam kciuki za Ciebie, wracaj szybko do zdrowia!
mandziula Wszystkiego Najlepszego z okazji 6 Rocznicy Ślubu:-) Widzę że jest nas kilka tutaj z 2007;-)
Wiktorka się wygrzebała bez antybiotyku, trochę zmieniliśmy jej klimat i byliśmy na weekend w Warszawie:-) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy. Jutro idę z nią do kontroli,ale mam nadzieję że już dobrze. Jutro wacam do pracy po tygodniowej przerwie, a Kubuś do przedszkola. Teraz już dawno śpią więc cisza w domu. Spokojnej nocki.:-)

sienio gratulacje za egzamin, musimy to opić...kawką ;-)

Wiktorka się wygrzebała bez antybiotyku, trochę zmieniliśmy jej klimat i byliśmy na weekend w Warszawie:-) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy. Jutro idę z nią do kontroli,ale mam nadzieję że już dobrze. Jutro wacam do pracy po tygodniowej przerwie, a Kubuś do przedszkola. Teraz już dawno śpią więc cisza w domu. Spokojnej nocki.:-)

Sieno czy my o czymś nie wiemy:zawstydzona/y:

zdróweczka dla Wikusi...pisz jak wizyta...

Justyna udanej gościny!!!

ja zmykam...dobranoc...

Dzień dobry

Ja już prawie gotowa do wyjścia do pracy ale tak mi się nie chce że szok:zawstydzona/y:

Sylwia z okazji urodzinek życzę Ci zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń
:-)
Motylla dobrze że juz karta szczepień dotarła, powodzenia i daj znać co ze stażem:tak:
Anatuanet powodzenia na wizycie kontrolnej:confused:
Sienio gratki za zdany egzamin:tak:
Justyna na razie tfu tfu dziewczynki zdrowe:confused: a w pracy raz gorzej raz lepiej:sorry2:
Maltanka fajnie że imprezka firmowa udała się:-)
Ja też wzięłam od 5.08 urlop z tym że u mnie będzie to urlop bezpłatny:sorry2:

Antuanet Sienio dlaczego KAWKĄ?????Która ma cos do powiedzenia:nerd::nerd:;-)
Aluska bezpłatny?na jakiej umowie jestes?szkoda ze na takich zasadach ale w zasadzie najwazniejsze ze troche odpoczniesz...
Madzienka masz wiesci kiedy Eliza wychodzi??
Justyna to bedziesz miala wesoło w domu wiec milego czasu spedzonego z goscmi...
Sunday miłego wypoczynku u tesciów...

Witam,
jakoś weny nie mam ani do pisania ani do czytania...wciąż czekamy na wieści z Warszawy,więc pewnie przez to:sorry2:dzieci zdrowe tfu tfu...jak znajdę nastrój to się odezwę ;-)

reklama
Witajcie:-)
U mnie sezon przetworów, a w dodatku po niedzieli zaczynają się maliny, także znowu nie będę wiedziała gdzie ręce włożyć....
a z dobrych wieści... dostaliśmy mieszkanie od gminy tzn. wynajęliśmy ale i tak się cieszę jak głupia bo jeszcze chwila i chyba pozabijalibyśmy się wszyscy w tym domu:-D, szkoda tylko, że jednak nie w Lublinie ale niecałe 25 minut i i jestem w miescie także jakos to przeżyje:tak:;-) teraz tylko muszę pomyśleć skąd wziąć kase na remont, meble, lodówkę i całą resztę...:dry: bo zerwaliśmy porzeczkę z 1 ha mieliśmy nieco ponad 500 zł a włożyliśmy w to prawie 2 tys.- także ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać:angry::no::no:

a z dobrych wieści Kuba zaczyna chodzić za rączkę, bo przy meblach to próbuje wszystkiego, już nawet się wspina, żeby na łóżko wejść:tak:

elza szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
madzieńka super, że dziewczyny tak dobrze razem śpią:tak:
mandziula wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:
justyna miłego dnia z goścmi:tak:
sunday korzystaj i odpoczywaj:tak:
aluśka szkoda, że urlop bezpłatny ale przynajmniej troszkę odpoczniesz:tak:
maltanka bo pracoholiczką zostaniesz;-):-D;-)
sienio, antuanet ukrywacie coś???

Miłego dnia...

Do góry